sağol canımcım. aslında şuan bile kalp atışlarını duyabilirmişiz ama ben garanti olsun diye 30 aralığa randevu aldım. çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki :))Kızzz marmelattt sen benim beş altı ay önceki halim gibisin ben de ha bre araştırma yapıyordum
Matmazel ne alemdesin kuzuuu az kaldı bata var mı umut??
Yeşil-sis geçmiş olsun canım dikkat et. Kalbini dinlemeye ne zaman gideceksin bu arada??
Cimcimemmm yavriiiiimm nerelerdesin sen ???
adet belirtileri hamilelikte bile var. diyorum yaa ben 1 hafta pedle dolaştım ha oldum ha olcam diye :) takma onları gün aşırı olması iyi olmuş bol bol incir yee bu arada o çok önemliValla canım gün aşırı oldu bu ay ama şimdiden adet belirtilerim başladı.. Olmadı bu ay da sanırım..
canım benim idrarda çok önemli bir fark olmadı bazıları değişik kokar asitlidir filan diyor ama ben fark göremedim. sadece daha sık idrara çıkmaya başladımkızlr nasılsınız görüşmeyelı sıze sorum olacak hamilelikte sorması ayıp ıdrar nasıl olur
canım benimde hemen tutanlardan ama biz çok sıkı çalıştık gün aşırıyı aksatmadık. bide ilişkiyi genelde aynı saatlere koyduk mesela bir akşamsa diğeride gün aşırı akşam oldu. incir bol bol tüketmek lazım. ben bide kalça altına yastık koyup 15 dk yatıyordum. sende daha çok yenisin yakında olur inşallah3aydir;(( su hemen tutanlaro anlamiyorum ya
günaydın duhacım idare ediyoruz sen nasılsın?Günaydın kızlar nasılsınız
rahatlamışsın biraz süper olmuş ama çalışmayı bırakma canım yoğun ders temposunun stresini atmak içinde çalışmaları yapabilirsinGünaydın kızlar nasılsınız sunumumu atlattm geriyebikibtane projem kaldı şükür ki azcıkda olsa bi rahatlama var bnde :) ama bu ay ben de matmazel gbi bişe hissetmiorm bebekle ilgili cok calışamadk malum derslerden
Gün boyu pek kimse yoktu burada. Hiç halim yok bugün benim öğleden beri yatıyorum ağzımda garip bir tat var bir türlü geçmiyor :-(
rahatlamışsın biraz süper olmuş ama çalışmayı bırakma canım yoğun ders temposunun stresini atmak içinde çalışmaları yapabilirsinne zaman tutacağı belli olmaz ne de olsa
sorma canım bende grip oldum 3 dk bir hapşuruyorum... canım bişey yemek istemiyor zorla yiyorum
Canm öylede ders calışıp sorada sızınca calışmada olmıyo :))
Günaydın cancazlar nasılsınız??
Elcem canım gözün aydın da senin bu sunumlar projeler ne için? Devlet okulunda değil misin sen??
Yeşil-sis gün aşırı oldu canım ama ne bileyim yine sorunlar var sanırım olmuyor işte ne yaparsam edersem.. Komşularım bana 41 hurma okudu. Hergün yemem için. Dün gece unutmuşum. Sabah uyku sersemi abdest almadan yedim dün gecekini. Olmayacak galiba...
canım hamilelikte öyle tat değişikliği olur kiminde pas gibi tat olurGün boyu pek kimse yoktu burada. Hiç halim yok bugün benim öğleden beri yatıyorum ağzımda garip bir tat var bir türlü geçmiyor :-(
kuzum niye umutsuzsun ayrıca adet belirtinin erken başlaması çok iyi o adet belirtisi olmayabilir:)) benimde 10 gün önceden başlamıştı dpo 5 te bir başladı 3 gün adet sancısı çektim:) sen bana ff linkini atsana canım yine bakayım mesaj kutumu boşaltmıştımValla canım gün aşırı oldu bu ay ama şimdiden adet belirtilerim başladı.. Olmadı bu ay da sanırım..
hemen tutanlar stres yapmıyor ondan tutuyor canım:) benimde yumurtlamadan 3 gün önce tuttu nasılsa olmaz şimdi diye çok rahattım ve oldu3aydir;(( su hemen tutanlaro anlamiyorum ya
kız umutsuz olma bakıyım yemeyi unuttun diye olmayacak mıGünaydın cancazlar nasılsınız??
