esfer_16 nasılsın hmilelik nasıl gıdıyor
Selam canım ya şimdilik pek fazla birşey yok ama sabahları çok midem yanıyor ondan sonra da bulanıyor böyle devam ederse zorlanacak gibiyim inşallah geçer. Salı günü doktora randevu aldım o zaman sanırım 6 haftalık olacak inşallah bir sorun çıkmaz. Marmelat geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Canım benım yarın 5 hafta olucak ne zamanlıkken gıttın
canım benim kardeşinle kolay gelsin, sende koyacaksın canım bebek fotoğraflarını lütfen üzülmeIyi akşamlar kızlar naparsınız??
Kardeşime ders çalıştırıyorum çok eksiği var çünkü.. Elimden ne geliyorsa yapacağım inşallah hakkında hayırlısı olur da iyi bir lise kazanır.. Bu arada ciddi ciddi face i kapatmayı düşünüyorum.. Bir ara herkes düğün resmi yukluyordu. Şimdi de ha bre bebek resmi, bebeğe hazırlık resmi koyuyorlar.. Ben kafamdan atmak için uğraştıkça önüme çıkıyor bebek.. Daha geçen bir arkadaşımla konuşurken düşünmüyoruz henüz diyordu 4aylik hamileymiş şimdi.. Rabbim de böyle sınıyor galiba.. Kardeşimin gelmesi iyi oldu benm için uğraş çıktıböyle işte benden haberler..
Yok kızlar imkansız gibi geliyor artık sanki hiç olmayacak gibi.. Hayırlısı Allahtan ama ne bileyim işte bu mutluluk bana ugramayacak sanki..
Günaydın kizlarrr erkenciyim.. galiba grip oluyorum vücudum daki bütün kemikler ağrıyo bel agrisini saymiyorum bile((
canım 5+2 de gittim karından baktığı için görmedi keseyi 6+3 de gittim keseyi gördü bebeği görmedi vajnal baksa hepsi görülürdü sen bilirsin istersen gidersin şimdi karından bakar görmezse vajinal bakar keseyi görür belki bebeği bile görür buna sen karar ver canım git gel stres yapmam diyorsan git
canım benim kardeşinle kolay gelsin, sende koyacaksın canım bebek fotoğraflarını lütfen üzülme
canım sana hiç yakışmıyor isyan eder gibiumudunu asla yitirmek yok ben inanıyorum seninde olacak hiç beklemediğin anda
grip değil bebek:)))
Günaydın kizlarrr erkenciyim.. galiba grip oluyorum vücudum daki bütün kemikler ağrıyo bel agrisini saymiyorum bile((
Yok tatlım grip ya burun akintsi kirgnlik bunlar gribin işaretleri:)))
Sağol cnm ya inşallah geçergünaydın herkesee :)
marmelaat canım geçmiş olsun ilerlemeden hemen önlemini al nane,limon,karabiber,zeytinyağı ve bal onu kaynat ve sabah akşam iç canım çok iyi geliyorr
Valla canim bnde kaptim sifayi doktora gitcm ya bide üstüne adet sancilrm basladi karsti hepsiİncir recelim sendemi hasta oldunkiyamam sana...dikkat et kendine her ne jadar sevmesende ihlamur cok iyi geliyor icine biraz zencefille. En azindan benim gibi yatak dosek yatmazsin ayakta atlatirsin...
kızlar ben başka bir doktora gittim boş gebelik muhtemelen kan verdim yine öğleden sonra 3,30 da çıkacak sonuç
kızlar ben başka bir doktora gittim boş gebelik muhtemelen kan verdim yine öğleden sonra 3,30 da çıkacak sonuç
Allah korusun deme oyle... İnsallah oyle bisey degildir...ultrasonda falanmi bakti.offf bak simdi bi kotu oldum.
Canım üzülme sakın sonuçların iyi çıkar inş dua edelim kuzum...Bozma moralini pozitif düşün..
Canim sana umutsuz olma derken ben senden cok daha umutduz kirgin ve uzgunum aslinda...ama hep cok mutsuz oldugum anlarda, o dustugum karanlikta hep bi isik aramaktanda hic vazgecemem. Su hayatta kimseyi kiskanmadim ne su anda ne gecmiste. Allaha sukurler olsun cok guzel bi evlilik yaptim rahatim yerinde durumum iyi ama hayatta ilk defa kiskanmanin nasil bisey oldugunu su son 3 ayda yasadim. Diceksin belki sen 3 ay diyosun ben 1 sene...asla kiyaslayamam senin hissettiklerinle kendimi ama inan benim icinde oldugum caresizliginde bi caresi varmi iste bunu bilmiyorum...Canlarim ne güzel yazmışsınız.. Uzun değil benimkisi. Her dakka sukrederim daima Rabbime. Sağlığımız, huzurumuz, maddi durummuz yerinde.diye.. Ama ne bileyim öyle bir umutsuzluğa düştüm dün akşam.. Ama şimdi iyiyim şükürler olsun
Matmazelim canım bizim de olacak dediğin gibi biz de ha bre koyacaz resimleri, haberleri.. Hatta eşimin kuzeninın eşi gibi "27 yaşındaysan ve ...... Adında bir oğlun varsa hayat gerçekten çok guzel" diye her yıl yazacağım ben de
canım bozma moralini henüz hiçbirşey belli değil. kimler gördüm ben bu şekilde boş gebelik denipte sonradan bebeğini gören. sakın sıkma canını stres yapma dualarım seinle. haberdar et bizide sonuçtan
Kesin sonucu almadan ne olur uzulme. Gerci bunu yazmasi soylemesi basit, bide senin icindeki firtinalar kafandaki milyontane cevapsiz soru...bazen cok bos geliyor sozcukler anlamlarini yitiriyor...Sağolun kızlar ultrasonla karından baktı vajinal bakmadı bu da, kese gebelik kesesi gibi durmuyor dedi kan tahlili istedi değerime bakıcak muhtemelen düşmüştür değerim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?