çok duygulu yaaabende salı günü hamileliğimi öğrenince eşime haber vermek için bebeğin ağzından mektup yazdım. çok güzel oldu... ikimizide ağlattı
Ayyyy ne güzel canimmm cok iyi bi fikir guzel bi süpriz insallah bebegm beni buldgnda bnde böyle güzel süpriz yapıcam. . Allah bebisini sana bağışlasın tatlım
amin amin süper bir yöntem oldu tavsiye ederim eşim defalarca okudu. en kısa zamanda inşallah yaaa....
Bunun becermyle hiç alakası yok cnm içimden geçenleri yazdım aslında :) yerleri rahat olsun ztn şimdi bizi ararken iyi olsunlar dimi :))Marmelat ne güzel olmuş canım ama ben hiç beceremem öyle şeyler biraz odunsuyum da
Yeşil-sis size yetismemiz için bayağı bir acele etmemiz gerek ama bizim bebislerin geleceği yok valla rahat herhalde yerleri
Marmelat ne güzel olmuş canım ama ben hiç beceremem öyle şeyler biraz odunsuyum da
Yeşil-sis size yetismemiz için bayağı bir acele etmemiz gerek ama bizim bebislerin geleceği yok valla rahat herhalde yerleri
Bunun becermyle hiç alakası yok cnm içimden geçenleri yazdım aslında :) yerleri rahat olsun ztn şimdi bizi ararken iyi olsunlar dimi :))
kız sen tam anne olmuşsun :) ay nasılda bebeğini düşünüyor:) rabbim en güzel zamanda versin
Ayyyy ne mutlu oldumm tatlimmm :))) rabbimin emaneti olacak nasıl düşünmem ben :))
Tatlım sonra kullanabiliyosn diye biliyorum ben amayaa aslında benim kafamı karıştıran bişey var.. düşünmekten kendimi alamıyorum bazen. izinlerim hep tatile gidicek heba olucak keşke daha sonra olsaydı filan diyorum sonra kendime kızıyorummm
Tatlım sonra kullanabiliyosn diye biliyorum ben ama
İnşallah pozitif olur buarada h.gHanimlar merhaba aranizda yeniyim aksama test yapcm ins pozitif cikar
Araştır istersen canımvar mı öyle bişey olsa ne sevinirim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İnşallah pozitif olur buarada h.g
Araştır istersen canım
Hosbulduk tesekkur ederim
İnşallah pozitif olur buarada h.g
Araştır istersen canım
Evet gecikti yaklasik iki senedir cocuk icin ugrasiyorum ve ne bende nede esimde sorun var ama olmuyo bu ayda negatif cikarsa yikilirimAdetinde gecikmemi oldu cnm ?
Evet gecikti yaklasik iki senedir cocuk icin ugrasiyorum ve ne bende nede esimde sorun var ama olmuyo bu ayda negatif cikarsa yikilirim
Iki gun gecikti daha erken ama dayanmadim bakicam herseyi denedim olmuyoİçini ferah tut cnm. Catlatma ignesi flnmi kullandn yoksa doğal yollami.. insallahh bebisin seninledr kac gun gecikti
Iki gun gecikti daha erken ama dayanmadim bakicam herseyi denedim olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?