Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Marmelattocum ne ovuladyon testi şimdi bu ))
Yarına kadar inşallah bişey olmaz sen de gider kan testi yaptırırsıni inşallah da sonuç güzel olur.

Aynen Canm çünkü gebe kalamamnın sebebi %60 psikolojikmiş o yüzden oluruna bırakalım Allah ne zaman nasip ederse ozaman olur kuzum :)
Halecm adet oldm ben erteledim bu düşünceyi çok rahatladım :)) kafaya takinca zorlaşıyor

Hale canim ayy pitir pitir atiyodur onun kalbi. Sen rahat ol dualarimiz seninle. İnsallah bulantilarinda gecer biran oncede rahatlarsin.

Iyi akşamlar kızlar ugrayamiyorum artık eskisi kadar. Malum kardeşim var, haftasonu yoğundum ayriyeten.. Ama aklım hep sizde.. Cimcimememle mesajlasamıyorum bile ve kocam çok şaşkın bu duruma
Cimcime canım kesilmiş kanaman. Yalnız korkuyorum korkuyorum diyorsun da, totem.yapıyorsun bence sen istemiyorum diyenler hamile kalınca.böyle deneyim bi de.diyorsun de mi köftehor seniiiiiii
Marmelat canım ovulasyon testine güvenme. Çünkü vücutta hep lh hormonu vardır ve o testi az da olsa pozitif çıkarabilir.. Ama dilerim gelmez kırmızılar
Efser geçmiş olsun canım her dönemin bir zorluğu var işte..
Haleee kalbini mi dinleyeceksin canım??? Kaydet de biz de dinleyelim yaa ayy ne heyecanlı Rabbim cinsiyetini görmeyi de nasip eder inşallahhhhh
Daha daha nasılsınız kızlarrrr??

Evet canım zorluklar oluyor. Bende salı doktora gideceğim 5+4 de kalbi duyulur mu acaba

Bende artik iyice yanliz kaldim diyodum. Haftasonu bende senin gibi hiccc oturmadim. Pazartesi geldi ama ben haftasonundan hicbisey anlamadim.
Koca gitti kizlar yookkk iyice yanliz kaldim valla...

Ayy evde yalnız olmak da çok zor yaa. Eşim şimdi nobette ve kardeşim olmasa ben de çok sıkılırdım sanırım. Bi de senin koca tam zamanında gitmiş yani yum yum zamanı olacak iş mi
Efser canım bilmiyorum ki hiç kacinci haftada dinleyebilirsiniz. Haftadan ziyade değer önemli sanırım ama 6. Haftada duyanlar var diye biliyorum..

O konuya hiicc girmiyorum. Uzuntum derin. Bakalim yarin yada sali gelmeye calisicak artik gitmeden onceki olduysa oldu olmadiysa yapacak malesef bisey yok benim kardesimde guya bana gelip kalicakti ama nerdeee sevgilisiyle gezmekten ablasina firsat kalmiyor...

Trşekkür ederim canım, yarın 6+5 bizim, 4+6 da gitmiştik en son kese için, kalbi için yarına randevu verdi işte. Emin değilim duyulur mu, belki de duyulur, gidince sorarasınız )

Halecm adet oldm ben erteledim bu düşünceyi çok rahatladım :)) kafaya takinca zorlaşıyor

Hayırlısı olsun canım benim, bence de takma hiç, takman gereken bişey yok, hep diyorum ben. Böyle kocişini hsftasonu görüyorsun zaten, bugün hamiş olsan aklı sende olacak onun, sonra sen naz yapamayacaksın, neler neler daha ). Bırak kocişin yanında olsun, bak belki de Rabbim o günleri yaklaştırıyor sana )

Hale canim ayy pitir pitir atiyodur onun kalbi. Sen rahat ol dualarimiz seninle. İnsallah bulantilarinda gecer biran oncede rahatlarsin.

Canım benim o pıtıt pıtır diyen dillere nasip etsin Allah'ım inşallah o sesleri duymayı kısa zamanda...
Bulantılarımda buna şükür daha beteri varmış, zor ama idare ediyorum, kafamı başka yerlere vermeye çalışıyorum

Ayyy cansın sen can, biz onun cinsiyetini öğrendiğimiz de bissürü kuzeni olacak inşallahhhhhh ))

İnşallah dauanıklı bi cengaver kalmıştır sağsalim ))

Trşekkür ederim canım, yarın 6+5 bizim, 4+6 da gitmiştik en son kese için, kalbi için yarına randevu verdi işte. Emin değilim duyulur mu, belki de duyulur, gidince sorarasınız )

CAnim karından mi baktı yoksa vajinal mi

Normal regl kanamadı değil canım değil mi ?
Du bakalım sen bi, belki regl değil de başka şeydir inşallah.
Yarın öğleye kadar bişey olmazsa bi kan versen mi gidip ?

Sen gelsin diye beklerken inat etti gelmiyor. Off buda sıkıntılı bi durum. Acaba hasta oldugun icin mi sacmaladi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…