kızlar belime feci şekilde ağrı girdi kasıklarıma bıçak saplanıyo resmen.
şimdi tuvalete gittim kanamam artmış çamaşırım batmış tuvalette 10 saniye kadar kanamam oldu bildiğiniz kanama kahverengi leke falan değil. bu ne şimdi yaaa neden herşey beni buluyo çok korkuyorum şuan
Bsna göre 5 gün ileridesin ama dr hep alttan baktı bana şimdiye kadar
İyi canım dikkat etmeye çalışıyoruum .. Doktora ne zaman gidiyim onu kararlaştıramadım bi türlü en szından gittigimde Allahın izniyle kese falan gözüksün istiyorum degerim yukselmistir inş daha degerimi ölçtürmedim
Canım erkenden gitme ne olur en azından beş haftalık olsun sonra benim gibi öylemi böylemi diye kafan karışır ben çok pişmanım erken gittiğime
tatlım hayırlısıyla sen koyacan bebısının resımlerını takma kafana lutfen sana özlemını cektrıoyoo mutlulugu mıslı mıslı verecktr cnmIyi akşamlar kızlar naparsınız??
Kardeşime ders çalıştırıyorum çok eksiği var çünkü.. Elimden ne geliyorsa yapacağım inşallah hakkında hayırlısı olur da iyi bir lise kazanır.. Bu arada ciddi ciddi face i kapatmayı düşünüyorum.. Bir ara herkes düğün resmi yukluyordu. Şimdi de ha bre bebek resmi, bebeğe hazırlık resmi koyuyorlar.. Ben kafamdan atmak için uğraştıkça önüme çıkıyor bebek.. Daha geçen bir arkadaşımla konuşurken düşünmüyoruz henüz diyordu 4aylik hamileymiş şimdi.. Rabbim de böyle sınıyor galiba.. Kardeşimin gelmesi iyi oldu benm için uğraş çıktıböyle işte benden haberler..
bu 4+2 ya da 4+6, 6+6 nedir ben hiç bilmyorum
kızlar belime feci şekilde ağrı girdi kasıklarıma bıçak saplanıyo resmen.
şimdi tuvalete gittim kanamam artmış çamaşırım batmış tuvalette 10 saniye kadar kanamam oldu bildiğiniz kanama kahverengi leke falan değil. bu ne şimdi yaaa neden herşey beni buluyo çok korkuyorum şuan
Iyi akşamlar kızlar naparsınız??
Kardeşime ders çalıştırıyorum çok eksiği var çünkü.. Elimden ne geliyorsa yapacağım inşallah hakkında hayırlısı olur da iyi bir lise kazanır.. Bu arada ciddi ciddi face i kapatmayı düşünüyorum.. Bir ara herkes düğün resmi yukluyordu. Şimdi de ha bre bebek resmi, bebeğe hazırlık resmi koyuyorlar.. Ben kafamdan atmak için uğraştıkça önüme çıkıyor bebek.. Daha geçen bir arkadaşımla konuşurken düşünmüyoruz henüz diyordu 4aylik hamileymiş şimdi.. Rabbim de böyle sınıyor galiba.. Kardeşimin gelmesi iyi oldu benm için uğraş çıktıböyle işte benden haberler..
Yok kızlar imkansız gibi geliyor artık sanki hiç olmayacak gibi.. Hayırlısı Allahtan ama ne bileyim işte bu mutluluk bana ugramayacak sanki..
Yok kızlar imkansız gibi geliyor artık sanki hiç olmayacak gibi.. Hayırlısı Allahtan ama ne bileyim işte bu mutluluk bana ugramayacak sanki..
Iyi akşamlar kızlar naparsınız??
Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim burda başka bir üyeliğim vardı ama şifresini unuttuğum için yeniden aldım burda forumda dualarmı istemedim bebek isteyenlerle mi dertleşmedim..evlendikten sonra d.kontrol hapı kullandım 6 ay sonra herkez kısırlık yapıyo die gözümü korkuttu bende bıraktım aslında çok bebek istemiyordum ama korktum sonra korunmayı bıraktık eşim istediği için ama 1 ay iki ay 4 , 6 derken stres yapmaya başladım dr a gittim büyük bi sorun yok pko ihtimali var dedi adetlerim 35 güne cıkmıştı. istersen ilaç tedavisine başlarız dedi bir ay yaptık çatlatma iğnesi falan ama o beni daha cok beklentiye soktuğu için ve o ayda adet olduğum için daha cok üzüldüm hemen olcak sandım ne bilim meğer o tedaviyi yıllarca yapanlar varmış özel hastane olduğu için ve biraz sıkıntılarımız olduğu için devam edemedik maden tedavisiz olmayacak durumu toparlayıp sonra başlarız dedim ama her ay bir ümit sonra aynı stres ..adet ..hayal kırıklığı ve eşine karşı mahcubiyet...arkadaşlarım hamile kalır doğum yapar bense burda formda bebek kıyafetlerine bakar bakar ağlardım ..sonra bir süre daha geçti şu an 2 yıllık evliyim bana bi dostum hep takma kafana derdi bende takmıyorum derdim halbuki gün sayardım defalarca test yapardımyumurtalık günü falan hesaplardım sonra kendii kendime şöyle dedim madem benim tedavisiz çocuğum olmayacak o zaman bunu kabul edeyim ve takmayım kafaya olmuyo işte kasmayım kendimi dedim bekleme artık dedim (tabi allahtan ümidimi kesmedim)ve memlekete 1 hafta tatile gidecektik oraya gideyim geleyim olmazsa başlarız dr a dedim.bunu gitmeden 1 ay önce söyledim.gitmeden 1 hafta öncede adetim gecikti ben artık normal karşıladım olur nasılsa adet dedim ama olmadı 5 gün sonra arkadaşımın zoruyla test yaptırdık sağlık ocağında idrara falan geçmiş hamileymişim ben size bunu neden anlattım ben kafamdan attım rahatlattım kafamı ve allah nasip etti meğer ben stres yaptıkça olacağı varsa da olmuyormuş lütfen kafaya takmayın hepinizin olur dua edin allah bütün isteyenlere versin hala inanamıyorum 9 haftalık oldum ama sanki değilmişim gibi şaka gibi geliyo...ama allah kucağıma almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?