Sağol tatlım inşallah hayırlısı olsunHımmmm anladım canım ben hiç yapmadım ovülasyon testi olsun bekle bakalım belki hamilesindir yerleşme kamalarıda olabilir. Herzaman bir umut vardır kuzum :)))
Meraktan catlicam valla. Ovu testiyle hamilelik anlayan cok oluyomus ama nasil oluyor bilmiyorum... Heyecan yaptim bak simdiSağol tatlım inşallah hayırlısı olsun
Tatlım gebelk testinde bakmdm ovu test nde baktm. Oda silik cikti normalde daha koyu cikmasi gerekmzmi bilmiorumki eflalim sen bilionmu ovu testnde hamileliği
Meraktan catlicam valla. Ovu testiyle hamilelik anlayan cok oluyomus ama nasil oluyor bilmiyorum... Heyecan yaptim bak simdi
Canım anladım zaten duymuştum dur diğer sayfada ki kızlara sorayım canım:)
selam kızlaaaaar nasılsınız
yahu sizi görmeden yapamaz oldum
bu arada ovulasyon testi ile hamilelik konusu geçmiş. kızlar hamilelerin ovulasyon testi tıpkı yumurtlama göstergesi gibi ikisinde aynı koyulukta veya t nin c den koyu olması durumunda pozitif çıkıyor.
silik çıkması bi anlam ifade etmez. vücutta her zaman lh hormonu var
Bnde öyle biliyorum t cden koyu oluyo. Yaptim ben silik cikti hamile degilim yani. Matmazelcim adet olmadm olsam rahatliycm. Eflalim hamile deglm olsam koyu cikardi
topikcenek seni doğurtmaya kararlıyız anla işte
Bnde öyle biliyorum t cden koyu oluyo. Yaptim ben silik cikti hamile degilim yani. Matmazelcim adet olmadm olsam rahatliycm. Eflalim hamile deglm olsam koyu cikardi
kızlar benimde akıntım normale döndü çok şükür kanama bitti
ama göğüslerim çok fena sızlıyo acaba yumurtluyomuyum dedim ama yumurtlarken hiç ağrı sızı olmazdı.
ne zaman yumurtlayacağımı da bilmiyorum zaten.
ooooohhhhhhh kafam çok rahat yaaaa
Hepimiz doguralim cnm ya bitek ben degil :))))
tamam canım olmuyormuş zaten koyu olması lazımmış
hadi geçmiş olsun canım
Hayrlisi cnm yaa adet olmayi bekliyorum olmadm daha.. sen adetten sonrami test yaptin cnm
kızlar benimde akıntım normale döndü çok şükür kanama bitti
ama göğüslerim çok fena sızlıyo acaba yumurtluyomuyum dedim ama yumurtlarken hiç ağrı sızı olmazdı.
ne zaman yumurtlayacağımı da bilmiyorum zaten.
ooooohhhhhhh kafam çok rahat yaaaa
Aynen uzun zamandir hamile haber almadik ya bi atraksiyon olsun diye ugrasiyoruztopikcenek seni doğurtmaya kararlıyız anla işte
He he he sen hani temmuz diyodun ne oldu...ben hayatımda ilk defa bu ay hamile kalmaktan korkuyorum canım yaaa
ocakta kalabilirim ama ona sözüm yok
Hayirlisi olsun canim. Ama niye bebek fikrinden vazgectin kuzum yaaKızlar kanli bi akinti geldi adet oluyorum galiba :) bir sonraki bat ı hic saymiyorm yumurtlama yida hesaplamiyorum artik :) bebek düşüncesi nide aklmdan çıkarıyorum :))
Hayirlisi olsun canim. Ama niye bebek fikrinden vazgectin kuzum yaa
Kızlar çok kötü midem bulanıyor çok halsizim kalkamıyorum yerimden:-(
Tatlım gebelk testinde bakmdm ovu test nde baktm. Oda silik cikti normalde daha koyu cikmasi gerekmzmi bilmiorumki eflalim sen bilionmu ovu testnde hamileliği
Tatlım düşündükçe kafaya takmya başladım yaa en iyisi bu düşünceyi aklimdn cikarymki geliyosada takmdn gelsin :)))
Ah canım 1 haftadır ben de çok kötüyüm, allah yardımcımız olsun... Yemek yiyemiyorum sürekli şişkin ve bulanan mide, halsizin, nefes alamıyorum sanıyorum, ev üzerime geliyor, pencereden hava alıyırum sürekli, dün akşam eşim doşarı çıkardı yine duramadım eve döndük hemen, ama bugün daha iyiyim çok şükür... Yarın sabah kalbini dinlemeye gideceğiz, dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?