doktor değer düşük dedi moralimi bozdu,neden olumlu şeyler söylemezler anlamıyorum..Allahım seninde gönlğndekini versin cnm inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...
sonunda bugün hastaneye gidebildim:) BThcg 682 çıktı,dokyot ultrasonlada baktı 2.1 mm dedi..ama belki bebek değildir damar şişmesi de öyle görünebilir dedi..BThcgnin ptesi 3000 olmasını tahmin ediyorum ptesi yine gel o zaman kesinleşir dedi..
Aaa öle mi bn ocakta başliim o zamn bu ay gecti adet dönemi
şuan için pek bi agrı yok cnm kasıklarmdakı baskı dışında adet belırtsı patlıyck gbı
hayırlısı canımmm ben ve ya bu topıktn bırı hamıle kalsa kendım kadr sevınırmmm
doktor değer düşük dedi moralimi bozdu,neden olumlu şeyler söylemezler anlamıyorum..Allahım seninde gönlğndekini versin cnm inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...
başla canım bide onu dene bakalım.
hepimiz seviniriz canım
ama sen öyle deyince bende dedim ahanda bu kız hamile
hayatım doktorlar her zaman en kötüyü söyler bunu en acı şekilde tecrübe ettim sen sakın buna takılma ve moralini bozma gerekirse pazartesi başka bir doktora daha git.
senn dersler nası gidiyo canm
şimdilik bi sıkıntı yok canım yarın okul var beslenmemi ve su mataramı yanımda götürcem malum havalar soğuk sıcak su içmek lazım
başla canım bide onu dene bakalım.
hepimiz seviniriz canım
ama sen öyle deyince bende dedim ahanda bu kız hamile
hayatım doktorlar her zaman en kötüyü söyler bunu en acı şekilde tecrübe ettim sen sakın buna takılma ve moralini bozma gerekirse pazartesi başka bir doktora daha git.
İyiyim canım çok giremiyorum eskisi kadar annemler var bende
Sen nasılsın? Keseyi gördünüz mü dün?
Gördüm canım bebeği göremedim henüz ultrason cihazı eski model net değildi, kafam karışık azcık dünden beri kesem küçük dün ağustos annelerinde biri yazmış kese boyutu benimki daha küçük dr olumsuz bir şey söylemedi ama içim içimi yiyor dünden beri, ayın 23 üne devlete randevu aldım bu sefer, ohh seninde annenler yanında ne güzel tadını çıkar
Günaydın canım, ben cok anlamıyorum şlkim olduğundan acemiyim ama ne kadarlık ve boyutu ne,
4 aralıkta dr kontrolünde bana direk 5 haftalık dedi dr, o gün günü gününe tam 5 aftamizin tamamlandigi gundu, dr boyutlara baktiktan sonra bunu soyledi.
Senin dr ufak falan demediyse takma bence, olsa soylerdi, cunki onlar zaten boyut kontrolu yapiyorlar, netten okuyup canini sikma canim
Günaydın canlar. Tee kacinci sayfalardan topladım topigimizi :2::2:
Bizim okullar tatil kardan dolayı. Akşam tatil oldu şimdi günlük güneşlik
Sizler nasılsınız? Mabel-la değerin güzel aslında. Adetin kaç gün gecikti de böyle çıktı?
Efser sen de çok stres yapma. Değer artışın güzel aslında. Ebe olarak bizim sana danışmamız gerek ama sen bizden daha stresli, daha paniksin yahu
Canım stres yapma.. Herkesin aynı olmak zorunda değil ki.. Belki geç döllenme, belki ultrason daha geri olduğu için kesin değil.. Bekleyip görmek gerek canım..
Günaydın kızlar
Sabah test yaptım maalesef negatif(
Artık bu aydan umudumu kestim
Sıkma canını canım Allah ne zaman hayırlısıysa o zaman versin bebişini
Günaydın kızlar
Sabah test yaptım maalesef negatif(
Artık bu aydan umudumu kestim
Canım stres yapma.. Herkesin aynı olmak zorunda değil ki.. Belki geç döllenme, belki ultrason daha geri olduğu için kesin değil.. Bekleyip görmek gerek canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?