Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kizlarrr erkenciyim.. galiba grip oluyorum vücudum daki bütün kemikler ağrıyo bel agrisini saymiyorum bile ((

esfer_16 nasılsın hmilelik nasıl gıdıyor

Selam canım ya şimdilik pek fazla birşey yok ama sabahları çok midem yanıyor ondan sonra da bulanıyor böyle devam ederse zorlanacak gibiyim inşallah geçer. Salı günü doktora randevu aldım o zaman sanırım 6 haftalık olacak inşallah bir sorun çıkmaz. Marmelat geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Sağol canım. Daha fazla zorlanmazsin inşallah cnm

Canım benım yarın 5 hafta olucak ne zamanlıkken gıttın

canım 5+2 de gittim karından baktığı için görmedi keseyi 6+3 de gittim keseyi gördü bebeği görmedi vajnal baksa hepsi görülürdü sen bilirsin istersen gidersin şimdi karından bakar görmezse vajinal bakar keseyi görür belki bebeği bile görür buna sen karar ver canım git gel stres yapmam diyorsan git

canım benim kardeşinle kolay gelsin, sende koyacaksın canım bebek fotoğraflarını lütfen üzülme
Yok kızlar imkansız gibi geliyor artık sanki hiç olmayacak gibi.. Hayırlısı Allahtan ama ne bileyim işte bu mutluluk bana ugramayacak sanki..

canım sana hiç yakışmıyor isyan eder gibi umudunu asla yitirmek yok ben inanıyorum seninde olacak hiç beklemediğin anda

Günaydın kizlarrr erkenciyim.. galiba grip oluyorum vücudum daki bütün kemikler ağrıyo bel agrisini saymiyorum bile ((

grip değil bebek:)))

Yok tatlım grip ya burun akintsi kirgnlik bunlar gribin işaretleri:)))

günaydın herkesee :)

marmelaat canım geçmiş olsun ilerlemeden hemen önlemini al nane,limon,karabiber,zeytinyağı ve bal onu kaynat ve sabah akşam iç canım çok iyi geliyorr

Yok tatlım grip ya burun akintsi kirgnlik bunlar gribin işaretleri:)))

İncir recelim sendemi hasta oldun kiyamam sana...dikkat et kendine her ne jadar sevmesende ihlamur cok iyi geliyor icine biraz zencefille. En azindan benim gibi yatak dosek yatmazsin ayakta atlatirsin...

İncir recelim sendemi hasta oldun kiyamam sana...dikkat et kendine her ne jadar sevmesende ihlamur cok iyi geliyor icine biraz zencefille. En azindan benim gibi yatak dosek yatmazsin ayakta atlatirsin...
Valla canim bnde kaptim sifayi doktora gitcm ya bide üstüne adet sancilrm basladi karsti hepsi

Canlarim ne güzel yazmışsınız.. Uzun değil benimkisi. Her dakka sukrederim daima Rabbime. Sağlığımız, huzurumuz, maddi durummuz yerinde.diye.. Ama ne bileyim öyle bir umutsuzluğa düştüm dün akşam.. Ama şimdi iyiyim şükürler olsun
Matmazelim canım bizim de olacak dediğin gibi biz de ha bre koyacaz resimleri, haberleri.. Hatta eşimin kuzeninın eşi gibi "27 yaşındaysan ve ...... Adında bir oğlun varsa hayat gerçekten çok guzel" diye her yıl yazacağım ben de

kızlar ben başka bir doktora gittim boş gebelik muhtemelen kan verdim yine öğleden sonra 3,30 da çıkacak sonuç

Allah korusun deme oyle... İnsallah oyle bisey degildir...ultrasonda falanmi bakti.offf bak simdi bi kotu oldum.

Canım üzülme sakın sonuçların iyi çıkar inş dua edelim kuzum...Bozma moralini pozitif düşün..

Sağolun kızlar ultrasonla karından baktı vajinal bakmadı bu da, kese gebelik kesesi gibi durmuyor dedi kan tahlili istedi değerime bakıcak muhtemelen düşmüştür değerim(

Canim sana umutsuz olma derken ben senden cok daha umutduz kirgin ve uzgunum aslinda...ama hep cok mutsuz oldugum anlarda, o dustugum karanlikta hep bi isik aramaktanda hic vazgecemem. Su hayatta kimseyi kiskanmadim ne su anda ne gecmiste. Allaha sukurler olsun cok guzel bi evlilik yaptim rahatim yerinde durumum iyi ama hayatta ilk defa kiskanmanin nasil bisey oldugunu su son 3 ayda yasadim. Diceksin belki sen 3 ay diyosun ben 1 sene...asla kiyaslayamam senin hissettiklerinle kendimi ama inan benim icinde oldugum caresizliginde bi caresi varmi iste bunu bilmiyorum...
Dun sadece 2 saat uyudugum icin toparlayamamis olabilirim cumlelerimi. Ama benim icin olmasa senin o guzel kalbin icin diyorum her karanlik tunelin sonunda sizinti bile olsa bi isik mutlaka vardir.

kızlar ben başka bir doktora gittim boş gebelik muhtemelen kan verdim yine öğleden sonra 3,30 da çıkacak sonuç

canım bozma moralini henüz hiçbirşey belli değil. kimler gördüm ben bu şekilde boş gebelik denipte sonradan bebeğini gören. sakın sıkma canını stres yapma dualarım seinle. haberdar et bizide sonuçtan

canım bozma moralini henüz hiçbirşey belli değil. kimler gördüm ben bu şekilde boş gebelik denipte sonradan bebeğini gören. sakın sıkma canını stres yapma dualarım seinle. haberdar et bizide sonuçtan

Sağol canım yumurtlama ve ilişki günüm belli olmasa geç döllenme diye avuturdum ama değil((

Sağolun kızlar ultrasonla karından baktı vajinal bakmadı bu da, kese gebelik kesesi gibi durmuyor dedi kan tahlili istedi değerime bakıcak muhtemelen düşmüştür değerim(
Kesin sonucu almadan ne olur uzulme. Gerci bunu yazmasi soylemesi basit, bide senin icindeki firtinalar kafandaki milyontane cevapsiz soru...bazen cok bos geliyor sozcukler anlamlarini yitiriyor...

Canım o işık hepimiz için olacak Allahın izniyle.. Biz hep istediği anda hamile kalan örnekleri görüyoruz sanırım.. Defalarca düşük yapanlar, bebeğini kollarında kaybedenler, evladını şehit verenler... Bunların yanında ne ki bizimkisı.. Benim kaynanam 8 sene boyunca hep düşük, erken doğum yaşamış.. Eşime hamile olunca da yatağında banyo yaptırmişlar, ultrasonu bile doktor getiriyormuş evine düşün yani ne zorluklarla 3 tane olmuş sonunda.. Çok şükür halimize.. Hadi silkelenip kendimize gelelim benim yum yum haftam başlıyor morali yüksek tutmalıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…