alırız tabi aramıza hoş geldin.Günaydın kızlar beni de aranıza alır mısınız. Yaş 22 bat 5 ocak 16 aydır deniyoruz. Bu ay hamileyim diye sevinmistim ama kısa sürdü kimyasal gebelikmis.inş tekrar nasip olur hepimize de.
bu arada ben seni çizelgede göremedim. senin kaçıncı denemen? ilk bebek mi olacak.
benimde idrarda negatif çıktı kanda pozitif
Günaydın hanımlar diyete oğlumun tuvalet eğitimine daldım çok yazmıyorum bakıyorum yazdıklarınıza benim dün kanamam başladı düşüğüm yani yeni döngüm oluyor bu inşallah bebeğim çok bekletmez sağlıkla gelir.diyet için günlük açtım kilo vermek isteyen varsa uğrasın:))
canım geçmiş olsun inş hemen gelir bebişin :)
bende 2,5 yılda 5-6 kilo aldım ama şimdi veremiyorum önceden 1 hafta dikkat etsem 2 kilo verirdim şimdi 1 kilo bile zor oynuo.bende veremiyorum die daha çok sinirleniyorum ve yemeye devam ediyorum
Hosbulduk cnm test yaptm sonuc her zamanki gibi husran oldu ama bi cok kisinin idrar testi negatif cikip kanda belli olmus eger bu gecede hastalanmazsam yarin kan testi yaptircam
Sağol canım inşallah, canım aman salma sakın öyle öyle artıyor ben nasılsa almıyorum diye yedim yedim sonunda aldım:)
Hiç belli olmaz cnm idrarda çıkmayıp kanda çıkan bir sürü kişi var...
bence kan testini yaptır varsa zaten çıkar :)
Canim agrilarim basladi kesin hastalancam bu ayda husran oldu yapcak bisey yok
Hayırlısı olsun canım üzülme sakın :)
hadi bakalım yeni umutlarla güne merhaba diyoruz ozaman en kısa zamanda inşallah bebiştona kavuşursun bu arada diyet günlüğün bana doğumdan sonra kesin lazım olacak, o zaman görüşürüz artık :)Günaydın hanımlar diyete oğlumun tuvalet eğitimine daldım çok yazmıyorum bakıyorum yazdıklarınızabenim dün kanamam başladı düşüğüm yani yeni döngüm oluyor bu inşallah bebeğim çok bekletmez sağlıkla gelir.Diyet için günlük açtım kilo vermek isteyen varsa uğrasın:))
daha çok yeniymişsiniz canım. hakkında hayırlısı olsun madem ara vermek istiyorsun düşüncelerine ara ver canım ilişkiyi bırakma bence ama bebek için olduğunu aklından atmaya çalış. rahat olursan olmasıda daha kolaylaşır inşallah. senin telkinlerin bana çok iyi geldi. çok huzurlu çok rahatım şükür sağolasıngünaydınn kızlarr
Canım ben evleneli 5 ay oldu hiç korunmadık bende pco var ve rahim ters o yüzden doktorum bana doğumu öneriyor bu nedenlerden dolayı zaten hamile kalmam biraz geç olabilirmiş.Kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım.Şuanda hep aklımda var ama biraz ara vermek istiyorum bakalım nasip kısmet canım
adetim daha gelmemişti. kanda çıktığında da daha adetim gelmemiştiAdetin kac gun gecmisti canim
ben adet sancısından gecede 2-3 defa kalkıp inliyorum resmen. ama sancı adet olacak anlamına gelmiyor her zaman benimki bebek sinyaliymiş meğer dilerim seninde öyledir :)Canim agrilarim basladi kesin hastalancam bu ayda husran oldu yapcak bisey yok
Selamlar herkese... Bugun bana cuma bayrami. Bu sogukta evde olmak gibisi yok. Ankara bildiginiz buuuzzzz. Gerci evdeyimde bosmuyum tabiki hayir. Yikanmis camasirlar yerlesicek kalanlar yikanicak bide utu kismi varki kendisinden nefret ederim
hadi bakalım yeni umutlarla güne merhaba diyoruz ozaman en kısa zamanda inşallah bebiştona kavuşursun bu arada diyet günlüğün bana doğumdan sonra kesin lazım olacak, o zaman görüşürüz artık :)
daha çok yeniymişsiniz canım. hakkında hayırlısı olsun madem ara vermek istiyorsun düşüncelerine ara ver canım ilişkiyi bırakma bence ama bebek için olduğunu aklından atmaya çalış. rahat olursan olmasıda daha kolaylaşır inşallah. senin telkinlerin bana çok iyi geldi. çok huzurlu çok rahatım şükür sağolasın
Aynen canım benim rahat olmaya çalışıcam inş :)
Nedemek arkadaşım herzaman yardımcı olmaya çalışırım :) çok sevindim rahatladığına :))
Selamlar herkese... Bugun bana cuma bayrami. Bu sogukta evde olmak gibisi yok. Ankara bildiginiz buuuzzzz. Gerci evdeyimde bosmuyum tabiki hayir. Yikanmis camasirlar yerlesicek kalanlar yikanicak bide utu kismi varki kendisinden nefret ederim
Ohhh evde olmak gibisi yok, yarın birgün yaparsın işleri de bırak dursunlar canın istemiyorsa.
Bizim evde de her şey halay çekiyor :) katlanacaklar, ütülenecekler, yıkanacaklar aldı başını gidiyor Matmazelcim..
2 Gündür midemle boğuşuyorum, bu yanma bulantıdan daha fenaymış, ama artık yediklerime dikkat ederek, doğrusu yemeyerek midemin yanmasını hafiflettim. Haşlanmış yumurta, yoğurt, ayran, süt (tiksinmeme rağmen), peynir, ekmek, bulgur pilavı yoldaşım oldu, bir haftadır başka bişey yiyemiyorum.
Ohhh evde olmak gibisi yok, yarın birgün yaparsın işleri de bırak dursunlar canın istemiyorsa.
Bizim evde de her şey halay çekiyor :) katlanacaklar, ütülenecekler, yıkanacaklar aldı başını gidiyor Matmazelcim..
2 Gündür midemle boğuşuyorum, bu yanma bulantıdan daha fenaymış, ama artık yediklerime dikkat ederek, doğrusu yemeyerek midemin yanmasını hafiflettim. Haşlanmış yumurta, yoğurt, ayran, süt (tiksinmeme rağmen), peynir, ekmek, bulgur pilavı yoldaşım oldu, bir haftadır başka bişey yiyemiyorum.
Marmelatim su melisayi ictigimden beri o relaxlik zirve yapti bendeMrblar kızlar ... stresten uzak durmayi unutmayın kafaya birsey takmayin relax :))))
günaydınn kızlarr
Canım ben evleneli 5 ay oldu hiç korunmadık bende pco var ve rahim ters o yüzden doktorum bana doğumu öneriyor bu nedenlerden dolayı zaten hamile kalmam biraz geç olabilirmiş.Kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım.Şuanda hep aklımda var ama biraz ara vermek istiyorum bakalım nasip kısmet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?