Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaaa çocuk çok tatlı bişey ama çok zor yaaa
vala dün işte biz arkadasla eşimde arkadasın kocasıyla birlikte farklı yerlerde yemek yedik.
haliyle çocuk annesinde kaldı
ama hiç durmuyo eline ne versek yere atıyo ağlıyo hep gezmek istiyo
kız yemek yiyemedi.
eşini aradı yediyseniz gelin çocuk durmuyo ben yiyemiyorum diye
yarım saat sonra onlar geldi çocuğu aldıda kız biraz yemek yedi
sonra çaya bize geldik kız çayını içemiyo sürekli oyun istiyo çocuk heryere saldırıyo
bi tek reklamlarda duruyo onları seyrediyo

çok zor bebek işi yaaaaa. dün gece vermiş olduğum kararın ne kadar yerinde bi karar olduğunu bi kez daha gördüm

Günaydın herkese

Günaydın kızlar.
Rosechina canım kahvaltıyı sormuştun da ben akşam gördüğüm için herhalde geçmiştir diye cevap yazmamistim kızma bana
Marmelat niye yaptırmadın canım yaa kırmızılar gelmediyse varsa çıkardı..
Yeşil-sis seni sabrindan dolayı tebrik ediyorum. Doktor olabilir diyecek, hastaneye gideceğim ve yaptirmayacagim?? Rüyamda görsem hayra yormam
Cimcime çocuk .olunca öyle oluyor canım. Arkadaş gitti çocuk odasında oynadı çocukla. Oturtamadı yanımızda iki dk yazık
Matmazelllllll benim rejim yalan oldu yaa yerli malı diye hergün götürüyorum pastaları börekleri kız banaaaaa

Canım benim şaka yapıyorum saol :))
Çocuk büyüyene kadar zor tabi.... Ama yinede çok güzel bir duygu
kızlar erteliyoruz bazen ama bu zorlukları 2 - 3 senede geçse yine yaşayacağız kaçış yok yani :))
Önemli olan kendini hazır hissetmek

Sizin bu sabrınıza hayranım:)
Aslnda hiç sabirli degilimdr yaa hala adet olcgmi dusundgm için yaptrmk istemedm

Dra gittim kan testi yaptircktm yaptrmdm biraz daha gecsn :)
aynen bende dün acile gittim ve kan testi yapalım deyince doktor hemen geri çıktım :) doktorada dedim şuan yüzleşemem diye.. perşembe günü kadın doğuma randevu aldım. artık dananın kuyruğu orda kopcak sanırım.:)))))
Sizin bu sabrınıza hayranım:)
he hehh ilk defa sabırlı biri olduğum söyleniyor :) olsun yaa öğreniriz elbet bi ara hele gecikme olsunda..

katılıyorum sana her geçen sene enerjide azalınca bakmak daha zor gelecek..

Canım sancı sürekli değildi ama sürekli gelip gidiyordu, bel ağrısı aynı dediğin gibi, sanki taş bağlamışlardı belime...
Hayırlısı olsun ama belirtiler güzele çıkar inşallah :) içime doğuyor..

Dra gittim kan testi yaptircktm yaptrmdm biraz daha gecsn :)

Allah'ım, ben korka korka gitmiştim ama cesaretliymişim valla :) canımmmm hayırlısı olsun bu kadar yorma kendini, yaptır için rahat etsin, varsa zaten kanda çoktan çıkar hatırla beni, yoksa zaten yoktur ..

Allah'ım, ben korka korka gitmiştim ama cesaretliymişim valla :) canımmmm hayırlısı olsun bu kadar yorma kendini, yaptır için rahat etsin, varsa zaten kanda çoktan çıkar hatırla beni, yoksa zaten yoktur ..

hadi inşallah umarım sana malum olmuştur içine doğmuş yaa... benimperşembe günü belli olacak hayırlısı bakalım

Canım beniim, kadın doğuma randevu almış olsan da tahlil yapacak sadece bunu bliyorsun değil mi, keseyi görmek için bekliyorsun yine 4 haftanın dolmasını.
Benim belim ağrıdığında demiştim ki ya bebekten ya da belimde bişey var, bebekse ne güzel, başım gözüm üstüne, değilse de gider belime baktırırım erkenden. Sen de böyle düşün ve rahatla biraz, bu kadar sıkıntı varsa 2 neden var %50 ihtimalli, ya bebek ya da allah korusun bi hastalık, 2sinin de erkenden öğrenilmesi fayda... :)

Kızlar biz de sabah doktora gittik, bebeğimizin kalbini duyduk Allah'a şükürler olsun, gördüm de minnacık bişey plesantası kendinden büyük. Ama bu mucize, daha minnacık ama kalbi atıyor, Rabbim nelere kadir..

Herkese nasip olsun inşallah bunlar..

Kalp sesini heyecandan kaydetmeyi unuttuk, resmimiz de arabada kaldı, akşam vakit bulunca yüklemeye çalışırım, hepinizi öpüyorum...

sadece leke mi oldu sonra adet gelmedimi..kuzu o zaman sen kesin teste git.
Oluyorm galiba sancilrm basladi kizlar. Test yaptrmycm ya çünkü oluyorum

Ayyyy canim çok sevindim agliycammm simdiiiiii limon cekirdegiiii yaa :)) Allah sana bağışlasın tatlim. Tüm isteyenlere versin Allah inşallah

Ayyyy canim çok sevindim agliycammm simdiiiiii limon cekirdegiiii yaa :)) Allah sana bağışlasın tatlim. Tüm isteyenlere versin Allah inşallah

Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin kızlar, inanılması güç olağan üstü birşey, aklı almıyor insanın ama öyle büyük bir güç ki herşey mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…