nasılsın cnm geçmedı mı hala boynun
fena sayilmaz. Cocuklarin dedigine gore sesim haric cok enerji doluymusumsen nasıl oldun canım şimdi daha ıyımısın ????
Oyyy robokop elcem diyelim sana bundan sonra. Sicak havlu iyi gelir aslinda kas gevsetici ile birlikte yapsaydin keske. Boyun tutulmasinin en zoru gece yatmasi bence insanin cok cani yaniyo o zaman.Mrb canlarm nasılsınz cimcimecim bnce yunurtlama kanamasıdr kafana takma. 3 gündr boynum tutlmş robot şeklinde dolanıorm etrafta
Mrb canlarm nasılsınz cimcimecim bnce yunurtlama kanamasıdr kafana takma. 3 gündr boynum tutlmş robot şeklinde dolanıorm etrafta
fena sayilmaz. Cocuklarin dedigine gore sesim haric cok enerji doluymusumahh ahh bide bana sor tabi. Genede fena sayilmam ilaclar en azindan ayaga kaldirdi tabi kadim dostum ihlamuruda es gecmeyim. Termosla bana cok hizmetleri dokundu Bugun bi ogrencim patik getirdi bana "ogretmenim siz okulda cok usuyosunuz bunu giyin hastalanmayin" diyo cok sekerler yaa...
Oyyy robokop elcem diyelim sana bundan sonra. Sicak havlu iyi gelir aslinda kas gevsetici ile birlikte yapsaydin keske. Boyun tutulmasinin en zoru gece yatmasi bence insanin cok cani yaniyo o zaman.
sıcak tut masaj yap bı ovuştur bıraz ıyı gelır.. nasıl olıyım belim kopuyoooooooooooooooo ortadan ıkıye ayrılcam nerdeyse tatlımmmYok tatlm bn bi günde geccek sandm bugünki soğuktan iice arttı hiç çeviremyormsen nası oldn
fena sayilmaz. Cocuklarin dedigine gore sesim haric cok enerji doluymusumahh ahh bide bana sor tabi. Genede fena sayilmam ilaclar en azindan ayaga kaldirdi tabi kadim dostum ihlamuruda es gecmeyim. Termosla bana cok hizmetleri dokundu Bugun bi ogrencim patik getirdi bana "ogretmenim siz okulda cok usuyosunuz bunu giyin hastalanmayin" diyo cok sekerler yaa...
Oyyy robokop elcem diyelim sana bundan sonra. Sicak havlu iyi gelir aslinda kas gevsetici ile birlikte yapsaydin keske. Boyun tutulmasinin en zoru gece yatmasi bence insanin cok cani yaniyo o zaman.
geçmiş olsun canım ama galiba bu yumurtlama kanaması değil
kızlar belime feci şekilde ağrı girdi kasıklarıma bıçak saplanıyo resmen.
şimdi tuvalete gittim kanamam artmış çamaşırım batmış tuvalette 10 saniye kadar kanamam oldu bildiğiniz kanama kahverengi leke falan değil. bu ne şimdi yaaa neden herşey beni buluyo çok korkuyorum şuan
şimdi tuvalete gittim kanamam artmış çamaşırım batmış tuvalette 10 saniye kadar kanamam oldu bildiğiniz kanama kahverengi leke falan değil. bu ne şimdi yaaa neden herşey beni buluyo çok korkuyorum şuan
Piiisssttt kuzuu hic sesin cikmiyor hamile kaldigindsn beri. Nasil gidiyor hamilelik... Anlat biraz..
Ne desem bilemedim ama en iyisi yarin ilk isin hastaneye gitmek olsun bence. Su anda gitsende acile gidebilirsin ordada hicbisey yapmazlar. Umarim kotu bisey degildir...kızlar belime feci şekilde ağrı girdi kasıklarıma bıçak saplanıyo resmen.
İlac olarak degilde lasonil tarji kas gevsetici krem uzerine sicak havlu baya iyi gelirdi. İnsallah biran once gecer de rahatlarsin.Aynen cnm bide üstmde kocamn yorgan montlardan vardı korkardın görseydn . Kas gevsetici fln almıorm artk hiç ilaç.
Anaaaammm geliyomu seninkiler nee. Gelmeseydi ya iyiydi ama neyse. Gelmedigi surece hala umut var sayilir.sıcak tut masaj yap bı ovuştur bıraz ıyı gelır.. nasıl olıyım belim kopuyoooooooooooooooo ortadan ıkıye ayrılcam nerdeyse tatlımmm
ayy gercktn çok şekerlerıyı ozamn gecmye baslamıs hastalıgın :)))
Kuzuum bak havalarda berbat aman dikkat et kendine benim gibi yamukup kalmaİyi canım dikkat etmeye çalışıyoruum .. Doktora ne zaman gidiyim onu kararlaştıramadım bi türlü en szından gittigimde Allahın izniyle kese falan gözüksün istiyorum degerim yukselmistir inş daha degerimi ölçtürmedim
İlac olarak degilde lasonil tarji kas gevsetici krem uzerine sicak havlu baya iyi gelirdi. İnsallah biran once gecer de rahatlarsin.
Anaaaammm geliyomu seninkiler nee. Gelmeseydi ya iyiydi ama neyse. Gelmedigi surece hala umut var sayilir.
Kuzuum bak havalarda berbat aman dikkat et kendine benim gibi yamukup kalmakese ne zaman gozukur bunu limon cekirdeginin annisi Hale bilr o konuda malesef bisey diyemicem. Ama onumuzdeki hafta bi git istersen en azindan kan degerlerine baktirirsin. Varmi mide bulantin falan. Bide bol bol as er biraz kostursun kocacin baba olmak oyle kolaymi
Canım 4+6 da gördük keseyi, 4+2 de tam degildi. Simdi onumuzdeki hafta 6+6 da gideceğiz, kalp atışı icin i̇nsallah.İyi canım dikkat etmeye çalışıyoruum .. Doktora ne zaman gidiyim onu kararlaştıramadım bi türlü en szından gittigimde Allahın izniyle kese falan gözüksün istiyorum degerim yukselmistir inş daha degerimi ölçtürmedim
geleck galıbaaa cnmmnapalım gelırse basımın üstünde yeri var
Canım 4+6 da gördük keseyi, 4+2 de tam degildi. Simdi onumuzdeki hafta 6+6 da gideceğiz, kalp atışı icin i̇nsallah.
Hayırlısiyla, sorunsuz geçer hepsi i̇nsallah
İlac olarak degilde lasonil tarji kas gevsetici krem uzerine sicak havlu baya iyi gelirdi. İnsallah biran once gecer de rahatlarsin.
Anaaaammm geliyomu seninkiler nee. Gelmeseydi ya iyiydi ama neyse. Gelmedigi surece hala umut var sayilir.
Kuzuum bak havalarda berbat aman dikkat et kendine benim gibi yamukup kalmakese ne zaman gozukur bunu limon cekirdeginin annisi Hale bilr o konuda malesef bisey diyemicem. Ama onumuzdeki hafta bi git istersen en azindan kan degerlerine baktirirsin. Varmi mide bulantin falan. Bide bol bol as er biraz kostursun kocacin baba olmak oyle kolaymi
Canım 4+6 da gördük keseyi, 4+2 de tam degildi. Simdi onumuzdeki hafta 6+6 da gideceğiz, kalp atışı icin i̇nsallah.
Hayırlısiyla, sorunsuz geçer hepsi i̇nsallah
hamile değilsek adet olmamak da kötü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?