Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm yapmak istiyorsan yap ama stres çok etkiliyo dogurganligi biliyosundur sende. Ama lütfen dediğin gibi yıkılırm deme. Aşılamada mi yapıldı gerçi bi sorun yok diosun

Asilama bi kere denendi olmadi bende devam etmedim artk cok yoruldum normalde stres yapmam ama artik dayanilcak gibi degil

Adetin hep duzenliyse 5 gün gecikme hamilelik olabilir test yap bncede saati çok önemli degil bnce test için testin kullanim kagidnda yaziyodr.kan testi yaptrsana

yaa aslında benim kafamı karıştıran bişey var.. düşünmekten kendimi alamıyorum bazen. izinlerim hep tatile gidicek heba olucak keşke daha sonra olsaydı filan diyorum sonra kendime kızıyorummm

Canm allahın izniyle eylül başı gibi oluo sanrm bebegn ve ben bu konuyu çok arastrdm yönetmeliği okudm tatile denk gelen izinler tekrar kullanılamıo canm yani doğum öncesi iznin yaz tatiline denk gelio ve zaten izinli oldugun için dogum izni olarak sayılıyo yaz tatili ne yazıkki

Adetin hep duzenliyse 5 gün gecikme hamilelik olabilir test yap bncede saati çok önemli degil bnce test için testin kullanim kagidnda yaziyodr.kan testi yaptrsana

Yaptiracagim yarinnn ama heyecani kalbimm kaldirmiyor çok istiyoruzz istiyorum inşallah pozitif cikarr bugun idrar yapsam negatif cikarsa diye korkuyorum umutsuz olacagim gene

O bi sorun olmadigi icin her ay kontrole aliyo dogal yoldan baska bisy yapmiyalim diyo buyuk ihtimal psikolojik dedi bakalim artik bugunde cikmazsa vazgecicem zaten bir sure
Bence biraz kafandn çıkar bu düşünceyi ilglncek baska seyler bul
Yaptiracagim yarinnn ama heyecani kalbimm kaldirmiyor çok istiyoruzz istiyorum inşallah pozitif cikarr bugun idrar yapsam negatif cikarsa diye korkuyorum umutsuz olacagim gene
Valla cnm çok merak ediyosan idrardada bak ama kesin sonuc icin kantesti mantikli 5 gun geckse bn direk kana giderm

Bence biraz kafandn çıkar bu düşünceyi ilglncek baska seyler bul

Valla cnm çok merak ediyosan idrardada bak ama kesin sonuc icin kantesti mantikli 5 gun geckse bn direk kana giderm

Isimle ilgileniyim diyorum ama oda bebekle ilgili is yapiyorum

Ağlattın beni...

Dün beni arayan bebişime mektup yazdım yolunu bulsun gelsin diyee :)) okadar mutlu oldum ki sizde deneyin kızlar

Ayy cok guzel olmus. Mutlaka bende denicem yilbasi agacima asarim mektubumu...

( ama benim icim acidi yaa

çok duygulu yaaa bende salı günü hamileliğimi öğrenince eşime haber vermek için bebeğin ağzından mektup yazdım. çok güzel oldu... ikimizide ağlattı
Hiiimmm bu fikir guzelmis etkili ve duygulu...

Ayy cok guzel olmus. Mutlaka bende denicem yilbasi agacima asarim mektubumu...

( ama benim icim acidi yaa

Hiiimmm bu fikir guzelmis etkili ve duygulu...
Tatlım dene çok iyi geldi bana :))) kafamiza takarak değil bebisimizi çağırarak ona sahip olcaz inşallah. Bnde yazarken çok duygulandim :)

İyi aksamlar hatunlar. Ben bu hafta gezip dolasmastan eve zor girer oldum. Kocisim isyanlarda su abda bile disardayim ama telefonu her elime aldigimda size bakmadan edemiyorum... Ozluyorum valla sizi.

Kız otur evinde kocan da gelmişken değerlendir şu günleri
Yeşil-sis yaa gün aşırı diyorsun ya, kaçıncı güne kadar gün aşırı devam etmeli??
Annemde cok gezenin ayagina ...... bulasir diyo ben bu aydan zaten adam gittigi zaman kesmistim umidimi artik keyfine takiliyorum boyle daha iyi oluyomus... Bu arada hakikaten ne zamana kadar devam etmeliki. Doktor benim dongume gore 22.gunden sonra pek bisey olmaz demisti bende son hafta birakiyorum pesini( 7 gun kala) cokmu erken birakiyorum acep?? :44::44:

Son düzenleme:
evet canım bende okudum çok üzgünümm yaaaaaaa taktım kafaya ağlayıp duruyorum
Kız otur evinde kocan da gelmişken değerlendir şu günleri
Yeşil-sis yaa gün aşırı diyorsun ya, kaçıncı güne kadar gün aşırı devam etmeli??
biz adetin hemen bitiminde başladık, diğer adete bir hafta kalaya kadar devam etiik

Dün beni arayan bebişime mektup yazdım yolunu bulsun gelsin diyee :)) okadar mutlu oldum ki sizde deneyin kızlar

çok duygulu yaaa bende salı günü hamileliğimi öğrenince eşime haber vermek için bebeğin ağzından mektup yazdım. çok güzel oldu... ikimizide ağlattı

amin amin süper bir yöntem oldu tavsiye ederim eşim defalarca okudu. en kısa zamanda inşallah yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…