Marmelattocum ne ovuladyon testi şimdi bu))
Yarına kadar inşallah bişey olmaz sen de gider kan testi yaptırırsıni inşallah da sonuç güzel olur.
Halecm adet oldm ben erteledim bu düşünceyi çok rahatladım :)) kafaya takinca zorlaşıyorAynen Canm çünkü gebe kalamamnın sebebi %60 psikolojikmiş o yüzden oluruna bırakalım Allah ne zaman nasip ederse ozaman olur kuzum :)
Ah canım 1 haftadır ben de çok kötüyüm, allah yardımcımız olsun... Yemek yiyemiyorum sürekli şişkin ve bulanan mide, halsizin, nefes alamıyorum sanıyorum, ev üzerime geliyor, pencereden hava alıyırum sürekli, dün akşam eşim doşarı çıkardı yine duramadım eve döndük hemen, ama bugün daha iyiyim çok şükür... Yarın sabah kalbini dinlemeye gideceğiz, dualarınızı esirgemeyin
Iyi akşamlar kızlar ugrayamiyorum artık eskisi kadar. Malum kardeşim var, haftasonu yoğundum ayriyeten.. Ama aklım hep sizde.. Cimcimememle mesajlasamıyorum bile ve kocam çok şaşkın bu duruma
Cimcime canım kesilmiş kanaman. Yalnız korkuyorum korkuyorum diyorsun da, totem.yapıyorsun bence sen istemiyorum diyenler hamile kalınca.böyle deneyim bi de.diyorsun de mi köftehor seniiiiiii
Marmelat canım ovulasyon testine güvenme. Çünkü vücutta hep lh hormonu vardır ve o testi az da olsa pozitif çıkarabilir.. Ama dilerim gelmez kırmızılar
Efser geçmiş olsun canım her dönemin bir zorluğu var işte..
Haleee kalbini mi dinleyeceksin canım??? Kaydet de biz de dinleyelim yaa ayy ne heyecanlı Rabbim cinsiyetini görmeyi de nasip eder inşallahhhhh
Daha daha nasılsınız kızlarrrr??
Iyi akşamlar kızlar ugrayamiyorum artık eskisi kadar. Malum kardeşim var, haftasonu yoğundum ayriyeten.. Ama aklım hep sizde.. Cimcimememle mesajlasamıyorum bile ve kocam çok şaşkın bu duruma
Cimcime canım kesilmiş kanaman. Yalnız korkuyorum korkuyorum diyorsun da, totem.yapıyorsun bence sen istemiyorum diyenler hamile kalınca.böyle deneyim bi de.diyorsun de mi köftehor seniiiiiii
Marmelat canım ovulasyon testine güvenme. Çünkü vücutta hep lh hormonu vardır ve o testi az da olsa pozitif çıkarabilir.. Ama dilerim gelmez kırmızılar
Haleee kalbini mi dinleyeceksin canım??? Kaydet de biz de dinleyelim yaa ayy ne heyecanlı Rabbim cinsiyetini görmeyi de nasip eder inşallahhhhh
Ayy evde yalnız olmak da çok zor yaa. Eşim şimdi nobette ve kardeşim olmasa ben de çok sıkılırdım sanırım. Bi de senin koca tam zamanında gitmiş yani yum yum zamanı olacak iş mi
Ayy evde yalnız olmak da çok zor yaa. Eşim şimdi nobette ve kardeşim olmasa ben de çok sıkılırdım sanırım. Bi de senin koca tam zamanında gitmiş yani yum yum zamanı olacak iş mi
Efser canım bilmiyorum ki hiç kacinci haftada dinleyebilirsiniz. Haftadan ziyade değer önemli sanırım ama 6. Haftada duyanlar var diye biliyorum..
Sana da geçmiş olsun canım. Benim de ağzımin tadı yok hiç ya ağzım bir tuhaf. İnşallah iyi olur yarın canım. Bende hiç gitmedim daha doktora salı günü gideceğim o gün 5+4 olacak acaba kalbi duyulur mu
Halecm adet oldm ben erteledim bu düşünceyi çok rahatladım :)) kafaya takinca zorlaşıyor
Hale canim ayy pitir pitir atiyodur onun kalbi. Sen rahat ol dualarimiz seninle. İnsallah bulantilarinda gecer biran oncede rahatlarsin.
O konuya hiicc girmiyorum. Uzuntum derin. Bakalim yarin yada sali gelmeye calisicak artik gitmeden onceki olduysa oldu olmadiysa yapacak malesef bisey yokbenim kardesimde guya bana gelip kalicakti ama nerdeee sevgilisiyle gezmekten ablasina firsat kalmiyor...
Trşekkür ederim canım, yarın 6+5 bizim, 4+6 da gitmiştik en son kese için, kalbi için yarına randevu verdi işte. Emin değilim duyulur mu, belki de duyulur, gidince sorarasınız)
Ne sanci ne başka bişey yok kahverengi lekelenmedn başka bisey yok kizlar
CAnim karından mi baktı yoksa vajinal mi
İnşallah dauanıklı bi cengaver kalmıştır sağsalim))
Dayaniklilik kismini bilmemde iliskiden bigun sonra akintim oldu kizlarda yumurtan catlamis olabilir dediler ona guveniyorumartik cengavermi yoksa tirtmi gorucez
Daha hiç karından bakmadı, iki kez gittik vajinsl ultrason hep, bakalım yarın nasıl olacak.
Resimlerini aldık, yarınkinde minnişi de görürüz azcık inşallah)
Normal regl kanamadı değil canım değil mi ?
Du bakalım sen bi, belki regl değil de başka şeydir inşallah.
Yarın öğleye kadar bişey olmazsa bi kan versen mi gidip ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?