Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen nasıl oldun canım şimdi daha ıyımısın ????
fena sayilmaz. Cocuklarin dedigine gore sesim haric cok enerji doluymusum ahh ahh bide bana sor tabi. Genede fena sayilmam ilaclar en azindan ayaga kaldirdi tabi kadim dostum ihlamuruda es gecmeyim. Termosla bana cok hizmetleri dokundu Bugun bi ogrencim patik getirdi bana "ogretmenim siz okulda cok usuyosunuz bunu giyin hastalanmayin" diyo cok sekerler yaa...

Mrb canlarm nasılsınz cimcimecim bnce yunurtlama kanamasıdr kafana takma. 3 gündr boynum tutlmş robot şeklinde dolanıorm etrafta
Oyyy robokop elcem diyelim sana bundan sonra. Sicak havlu iyi gelir aslinda kas gevsetici ile birlikte yapsaydin keske. Boyun tutulmasinin en zoru gece yatmasi bence insanin cok cani yaniyo o zaman.

Aynen cnm bide üstmde kocamn yorgan montlardan vardı korkardın görseydn . Kas gevsetici fln almıorm artk hiç ilaç.

kızlar belime feci şekilde ağrı girdi kasıklarıma bıçak saplanıyo resmen.
şimdi tuvalete gittim kanamam artmış çamaşırım batmış tuvalette 10 saniye kadar kanamam oldu bildiğiniz kanama kahverengi leke falan değil. bu ne şimdi yaaa neden herşey beni buluyo çok korkuyorum şuan

Yok tatlm bn bi günde geccek sandm bugünki soğuktan iice arttı hiç çeviremyorm sen nası oldn
sıcak tut masaj yap bı ovuştur bıraz ıyı gelır.. nasıl olıyım belim kopuyoooooooooooooooo ortadan ıkıye ayrılcam nerdeyse tatlımmm

ayy gercktn çok şekerler ıyı ozamn gecmye baslamıs hastalıgın :)))

cnm sakın ol bnce yarın doktora gıt yıne sen alla ne kı bu şimdi bende pek anlamam

Canm belki kist eriyip gidiodr bi doktorna gtsene yada teli varsa arasana

Piiisssttt kuzuu hic sesin cikmiyor hamile kaldigindsn beri. Nasil gidiyor hamilelik... Anlat biraz..

İyi canım dikkat etmeye çalışıyoruum .. Doktora ne zaman gidiyim onu kararlaştıramadım bi türlü en szından gittigimde Allahın izniyle kese falan gözüksün istiyorum degerim yukselmistir inş daha degerimi ölçtürmedim

Canım bencede doktoru ara veya git çünkü öyle fazla gelicegini sanmam

Ne desem bilemedim ama en iyisi yarin ilk isin hastaneye gitmek olsun bence. Su anda gitsende acile gidebilirsin ordada hicbisey yapmazlar. Umarim kotu bisey degildir...

Aynen cnm bide üstmde kocamn yorgan montlardan vardı korkardın görseydn . Kas gevsetici fln almıorm artk hiç ilaç.
İlac olarak degilde lasonil tarji kas gevsetici krem uzerine sicak havlu baya iyi gelirdi. İnsallah biran once gecer de rahatlarsin.

Anaaaammm geliyomu seninkiler nee. Gelmeseydi ya iyiydi ama neyse. Gelmedigi surece hala umut var sayilir.

Kuzuum bak havalarda berbat aman dikkat et kendine benim gibi yamukup kalma kese ne zaman gozukur bunu limon cekirdeginin annisi Hale bilr o konuda malesef bisey diyemicem. Ama onumuzdeki hafta bi git istersen en azindan kan degerlerine baktirirsin. Varmi mide bulantin falan. Bide bol bol as er biraz kostursun kocacin baba olmak oyle kolaymi

geleck galıbaaa cnmm napalım gelırse basımın üstünde yeri var

Canım 4+6 da gördük keseyi, 4+2 de tam degildi. Simdi onumuzdeki hafta 6+6 da gideceğiz, kalp atışı icin i̇nsallah.
Hayırlısiyla, sorunsuz geçer hepsi i̇nsallah

Haklısın canım o kadar çok istiyodu kı regl oldugumda moralı çökuyodu adamın şimdi biraz ugrassın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…