Elcem canım gözün aydın da senin bu sunumlar projeler ne için? Devlet okulunda değil misin sen??
Yeşil-sis gün aşırı oldu canım ama ne bileyim yine sorunlar var sanırım olmuyor işte ne yaparsam edersem.. Komşularım bana 41 hurma okudu. Hergün yemem için. Dün gece unutmuşum. Sabah uyku sersemi abdest almadan yedim dün gecekini. Olmayacak galiba...
sağol canımcım. aslında şuan bile kalp atışlarını duyabilirmişiz ama ben garanti olsun diye 30 aralığa randevu aldım. çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki :))
adet belirtileri hamilelikte bile var. diyorum yaa ben 1 hafta pedle dolaştım ha oldum ha olcam diye :) takma onları gün aşırı olması iyi olmuş bol bol incir yee bu arada o çok önemli
canım benim idrarda çok önemli bir fark olmadı bazıları değişik kokar asitlidir filan diyor ama ben fark göremedim. sadece daha sık idrara çıkmaya başladım
canım benimde hemen tutanlardan ama biz çok sıkı çalıştık gün aşırıyı aksatmadık. bide ilişkiyi genelde aynı saatlere koyduk mesela bir akşamsa diğeride gün aşırı akşam oldu. incir bol bol tüketmek lazım. ben bide kalça altına yastık koyup 15 dk yatıyordum. sende daha çok yenisin yakında olur inşallah
günaydın duhacım idare ediyoruz sen nasılsın?
ben de iyiyim çok şükür bat i bekliyorum merakla. geçmiş olsun sana da gebelikte zor olur ilaçta alamayınca.
bat ne zaman ? sağolasın....hamilelikten öncede kolay kolay ilaç içmezdim o yüzden alışkınım:)
Eflalim kuzum ben bu ay ateş ölçmedim hiçbelirtiden kastım da iki gündür tatlı asermem, bi de bugün belimin sağ tarafı resmen ikiye ayrılmış gibi nasıl bir ağrıdır..
Yeşil-sis doktora sömestrda gideceğim. Daha doğrusu eşim değerlerine baktırsın hele, düzelme varsa ben de gideceğim artık..
Eflalim kuzum ben bu ay ateş ölçmedim hiçbelirtiden kastım da iki gündür tatlı asermem, bi de bugün belimin sağ tarafı resmen ikiye ayrılmış gibi nasıl bir ağrıdır..
Yeşil-sis doktora sömestrda gideceğim. Daha doğrusu eşim değerlerine baktırsın hele, düzelme varsa ben de gideceğim artık..
adete 10 gün varken bel ağrısı erken değil mi hep böyle mi oluyor? erkenden adet belirtileri oluyor mu?
iyi yapmışsın ölçme kafan daha rahat olur canım, ama çok erken belirtiye ve bel ağrısı inşallah hayırlı haberdir canım çok sevinirim
evet bencede var bunda bir iş
demi canımbanada garip geldi.. benimde adete daha çok varken karnım ağrımaya başlamıştı :)
karnın mı kasıkların mı cnm ???
canım ben hala kasık ağrısının tam olarak neresi olduğunu bilmiyorum :) ama şöyle diyim adet olmadan önce alt karında sancı oluryaa aynen öyleydi, bende bi tuhaflık var diyordum sanki metabolizmam bozulmuş gibi... ya hamileyim yada hastalandım bi hastalık var diyordum eşime
hıı anladım canım kasıklara agrı gırıyo :) ınsan hıssedıyo ya farklı bırsey oldgunu
demi canımbanada garip geldi.. benimde adete daha çok varken karnım ağrımaya başlamıştı :)
canım ben hala kasık ağrısının tam olarak neresi olduğunu bilmiyorum :) ama şöyle diyim adet olmadan önce alt karında sancı oluryaa aynen öyleydi, bende bi tuhaflık var diyordum sanki metabolizmam bozulmuş gibi... ya hamileyim yada hastalandım bi hastalık var diyordum eşime
evet benimde öyle olmuştu ikisinde de:)
kasık oluyor orası canım:)) alt karın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?