Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok duygulu yaaa bende salı günü hamileliğimi öğrenince eşime haber vermek için bebeğin ağzından mektup yazdım. çok güzel oldu... ikimizide ağlattı

Ayyyy ne güzel canimmm cok iyi bi fikir guzel bi süpriz insallah bebegm beni buldgnda bnde böyle güzel süpriz yapıcam. . Allah bebisini sana bağışlasın tatlım

Ayyyy ne güzel canimmm cok iyi bi fikir guzel bi süpriz insallah bebegm beni buldgnda bnde böyle güzel süpriz yapıcam. . Allah bebisini sana bağışlasın tatlım

amin amin süper bir yöntem oldu tavsiye ederim eşim defalarca okudu. en kısa zamanda inşallah yaaa....

Marmelat ne güzel olmuş canım ama ben hiç beceremem öyle şeyler biraz odunsuyum da
Yeşil-sis size yetismemiz için bayağı bir acele etmemiz gerek ama bizim bebislerin geleceği yok valla rahat herhalde yerleri

Marmelat ne güzel olmuş canım ama ben hiç beceremem öyle şeyler biraz odunsuyum da
Yeşil-sis size yetismemiz için bayağı bir acele etmemiz gerek ama bizim bebislerin geleceği yok valla rahat herhalde yerleri
Bunun becermyle hiç alakası yok cnm içimden geçenleri yazdım aslında :) yerleri rahat olsun ztn şimdi bizi ararken iyi olsunlar dimi :))

daha 3 gün önce bebek isterken şuan 4+5 hamileyim. anlamadım nasıl oldu. eğer şuan varsa bebeğin öğrendiğinde 1 aylık hamile olucan zaten. ama gün aşırı kuralını uygula mutlaka canım. hatta saatine varana kadar hesaplamak lazım. sonuçta ayda 1 gün şansımız var

Ayyyy ne mutlu oldumm tatlimmm :))) rabbimin emaneti olacak nasıl düşünmem ben :))

yaa aslında benim kafamı karıştıran bişey var.. düşünmekten kendimi alamıyorum bazen. izinlerim hep tatile gidicek heba olucak keşke daha sonra olsaydı filan diyorum sonra kendime kızıyorummm

Hanimlar merhaba aranizda yeniyim aksama test yapcm ins pozitif cikar

KızlarRrr test en doğru sonucu ne zaman verir sabah mi aksam mii ilk idrar onemli mii zamanlama nasıl olmali gecen ayki ilk adetimin uzerinden 35gun gecti yani yaklasik 5gun gecikti adetim kasiklarim ağrıyor bide göğüslerim kasik agrisi iyi bi belirtimi yaşayan var mi bu belirtiyi bana yardimci olsun yanma batma gibi gece bile ağriyor yardim edinnnn lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…