Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eflalim, yeşil-sis kızlar ben 1 ocak yazdırdım ama bir hafta falan var bence. 22. Günümdeyim şuan.. Bu kadar erken olur muydu hatırlamıyorum valla. Ama tatlı canımın çekmesi yeter bence adetin gelmesi için

kasığıda öğrenmiş oldum :))) bu arada biraz anlatsana nasıl hissetmiştin ilk bebeğinde

Canım hamileliği soruyorsun heralde, ben ilkinde hiç hissetmedim reglimden beş gün önce lekem geldi ağladım bir güzel bu ay da olmadı diye:)) ertesi gün kırmızı gelmeyince içime şüphe düştü birde göğüslerim çok şişmişti normalde şişmez evde test vardı hemen yaptım ikinci çizgiyi gördüm:))

Eflalim, yeşil-sis kızlar ben 1 ocak yazdırdım ama bir hafta falan var bence. 22. Günümdeyim şuan.. Bu kadar erken olur muydu hatırlamıyorum valla. Ama tatlı canımın çekmesi yeter bence adetin gelmesi için

Canım umutsuzluk sana hiç yakışmıyor ve çok erken belirti için benden söylemesi inşallah vardır bebeğin

Merhaba kızlar iki gündür giremiyorum annem ben de ) bol bol oturuyoruz.
Midemin yanması şükür rahatladı cok dikkat ediyorum ama içten ice bulantilara devam, ama daha alıştım, bazı seyleri almıyorum ağzıma mesela çay hic içemiyorum, midemi bulandırıyor, su da oyle cok zor iciyorum ).
Hafta ici rüyamda lahana sarması gördüm annem canı istemiş diye yapmaya gelmis )) canım yaaa..
Ruyamda seftali, karpuz görüyorum, hayirdir i̇nsallah.
Sizler de iyisiniz umarım ama uzun süredir yazmayanlar var onlar da iyidir umarım cimcime epeydir yok

yaa ben hiç aşermiyorum bi tuhaflık var bende :) baksana rüyanda bile yiycekler görüyorsun ben herşeyi sırf yemem gerekiyor diye yiyorum midem bulanmıyor ama canımda istemiyor. bu arada senin bebeğin ne kadarlık oldu

canım aslında ben bebek fikrine nasıl alıştın o anlamda neler hissettin diye merak ettim
canım diyorum yaa adet belirtileri hamileyken de oluyor o yüzden takma kafaya hakkında hayırlısı
Canım umutsuzluk sana hiç yakışmıyor ve çok erken belirti için benden söylemesi inşallah vardır bebeğin
benimde içimden o geçiyor ama dilim varmıyor ya olmazsa diyeee

Rüyama giriyor canım istemiyor ki tatlım, bulantım var ya hic canım bisey istemiyor, yemem gerekenleri bile zor yiyorum az az, son 2 haftam cok fena gecti benim simdi biraz alıştım bulantilara, uyku akıyor gözlerimden surekli bir de
7+ 4 bitiyor bugün

Son düzenleme:
Iyi akşamlarr kızlaarr :)
Nasılsınız ?? Herkes bişeyler yazmış ilk önce onları okudum :)
Dün kayınvalidemlerde kaldık :) dün akşam baktım hep ama kimsecikler yoktu alışkanlık oldu çok sevdim burayı sizleri hergün açık telefonda forum :)))
Suu inş hamilesindir canım hiç belli olmaz belirtiler aynı bende sadece farklı olarak adetime son 2-3 gün kala ateş basması oluyordu geceleri bu yüzden uyanıyordum

Sevindim canım inş sorunsuz atlatırsın. Walla hiç belli olmaz ablamın da adetinin ertesi gün ilişki oluo o ay hiç beraber olamıyorlar yani 1 defa oluo tam oluo :)))) birde ikiz oluo :)))

Canım benim geçmiş olsun yorma kendini dinlenmene bak canım :)

Sevindim canım inş sorunsuz atlatırsın. Walla hiç belli olmaz ablamın da adetinin ertesi gün ilişki oluo o ay hiç beraber olamıyorlar yani 1 defa oluo tam oluo :)))) birde ikiz oluo :)))

oh maşallah ikiz ailede varmı genelde genetik oluyor derler

kızlar topik çok durgun herkes çok yoğun galiba vakit bulamıyor

Yesil sisim aynen sorma inanılmaz zorluyolar ne yazıkki. Sucum ben devlette kadrolu öğretmenm de yüksek lisans yapıorm bide onun dersleri sunumlar projeler canm bnm iki tane proje kaldı inşallah bu dönemn sonuna bitcek sora tez aşaması kalıyo. O yuzden genö bu dönem sanki fıs geçicek gibi

Cok saol canm bnm inşallah su ders stresim bi bitse bebege konsantre olcam ama nerdeee:) kızlar bide bu kasık agrısı çekenler belirti olarak baya şiddetlimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…