Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sonucum çıkmış 3076 10 gün önce 2700 dü boş gebelik

Eflalimm kuzummm tam diyecektim ki bir doktora güvenme, değerini yazmışsın.. Üzülme nolur.. Rabbim demek ki daha yazmamış bize.. Oğlun sana Allahın bir lutfu. Onun için güçlü ol.. Emin ol en kısa zamanda yeniden gelecek bebeğin en sagliklisindan..

Sağol canım yumurtlama ve ilişki günüm belli olmasa geç döllenme diye avuturdum ama değil((

canım ne desem bilemedim yalnızca üzülme diyebiliyorum en kısa zamanda tekrar hamile kalacaksın inanıyorum buna. rabbim sana bu sınavı yazmış sakın moralini bozma herşey rabbimin bize imtihanı

Uzulme demicem bi ise yaramicak cunku. Rabbim insallah sana ve esine yeniden guzel bir evlat oglunada cok sevicegi bi kardes nasip edicek. İnsallah en yakin zamanda yeniden ayni guzel duygulari yasarsin...

canım ne desem bilemedim yalnızca üzülme diyebiliyorum en kısa zamanda tekrar hamile kalacaksın inanıyorum buna. rabbim sana bu sınavı yazmış sakın moralini bozma herşey rabbimin bize imtihanı

Uzulme demicem bi ise yaramicak cunku. Rabbim insallah sana ve esine yeniden guzel bir evlat oglunada cok sevicegi bi kardes nasip edicek. İnsallah en yakin zamanda yeniden ayni guzel duygulari yasarsin...
çok sağolun kızlar bir daha düşünmem bebek bunu zor yaptım oğlumu bana bağışlasın Rabbim

Cok haklisin canim arkadasim her gunumuze sukretmemiz lazim. Haftanda insallah cok bereketli gecer. Ben umidimi kestim kendi haftamdan kismet bu ay hicbisey olmucakmis...

Canım belli mi olur. Rabbim ol derse birtek ilişkide bile oluyor.. Zaten normalde bebeğin olması bilimsel olarak çok zor, mucize gibiymis.. Demek ki Rabbim dileyince o mucizeler gerçekleşiyor.. Inşallah bizim mucizemiz de en kısa sürede gelecek

çok sağolun kızlar bir daha düşünmem bebek bunu zor yaptım oğlumu bana bağışlasın Rabbim

canım öyle deme rabbim hayırlısını versin rızkı geldiyse oda gelecek sen korunsanda hamile kalacaksın. ama rızkı yoksa tüp bebek bile tutmuyor biliyorsun. en azından bir evladın var onu sar sımsıkı. ya birde hiç evladı olmayıpta bu sonucu alanları düşünsene onlar ne yapsın.

canım seni üzmek istemiyorum ama şimdi ne olacak. yani yeni doktorda mı devam edeceksin yoksa eskisine mi döneceksin

İnsanlar neler yaşıyor halimize şükredelim.. herşey bizler için...Allah beterinden saklasın canımm
Hayırlısı neyse ol olsun ...

Canim ne denir ki demekki daha zamani gelmemis kendini cok uzme demesi kolay biliyorum ama allah herseyin hayirlisini verir hayirlisi buymus demek lazim oglun varmis allah onu bagislasin sana eminim en dogru zamanda gelecek kardesi ümitsizliğe kapilma hic

Mrb canlarım okuldan gelir gelmz bıraya bakmk oluyo ilk işim özlüyorm sizleri sıcaklığınızı... Eflalim çok geçmiş olsn canım üzülme diyemicm elbet yanıcak canın ama bunda da varmiş bi hayır de tatlım allahım oğlunu korusun tüm kötülüklerden... Matmazel o kadar güzel şeyler yazmış ki canım ağlattın beni... Bir taneck bebegi bulamayn var yada şöyle düşün allahım korusun sakat bi bebek olsaydı boş gebelk dışında hep şükret tatlım eşin oğlun için dua et

Sağol canım çok doğru, bilemiyorum hangi dr olacak bu gittiğim kürtaj yapamaz semt polikliniğinde çünkü

Canım anlıyorum seni bende yaşadım elinde değil insan çok üzülüyor ama bak 1 evladın varmış Allah onu bağışlasın sağlık versin.
sağol canım amin
Canm çok üzüldüm ((43: ne denirki bu durumda üzülme diyemem uzuleceksin ama bi oglun var allah sana bagislasin canim(((
sağol canım evet oğlum var amin
evet canım hayırlısı buymuş

Sağol canım kabullendim hemen yapacak bir şey yok

Benimde kimyasal gebelikmiş degerim 24e dustu

canım gerçekten çok üzüldüm bugün hiç iyi haberler almadık.

fakat şöyle bir gerçek var kimyasal gebelikten sonra ertesi ay hamile kalma şansı çok yüksek. bence üzülme ve şimdiden yeni aya hazırlan

Benimde kimyasal gebelikmiş degerim 24e dustu

Canm hiç kafanı takma çok kadın bunu yasayabiliomş ve cimcimenn dediği gibi devam edebilyosn çalışmalara kötü bi durum deil cnm en azından hayırlısı ne zamnsa o zamn olacaktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…