Cnm yapmak istiyorsan yap ama stres çok etkiliyo dogurganligi biliyosundur sende. Ama lütfen dediğin gibi yıkılırm deme. Aşılamada mi yapıldı gerçi bi sorun yok diosun
KızlarRrr test en doğru sonucu ne zaman verir sabah mi aksam mii ilk idrar onemli mii zamanlama nasıl olmali gecen ayki ilk adetimin uzerinden 35gun gecti yani yaklasik 5gun gecikti adetim kasiklarim ağrıyor bide göğüslerim kasik agrisi iyi bi belirtimi yaşayan var mi bu belirtiyi bana yardimci olsun yanma batma gibi gece bile ağriyor yardim edinnnn lutfen
Dr un ne diyo canımAsilama bi kere denendi olmadi bende devam etmedim artk cok yoruldum normalde stres yapmam ama artik dayanilcak gibi degil
yaa aslında benim kafamı karıştıran bişey var.. düşünmekten kendimi alamıyorum bazen. izinlerim hep tatile gidicek heba olucak keşke daha sonra olsaydı filan diyorum sonra kendime kızıyorummm
Adetin hep duzenliyse 5 gün gecikme hamilelik olabilir test yap bncede saati çok önemli degil bnce test için testin kullanim kagidnda yaziyodr.kan testi yaptrsana
Dr un ne diyo canım
Bence biraz kafandn çıkar bu düşünceyi ilglncek baska seyler bulO bi sorun olmadigi icin her ay kontrole aliyo dogal yoldan baska bisy yapmiyalim diyo buyuk ihtimal psikolojik dedi bakalim artik bugunde cikmazsa vazgecicem zaten bir sure
Valla cnm çok merak ediyosan idrardada bak ama kesin sonuc icin kantesti mantikli 5 gun geckse bn direk kana gidermYaptiracagim yarinnn ama heyecani kalbimm kaldirmiyor çok istiyoruzz istiyorum inşallah pozitif cikarr bugun idrar yapsam negatif cikarsa diye korkuyorum umutsuz olacagim gene
Bence biraz kafandn çıkar bu düşünceyi ilglncek baska seyler bul
Valla cnm çok merak ediyosan idrardada bak ama kesin sonuc icin kantesti mantikli 5 gun geckse bn direk kana giderm
Babasiyla onu bekledgmizi yazdim :) onunda bizi aradgni bildigimizi yazdim..bizi ararken kendisine dikkat etmesini söyledim bizi buldgnda cok mutlu bi aile olacagmizi annesinin ve babasini onu cok sevdgmizi yazdimellerini kokusunu ozledgimizi yazdim kısacası canim :))) cok iyi geldi bana
Isimle ilgileniyim diyorum ama oda bebekle ilgili is yapiyorum
Dün beni arayan bebişime mektup yazdım yolunu bulsun gelsin diyee :)) okadar mutlu oldum ki sizde deneyin kızlar
Babasiyla onu bekledgmizi yazdim :) onunda bizi aradgni bildigimizi yazdim..bizi ararken kendisine dikkat etmesini söyledim bizi buldgnda cok mutlu bi aile olacagmizi annesinin ve babasini onu cok sevdgmizi yazdimellerini kokusunu ozledgimizi yazdim kısacası canim :))) cok iyi geldi bana
Hiiimmm bu fikir guzelmis etkili ve duygulu...çok duygulu yaaabende salı günü hamileliğimi öğrenince eşime haber vermek için bebeğin ağzından mektup yazdım. çok güzel oldu... ikimizide ağlattı
Tatlım dene çok iyi geldi bana :))) kafamiza takarak değil bebisimizi çağırarak ona sahip olcaz inşallah. Bnde yazarken çok duygulandim :)Ayy cok guzel olmus. Mutlaka bende denicem yilbasi agacima asarim mektubumu...
( ama benim icim acidi yaa
Hiiimmm bu fikir guzelmis etkili ve duygulu...
Tatlım dene çok iyi geldi bana :))) kafamiza takarak değil bebisimizi çağırarak ona sahip olcaz inşallah. Bnde yazarken çok duygulandim :)
Kız otur evinde kocan da gelmişken değerlendir şu günleri
Annemde cok gezenin ayagina ...... bulasir diyoKız otur evinde kocan da gelmişken değerlendir şu günleri
Yeşil-sis yaa gün aşırı diyorsun ya, kaçıncı güne kadar gün aşırı devam etmeli??
evet canım bende okudum çok üzgünümm yaaaaaaa taktım kafaya ağlayıp duruyorumCanm allahın izniyle eylül başı gibi oluo sanrm bebegn ve ben bu konuyu çok arastrdm yönetmeliği okudm tatile denk gelen izinler tekrar kullanılamıo canm yani doğum öncesi iznin yaz tatiline denk gelio ve zaten izinli oldugun için dogum izni olarak sayılıyo yaz tatili ne yazıkki
biz adetin hemen bitiminde başladık, diğer adete bir hafta kalaya kadar devam etiikKız otur evinde kocan da gelmişken değerlendir şu günleri
Yeşil-sis yaa gün aşırı diyorsun ya, kaçıncı güne kadar gün aşırı devam etmeli??
Dün beni arayan bebişime mektup yazdım yolunu bulsun gelsin diyee :)) okadar mutlu oldum ki sizde deneyin kızlar
çok duygulu yaaabende salı günü hamileliğimi öğrenince eşime haber vermek için bebeğin ağzından mektup yazdım. çok güzel oldu... ikimizide ağlattı
amin amin süper bir yöntem oldu tavsiye ederim eşim defalarca okudu. en kısa zamanda inşallah yaaa....
Marmelat ne güzel olmuş canım ama ben hiç beceremem öyle şeyler biraz odunsuyum da
Yeşil-sis size yetismemiz için bayağı bir acele etmemiz gerek ama bizim bebislerin geleceği yok valla rahat herhalde yerleri[/QUOTE
daha 3 gün önce bebek isterken şuan 4+5 hamileyim. anlamadım nasıl oldu. eğer şuan varsa bebeğin öğrendiğinde 1 aylık hamile olucan zaten. ama gün aşırı kuralını uygula mutlaka canım. hatta saatine varana kadar hesaplamak lazım. sonuçta ayda 1 gün şansımız var
Canım çok güzel şeyler yazmissin inş bebişiniz biran önce sesinizi duyar ve size sürpriz yapar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?