Bence de 19 mm olmuştur. 19 yumurta demek pco hastalığı demektir o kadar çok yumurta olmaz ki bir seferde. Ben mi yanlış biliyorum
Bence de 19 mm olmuştur. 19 yumurta demek pco hastalığı demektir o kadar çok yumurta olmaz ki bir seferde. Ben mi yanlış biliyorum
İki pirinç yan yana olmuş:) yanına yeşil fasulye varsa güzel olur tabi sen salata yaparsın birde:) ben makarna yapıcam bugün salata ayran yeter:) yeşil fasulyem vardı:)
evet onu bende farkettim ve çorbayı kabak çorbasına cevirdim ve şakşuka yapıyorum yanına. e salatamızda var zaten.
bu akşamlık bunlar yeter yarına allah kerim
doğru biliyorsun canım, sen nasılsın kuzum görüşemiyoruz
oh güzel menü, kız canım çekecek olmaz ki şakşuka
Canım 19 yumurta olmazki 19 mm olmasın o en fazla 3-4 yumurta olur o da her zaman olmaz
Kızlar biz dışarda yedik bnde menü yok :)
12 tane sağ tarafta 7 mm en büyüğü 6-5-4 mm var bi kaç tane solda yedi tane 5-4-3 mm öyle canım 35 yaş üstü kadınlar 5-6 oluyomş ve yumurtalar deil gelişmesi önemli
doğru biliyorsun canım, sen nasılsın kuzum görüşemiyoruz
oh güzel menü, kız canım çekecek olmaz ki şakşuka
Kızlar biz dışarda yedik bnde menü yok :)
İki pirinç yan yana olmuş:) yanına yeşil fasulye varsa güzel olur tabi sen salata yaparsın birde:) ben makarna yapıcam bugün salata ayran yeter:) yeşil fasulyem vardı:)
ayyyy özür dilerim kuzum gel beraber yiyelim :26:
afiyet olsun kuşum biz dışarda yemeyeli yıl oluyo yarına hemen ıspanak yemeği yapayım bari o zaman evde yenmiyo yemek
ben ne pişiriceğim ya
Canım ilk defa duydum benim bildiğim böyle olunca pko oluyordu demek ki oluyormuş yeni bir şey öğrendim
Niye düzenledin bakıyım:)))
yok canım ya ne özrü istemedi canım öylesine söyledim istesem yaparım hemen:)) hiç affetmem:)) afiyet olsun size
Kimyasal gebelikten sonra regl genelde geç mi geliyor ?
Bilginiz var mı?
korkuttunuz beni kızlar ya baskasında 16-2-22 tane oluyomus doktorda gayet iyi demişti bi lafınıza doktoru satıp endişe ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?