Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İki pirinç yan yana olmuş:) yanına yeşil fasulye varsa güzel olur tabi sen salata yaparsın birde:) ben makarna yapıcam bugün salata ayran yeter:) yeşil fasulyem vardı:)

evet onu bende farkettim ve çorbayı kabak çorbasına cevirdim ve şakşuka yapıyorum yanına. e salatamızda var zaten.
bu akşamlık bunlar yeter yarına allah kerim

Bence de 19 mm olmuştur. 19 yumurta demek pco hastalığı demektir o kadar çok yumurta olmaz ki bir seferde. Ben mi yanlış biliyorum

doğru biliyorsun canım, sen nasılsın kuzum görüşemiyoruz

evet onu bende farkettim ve çorbayı kabak çorbasına cevirdim ve şakşuka yapıyorum yanına. e salatamızda var zaten.
bu akşamlık bunlar yeter yarına allah kerim

oh güzel menü, kız canım çekecek olmaz ki şakşuka

Canım 19 yumurta olmazki 19 mm olmasın o en fazla 3-4 yumurta olur o da her zaman olmaz

12 tane sağ tarafta 7 mm en büyüğü 6-5-4 mm var bi kaç tane solda yedi tane 5-4-3 mm öyle canım 35 yaş üstü kadınlar 5-6 oluyomş ve yumurtalar deil gelişmesi önemli

12 tane sağ tarafta 7 mm en büyüğü 6-5-4 mm var bi kaç tane solda yedi tane 5-4-3 mm öyle canım 35 yaş üstü kadınlar 5-6 oluyomş ve yumurtalar deil gelişmesi önemli

Canım ilk defa duydum benim bildiğim böyle olunca pko oluyordu demek ki oluyormuş yeni bir şey öğrendim

doğru biliyorsun canım, sen nasılsın kuzum görüşemiyoruz

oh güzel menü, kız canım çekecek olmaz ki şakşuka

ayyyy özür dilerim kuzum gel beraber yiyelim :26:

Kızlar biz dışarda yedik bnde menü yok :)

afiyet olsun kuşum biz dışarda yemeyeli yıl oluyo yarına hemen ıspanak yemeği yapayım bari o zaman evde yenmiyo yemek

ayyyy özür dilerim kuzum gel beraber yiyelim :26:

afiyet olsun kuşum biz dışarda yemeyeli yıl oluyo yarına hemen ıspanak yemeği yapayım bari o zaman evde yenmiyo yemek

yok canım ya ne özrü istemedi canım öylesine söyledim istesem yaparım hemen:)) hiç affetmem:)) afiyet olsun size

Canım ilk defa duydum benim bildiğim böyle olunca pko oluyordu demek ki oluyormuş yeni bir şey öğrendim

korkuttunuz beni kızlar ya baskasında 16-2-22 tane oluyomus doktorda gayet iyi demişti bi lafınıza doktoru satıp endişe ettim

Niye düzenledin bakıyım:)))

aynı mesajı 2 defa göndermişimde ondan senin gözündende hiçbişey kaçmıyo

yok canım ya ne özrü istemedi canım öylesine söyledim istesem yaparım hemen:)) hiç affetmem:)) afiyet olsun size

sağol kuzum hep birlikte

Kimyasal gebelikten sonra regl genelde geç mi geliyor ?
Bilginiz var mı?

canım kişinin hormonlarına göre değişir bu durum. kimisi normal olması gerektiği gün olurken kimisi 10 gün gecikmeli olabilir. kaçıncı gün bilemiyorum ama düşüklerden sonra regl olmak 45 günü bulabilir demişti bana doktorum

korkuttunuz beni kızlar ya baskasında 16-2-22 tane oluyomus doktorda gayet iyi demişti bi lafınıza doktoru satıp endişe ettim

Canım endişe et diye yazmadım ama ben hep öyle gördüm duydum ondan dedim, doktoruna güveniyorsan sorun yoktur

canım kişinin hormonlarına göre değişir bu durum. kimisi normal olması gerektiği gün olurken kimisi 10 gün gecikmeli olabilir. kaçıncı gün bilemiyorum ama düşüklerden sonra regl olmak 45 günü bulabilir demişti bana doktorum[/QUOTE]

Hımm bana doktorum o konuda hiç birşey söylemedi sadece hamile kalmamda bi sorun olmadığını herşeyin normal olduğunu söyledi.4-5 aydır düzenli olmaya başladı regl im yani 28 günde.ş
Şuan 30. gün ama tık yok
Bakalım çok merak ediyorum yrn sabah tekrar test yapıcam :)
Teşekkür ederim canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…