yaa aslında benim kafamı karıştıran bişey var.. düşünmekten kendimi alamıyorum bazen. izinlerim hep tatile gidicek heba olucak keşke daha sonra olsaydı filan diyorum sonra kendime kızıyorummm
Canım lütfen böyle düşünme sen birçok insandan çok daha sanşlısın :) bak birsürü bebek sahibi olmak isteyen anne adayları var bırak 1 yıl iznini bebiş için ömür boyu izinlerini feda edecek anne adayları var. Allahım inş bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikinizde iyi olun başka bişey olmasın canım :)))
İştahım acik karnım şişti bu bebek olamaz göbek de bu kadar çabuk olmaz şişlik mi oluyor. Yüzümde bir sürü sivilce çıktı moralim bozulsun istemiyorum :-(
aynı durumdayız canım benimde karnımda bir şişlik var, sanırım adet olamayınca ödemi atamadığımızdan böyle oldu.. bugün bende yüzümde sivilceler farkettim şimdi kalkıp güzel bir pleeng yapıcam
Kimyasal birşeyler kullanmayın deniyor canım ben kükürtlü sabun kullanmaya başladım artık
evet canım bende okudum çok üzgünümm yaaaaaaa taktım kafaya ağlayıp duruyorum
biz adetin hemen bitiminde başladık, diğer adete bir hafta kalaya kadar devam etiik
Hashande ve sucummmmm
Canım hoşgeldiniz inş bebişleriniz vardır :))
Guzel haberlerinizi bizimle paylaşırsınız)))
İyi aksamlar hatunlar. Ben bu hafta gezip dolasmastan eve zor girer oldum. Kocisim isyanlardasu abda bile disardayim ama telefonu her elime aldigimda size bakmadan edemiyorum... Ozluyorum valla sizi.
Valla tam yarin belli olacak bizim bebiş inşallah vardir 5gun geciktimmm test silik cikti yarin kan baktircamm allah hepimize nasip etsin inşallah
haklısın canım kendime engel olamıyorum bazen ve düşündükçe alt karnıma sancılar giriyor....
Kız otur evinde kocan da gelmişken değerlendir şu günleri
Yeşil-sis yaa gün aşırı diyorsun ya, kaçıncı güne kadar gün aşırı devam etmeli??
yok canım sen yazdığından hemen önce bende okudum. marmelatla konuştuktan sonra baktım hemen. seninle ilgili bir durum değil kendini kötü hissetme sakın.. haklısın önemli olan sağlıkla kucağa alabilmek. Allah herkese yaşatsın inşallah. artık izin olayını düşünmüycem Allah yardım eder bebeğimi büyütürüm inşallahCanm bn seni üzmk istememiştm çok moralim bozuldu ya aglıorm deynce kusura bakma( arastr die canm söledm. Canm hem bk hiç bebek sahibi olamayan bizler varz coğu arkadas ne zamn olursa olsn yeterki bebeğm olsn dio. Zaten o izinlern dışında yine izin alacaksn yetmicektr tekrar kusura bkma bn arastrmıştm bilgilendrim die dedim
aynen öyle canımcım. bebeğimden de özür diledim sevdim onu bi daha üzmüycem ... dikkatimi dağıtacak şeyler bulcam. mesela örgü gibi :)Canım olur öyle şeyler kafana takma hiç herşey olucağını varır sen kendine bebeğine dikkat et kuzum :))
Canım olur öyle şeyler kafana takma hiç herşey olucağını varır sen kendine bebeğine dikkat et kuzum :))
yok canım sen yazdığından hemen önce bende okudum. marmelatla konuştuktan sonra baktım hemen. seninle ilgili bir durum değil kendini kötü hissetme sakın.. haklısın önemli olan sağlıkla kucağa alabilmek. Allah herkese yaşatsın inşallah. artık izin olayını düşünmüycem Allah yardım eder bebeğimi büyütürüm inşallah
aynen öyle canımcım. bebeğimden de özür diledim sevdim onu bi daha üzmüycem ... dikkatimi dağıtacak şeyler bulcam. mesela örgü gibi :)
Hashande ve sucummmmm
Canım hoşgeldiniz inş bebişleriniz vardır :))
Guzel haberlerinizi bizimle paylaşırsınız)))
Bebekle ilgili iş derken. . Inşallah pozitifi görürsün cnm hayirlisini iste
bu arada ben seni çizelgede göremedim. senin kaçıncı denemen? ilk bebek mi
hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin o cennet kokusunu doya doya içine cekmeyi nasip etsin inş.
Hosbulduk cnm test yaptm sonuc her zamanki gibi husran oldu ama bi cok kisinin idrar testi negatif cikip kanda belli olmus eger bu gecede hastalanmazsam yarin kan testi yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?