Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım sen hap içmedin mi bıraktın değil mi o kanama yapar endişelenme bıraktığın için

Bsna göre 5 gün ileridesin ama dr hep alttan baktı bana şimdiye kadar

Canım alttan bakmaya gerek görmedi bu tabi nasıl her seferinde para alacak, benim ilk gebeliğimde alttan bakılmıştı

Canım erkenden gitme ne olur en azından beş haftalık olsun sonra benim gibi öylemi böylemi diye kafan karışır ben çok pişmanım erken gittiğime

Iyi akşamlar kızlar naparsınız??
Kardeşime ders çalıştırıyorum çok eksiği var çünkü.. Elimden ne geliyorsa yapacağım inşallah hakkında hayırlısı olur da iyi bir lise kazanır.. Bu arada ciddi ciddi face i kapatmayı düşünüyorum.. Bir ara herkes düğün resmi yukluyordu. Şimdi de ha bre bebek resmi, bebeğe hazırlık resmi koyuyorlar.. Ben kafamdan atmak için uğraştıkça önüme çıkıyor bebek.. Daha geçen bir arkadaşımla konuşurken düşünmüyoruz henüz diyordu 4aylik hamileymiş şimdi.. Rabbim de böyle sınıyor galiba.. Kardeşimin gelmesi iyi oldu benm için uğraş çıktı böyle işte benden haberler..

tatlım hayırlısıyla sen koyacan bebısının resımlerını takma kafana lutfen sana özlemını cektrıoyoo mutlulugu mıslı mıslı verecktr cnm

canım geçmiş olsun inşallah birseyın yoktur fazla giremiyorum kusuruma bakma sohbetlerinizden uzak kalıyorum ya

canım sende bebiş resimleri koyarsın uzulme stres yapma streste gecıktiriyor oluruna bırak ummadıgın anda sende bize guzel haber verirsın

Yok kızlar imkansız gibi geliyor artık sanki hiç olmayacak gibi.. Hayırlısı Allahtan ama ne bileyim işte bu mutluluk bana ugramayacak sanki..

Yok kızlar imkansız gibi geliyor artık sanki hiç olmayacak gibi.. Hayırlısı Allahtan ama ne bileyim işte bu mutluluk bana ugramayacak sanki..

canım oyle dusunme sakınn rabbım en hayırlısını verır senın cocukların ruhlar alemınde dunyaya gelmeyı beklıyorlar lutfen pozitif dusun mayamız tutana kadar devammmm cancazım

tatlım Allahın gücüne gidecek öyle şeyler söyleme hayırlı bı zamanı vardr senın bebısın allah duaları gerı cevırır mı..

canım her zaman pozitif düşünecektik hani yılmak yok demiştk sakın aklına kötü şeler getrme canm benm allahım ne zaman hayırlıysa o zaman bebeğimizi bize verecek...allaha şükür sağlığımız gücümüz yerinde şükredelm canım benm eşin sennle birlikte mutlusun allah bozmasn hep dua et kendini koru içini ferah tut olacak sabır sadce akışına bırak

hatunlar ımza komsumun bebegı ıcın benım adetım bugun olmadım kasıgım cok agrıyor 12 den snra esım gelınce acıle gıdıcezzz ınsalah bebek vardır bıde ılıskıden kac gun sonra kanda gebelık cıkar tecrubelrınızden yararlanmak ıstıyorum neolur cvp verınn

kızlar hep pozitif dusunmek lazım duayla destekleyecez ve bebişler göbüşümüzde olacak ve mutlu annişler olacaz inşallah

Canim benim ahh ahh sen benim face'simdeki haberleri bi gorsen bunalima girersin. Sadece bu hafta 2 arkadasim dogum yapti gecen hafta 2 tanesi kasim ayindada bi o kadar hamilelik dogum haberi. Artik bakmak istemiyodum. Hayatimda ilk defa arkadaslarimi kiskandim. İsyan etmek istedim ama sonra hep Allahimin gucune gider dedim. Bugun bu forumda oyle bisey okudum ki inan icim parca parca oldu...
Cok uzattim farkindayim ama neolur hicbisey icin umudunu kaybetme. Ben senin kadar belki sıkıntı cekmedim bilmiyorum belkide daha zor zamanlar yasicam ama her zorlugun bi mükafati mutlaka vardir... Sen gonlunu ferah tut...

Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim burda başka bir üyeliğim vardı ama şifresini unuttuğum için yeniden aldım burda forumda dualarmı istemedim bebek isteyenlerle mi dertleşmedim..evlendikten sonra d.kontrol hapı kullandım 6 ay sonra herkez kısırlık yapıyo die gözümü korkuttu bende bıraktım aslında çok bebek istemiyordum ama korktum sonra korunmayı bıraktık eşim istediği için ama 1 ay iki ay 4 , 6 derken stres yapmaya başladım dr a gittim büyük bi sorun yok pko ihtimali var dedi adetlerim 35 güne cıkmıştı. istersen ilaç tedavisine başlarız dedi bir ay yaptık çatlatma iğnesi falan ama o beni daha cok beklentiye soktuğu için ve o ayda adet olduğum için daha cok üzüldüm hemen olcak sandım ne bilim meğer o tedaviyi yıllarca yapanlar varmış özel hastane olduğu için ve biraz sıkıntılarımız olduğu için devam edemedik maden tedavisiz olmayacak durumu toparlayıp sonra başlarız dedim ama her ay bir ümit sonra aynı stres ..adet ..hayal kırıklığı ve eşine karşı mahcubiyet...arkadaşlarım hamile kalır doğum yapar bense burda formda bebek kıyafetlerine bakar bakar ağlardım ..sonra bir süre daha geçti şu an 2 yıllık evliyim bana bi dostum hep takma kafana derdi bende takmıyorum derdim halbuki gün sayardım defalarca test yapardım yumurtalık günü falan hesaplardım sonra kendii kendime şöyle dedim madem benim tedavisiz çocuğum olmayacak o zaman bunu kabul edeyim ve takmayım kafaya olmuyo işte kasmayım kendimi dedim bekleme artık dedim (tabi allahtan ümidimi kesmedim)ve memlekete 1 hafta tatile gidecektik oraya gideyim geleyim olmazsa başlarız dr a dedim.bunu gitmeden 1 ay önce söyledim.gitmeden 1 hafta öncede adetim gecikti ben artık normal karşıladım olur nasılsa adet dedim ama olmadı 5 gün sonra arkadaşımın zoruyla test yaptırdık sağlık ocağında idrara falan geçmiş hamileymişim ben size bunu neden anlattım ben kafamdan attım rahatlattım kafamı ve allah nasip etti meğer ben stres yaptıkça olacağı varsa da olmuyormuş lütfen kafaya takmayın hepinizin olur dua edin allah bütün isteyenlere versin hala inanamıyorum 9 haftalık oldum ama sanki değilmişim gibi şaka gibi geliyo...ama allah kucağıma almayı nasip etsin

Ne guzel bi mutluluk yasamissin. Darisi benim ve bu topikteki tum arkadaslarimin basina... Saglikla kucaginada alirsin insallah omru uzun mutlu huzurlu saglikli bir bebis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…