Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin furum zaten iyice karisti. Hamile kalsanda anlamican bu gidisle.

Aynen uzun zamandir hamile haber almadik ya bi atraksiyon olsun diye ugrasiyoruz

He he he sen hani temmuz diyodun ne oldu...

Kuzum hala Temmuz diyorum ama rüyalarım beni hiç yanıltmadı şimdiye kadar bakalım bekleyip görelim Şubat'ta neler olacak :)))

Kızlar kanli bi akinti geldi adet oluyorum galiba :) bir sonraki bat ı hic saymiyorm yumurtlama yida hesaplamiyorum artik :) bebek düşüncesi nide aklmdan çıkarıyorum :))

Boşver kuzum hiç sayma en iyisi bu İnan

Hayatım eşin yalnız değil benimkide faturanı ödemeyi mi unuttuk neden hiç Msj gelmiyo artık sana diyo
Dönüşümüz muhteşem olacak ama :) ben annen var diye Msj atmadım

Bu arada totem yapmıyorum valla bu aksam yine 7 aylık bebeği olan arkadaslarla birlikteydik kız ne yemek yiyebildi ne sohbet edebildi onu görünce ne kadar doğru bi karar aldığımı bir kez daha anladım :)))

Ne sanci ne başka bişey yok kahverengi lekelenmedn başka bisey yok kizlar

Belkide (inşallah) yerleşme kanamasıdır :)))

Son düzenleme:
Canımmmm inşallah kuzenleri de tez zamanda gelir de yalnız bırakmazlar Hale teyzelerinin kuzusunu
Matmazel canım belli mi olur tek atışta tutmuştur belki de kardeşine de kızma napsin gençliğini senin yanında oturarak mı geçirecek gezip tozacak tabii ki

selam kızlar uzun bir aradan sonra nabersiniz keyifler nasıl?? benim yatılı misafirlerim vardı. yolcu eder etmez forumun başına geçtim. kızlar cuma günüde yazmıştım çok kötü adet sancım var diye. hala devam ediyor... dün gece 2 saat kalktım dolanıp durdum evin içinde. ortada adet yok ama sancılar bitmiyor. inlememe eşimde uyanıyor. az önce hastaneye uğradık misafirleri yolculadıktan sonra. gebelik olabilir dedi doktor test yapalım dedi. olmazsa idrardan enfeksiyona bakarız dedi. cesaret edemedim yüzleşmeye.... geri çıkıp geldik eve. az sonra uyuycam ve yine sancılar gelicek....

ayyy canım ben olsam yaptırırdm sanrm çok heycanladm umarm bebiş vardır

kızlar bu ara giremiyorum çok fazla kusura bakmayın benm malum durumu biliyoısunuz biter bitmez coşcaz inşallah sohbet muhabbetten :)

Matmazel canım belli mi olur tek atışta tutmuştur belki de kardeşine de kızma napsin gençliğini senin yanında oturarak mı geçirecek gezip tozacak tabii ki
o konuda cok umidim yok ama belli de olmaz nasip kismet. Bizim hatun gez gez bi hal aninda satis yapiyo beni ama intikamim fena olucak haberi yok

ayyy canım ben olsam yaptırırdm sanrm çok heycanladm umarm bebiş vardır

kızlar bu ara giremiyorum çok fazla kusura bakmayın benm malum durumu biliyoısunuz biter bitmez coşcaz inşallah sohbet muhabbetten :)

umarım öyledir bu ağrılar beni korkutuyor. bende bu ara giremiyorum en kısa zamanda tekrar görüşürüz öpüyorum

Aaaa bu kadarını duymak bile güzel, neden yaptırmadın test ?
Yoksa yok zaten varsa da çok gzel olacak, keşke baktırsaydın, ama den nasıl istersen tabi ki

Aaaa bu kadarını duymak bile güzel, neden yaptırmadın test ?
Yoksa yok zaten varsa da çok gzel olacak, keşke baktırsaydın, ama den nasıl istersen tabi ki

yok demesinden o kadar korktumkii.. ama var desede bir tuhaf olacaktım. iki ucu ... değnek :)) senin karnında adet sancısı oldumu canım hamilelikte oluyor mu yani

Kuzum annem gitti çarşamba günü salı yine gelecek Valla bugün günümüz vardı. Çocuğu olan arkadaşı gorunce ben de diyorum gecikmesi Allahın bana lütfu sanırım
Elcem sen de dön artık canım yaa
Kızlar bana müsade. Bu haftasonu nasıl geçti anlamAdım yaa pasta börek yapmaktan, misafir ağırlamaktan.. Kollarima ne olduysa felaket bir sızı var.. Yarın da pazartesi :2::2:::2::2: nefret ediyorum çalışmaktan ama el mahkum...
Iyi geceler hepinize.. Öpüyorum hatunlar

yok demesinden o kadar korktumkii.. ama var desede bir tuhaf olacaktım. iki ucu ... değnek :)) senin karnında adet sancısı oldumu canım hamilelikte oluyor mu yani

Belim çok agrıdı benim sancım da oluyordu ama sürekli değil, adet olacagım gün öncesi olan rutin agrılar gibi ama sık sık.
Ne kadar var senin bat a

Cnm geçmiş olsun ya çok sabırlısın ben dayanamaz hemen yaptırırdım :)
İnşş ama değilsen de enfeksiyon varsa da ilerlemeden tedavine başlasaydın canım. Ama inş Hamiş sancılarıdır :)))

Kızlar sabah kahvaltısı için ne yapabilirim die sordum hiçyardımcı olmadınız beni takan yok (
Neyse ki atlattım güzelll geçti :)

sucum canm arkadasım benm okuyorum sayfayı boş gecmiyorum ama yazamıorum eskisi kadar sıklıkla ama az kaldı canm katılcam aranıza inşallah sağsalim atlatınca dersleri aklımdasınız

Netten bir bin bir gece masalı dinleyip yataym bende bari. Genelde hep eşim anlatır ama bugün işi var. Alışkanlık oldu masalsız uyuyamiyorum hani iyi geceler canlar

Normal regl kanamadı değil canım değil mi ?
Du bakalım sen bi, belki regl değil de başka şeydir inşallah.
Yarın öğleye kadar bişey olmazsa bi kan versen mi gidip ?

Sen gelsin diye beklerken inat etti gelmiyor. Off buda sıkıntılı bi durum. Acaba hasta oldugun icin mi sacmaladi ?
Valla sıkıntı yaptı bnde bence yok ama 25 günlük döngü ne hale geldu 28 oldu bugün. .

Belim çok agrıdı benim sancım da oluyordu ama sürekli değil, adet olacagım gün öncesi olan rutin agrılar gibi ama sık sık.
Ne kadar var senin bat a
benim bat net olmamakla beraber 2 gün sonra.. gece yine sancılandım kalktım gezindim yattım artık rutin oldu her gece eşimde benle beraber kalkıyor. aynı adet sancısı gibi bi vurup bi gidiyor. belimde çok yorgun gibi ağrıyor, yani sızı yok ama yorgun gibi.
Cnm geçmiş olsun ya çok sabırlısın ben dayanamaz hemen yaptırırdım :)
İnşş ama değilsen de enfeksiyon varsa da ilerlemeden tedavine başlasaydın canım. Ama inş Hamiş sancılarıdır :)))

bak benide yoldan çıkarıyorsun neredeyse kalkıp gidicem tekrar hastaneye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…