- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Senin furum zaten iyice karisti. Hamile kalsanda anlamican bu gidisle.
Aynen uzun zamandir hamile haber almadik ya bi atraksiyon olsun diye ugrasiyoruz
He he he sen hani temmuz diyodun ne oldu...
Kızlar kanli bi akinti geldi adet oluyorum galiba :) bir sonraki bat ı hic saymiyorm yumurtlama yida hesaplamiyorum artik :) bebek düşüncesi nide aklmdan çıkarıyorum :))
Iyi akşamlar kızlar ugrayamiyorum artık eskisi kadar. Malum kardeşim var, haftasonu yoğundum ayriyeten.. Ama aklım hep sizde.. Cimcimememle mesajlasamıyorum bile ve kocam çok şaşkın bu duruma
Cimcime canım kesilmiş kanaman. Yalnız korkuyorum korkuyorum diyorsun da, totem.yapıyorsun bence sen istemiyorum diyenler hamile kalınca.böyle deneyim bi de.diyorsun de mi köftehor seniiiiiii
Marmelat canım ovulasyon testine güvenme. Çünkü vücutta hep lh hormonu vardır ve o testi az da olsa pozitif çıkarabilir.. Ama dilerim gelmez kırmızılar
Efser geçmiş olsun canım her dönemin bir zorluğu var işte..
Haleee kalbini mi dinleyeceksin canım??? Kaydet de biz de dinleyelim yaa ayy ne heyecanlı Rabbim cinsiyetini görmeyi de nasip eder inşallahhhhh
Daha daha nasılsınız kızlarrrr??
Ne sanci ne başka bişey yok kahverengi lekelenmedn başka bisey yok kizlar
Canımmmm inşallah kuzenleri de tez zamanda gelir de yalnız bırakmazlar Hale teyzelerinin kuzusunu
selam kızlar uzun bir aradan sonra nabersiniz keyifler nasıl?? benim yatılı misafirlerim vardı. yolcu eder etmez forumun başına geçtim. kızlar cuma günüde yazmıştım çok kötü adet sancım var diye. hala devam ediyor... dün gece 2 saat kalktım dolanıp durdum evin içinde. ortada adet yok ama sancılar bitmiyor. inlememe eşimde uyanıyor. az önce hastaneye uğradık misafirleri yolculadıktan sonra. gebelik olabilir dedi doktor test yapalım dedi. olmazsa idrardan enfeksiyona bakarız dedi. cesaret edemedim yüzleşmeye.... geri çıkıp geldik eve. az sonra uyuycam ve yine sancılar gelicek....
o konuda cok umidim yok ama belli de olmaz nasip kismet. Bizim hatun gez gez bi hal aninda satis yapiyo beni ama intikamim fena olucak haberi yokMatmazel canım belli mi olur tek atışta tutmuştur belki dekardeşine de kızma napsin gençliğini senin yanında oturarak mı geçirecek gezip tozacak tabii ki
İnşallah canım yüklerim, sesi nasıl yaparım bilemedim, eşimden rica ederim ama bakalımResmi alirsan burayada yukle bizde gorelimkeske seside dinlebilsek ne guzel olurdu...
ayyy canım ben olsam yaptırırdm sanrm çok heycanladm umarm bebiş vardır
kızlar bu ara giremiyorum çok fazla kusura bakmayın benm malum durumu biliyoısunuz biter bitmez coşcaz inşallah sohbet muhabbetten :)
selam kızlar uzun bir aradan sonra nabersiniz keyifler nasıl?? benim yatılı misafirlerim vardı. yolcu eder etmez forumun başına geçtim. kızlar cuma günüde yazmıştım çok kötü adet sancım var diye. hala devam ediyor... dün gece 2 saat kalktım dolanıp durdum evin içinde. ortada adet yok ama sancılar bitmiyor. inlememe eşimde uyanıyor. az önce hastaneye uğradık misafirleri yolculadıktan sonra. gebelik olabilir dedi doktor test yapalım dedi. olmazsa idrardan enfeksiyona bakarız dedi. cesaret edemedim yüzleşmeye.... geri çıkıp geldik eve. az sonra uyuycam ve yine sancılar gelicek....
Aaaa bu kadarını duymak bile güzel, neden yaptırmadın test ?
Yoksa yok zaten varsa da çok gzel olacak, keşke baktırsaydın, ama den nasıl istersen tabi ki
Kuzum annem gitti çarşamba günü salı yine gelecek
yok demesinden o kadar korktumkii.. ama var desede bir tuhaf olacaktım. iki ucu ... değnek :))senin karnında adet sancısı oldumu canım hamilelikte oluyor mu yani
Normal regl kanamadı değil canım değil mi ?
Du bakalım sen bi, belki regl değil de başka şeydir inşallah.
Yarın öğleye kadar bişey olmazsa bi kan versen mi gidip ?
Valla sıkıntı yaptı bnde bence yok ama 25 günlük döngü ne hale geldu 28 oldu bugün. .Sen gelsin diye beklerken inat etti gelmiyor. Off buda sıkıntılı bi durum. Acaba hasta oldugun icin mi sacmaladi ?
benim bat net olmamakla beraber 2 gün sonra.. gece yine sancılandım kalktım gezindim yattım artık rutin oldu her gece eşimde benle beraber kalkıyor. aynı adet sancısı gibi bi vurup bi gidiyor. belimde çok yorgun gibi ağrıyor, yani sızı yok ama yorgun gibi.Belim çok agrıdı benim sancım da oluyordu ama sürekli değil, adet olacagım gün öncesi olan rutin agrılar gibi ama sık sık.
Ne kadar var senin bat a
Cnm geçmiş olsun ya çok sabırlısın ben dayanamaz hemen yaptırırdım :)
İnşş ama değilsen de enfeksiyon varsa da ilerlemeden tedavine başlasaydın canım. Ama inş Hamiş sancılarıdır :)))
Valla sıkıntı yaptı bnde bence yok ama 25 günlük döngü ne hale geldu 28 oldu bugün. .
ikimizde de bi tuhaflık var marmelat hamilelik haberini beraber veririz inşallah :)
İnşallah canimm seninki bebiş sanki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?