kasığıda öğrenmiş oldum :))) bu arada biraz anlatsana nasıl hissetmiştin ilk bebeğinde
Eflalim, yeşil-sis kızlar ben 1 ocak yazdırdım ama bir hafta falan var bence. 22. Günümdeyim şuan.. Bu kadar erken olur muydu hatırlamıyorum valla. Ama tatlı canımın çekmesi yeter bence adetin gelmesi için
Sağol kuzum inşallah gelir ne deyim ama işte artık bunca zamandır olmayınca umut da kalmıyor maalesef.. Bu arada bu ay sadece adaçayı ve hayıt içtim artık kestim kendimden umudumu
Merhaba kızlar iki gündür giremiyorum annem ben de) bol bol oturuyoruz.
Midemin yanması şükür rahatladı cok dikkat ediyorum ama içten ice bulantilara devam, ama daha alıştım, bazı seyleri almıyorum ağzıma mesela çay hic içemiyorum, midemi bulandırıyor, su da oyle cok zor iciyorum).
Hafta ici rüyamda lahana sarması gördüm annem canı istemiş diye yapmaya gelmis)) canım yaaa..
Ruyamda seftali, karpuz görüyorum, hayirdir i̇nsallah.
Sizler de iyisiniz umarım ama uzun süredir yazmayanlar var onlar da iyidir umarım cimcime epeydir yok
canım aslında ben bebek fikrine nasıl alıştın o anlamda neler hissettin diye merak ettimCanım hamileliği soruyorsun heralde, ben ilkinde hiç hissetmedim reglimden beş gün önce lekem geldi ağladım bir güzel bu ay da olmadı diye:)) ertesi gün kırmızı gelmeyince içime şüphe düştü birde göğüslerim çok şişmişti normalde şişmez evde test vardı hemen yaptım ikinci çizgiyi gördüm:))
canım diyorum yaa adet belirtileri hamileyken de oluyor o yüzden takma kafaya hakkında hayırlısıEflalim, yeşil-sis kızlar ben 1 ocak yazdırdım ama bir hafta falan var bence. 22. Günümdeyim şuan.. Bu kadar erken olur muydu hatırlamıyorum valla. Ama tatlı canımın çekmesi yeter bence adetin gelmesi için
benimde içimden o geçiyor ama dilim varmıyor ya olmazsa diyeeeCanım umutsuzluk sana hiç yakışmıyor ve çok erken belirti için benden söylemesi inşallah vardır bebeğin
Rüyama giriyor canım istemiyor ki tatlım, bulantım var ya hic canım bisey istemiyor, yemem gerekenleri bile zor yiyorum az az, son 2 haftam cok fena gecti benim simdi biraz alıştım bulantilara, uyku akıyor gözlerimden surekli bir deyaa ben hiç aşermiyorum bi tuhaflık var bende :) baksana rüyanda bile yiycekler görüyorsun ben herşeyi sırf yemem gerekiyor diye yiyorum midem bulanmıyor ama canımda istemiyor. bu arada senin bebeğin ne kadarlık oldu
Canım ewet Ocak ayında denicem inş :))günaydınn kızlarr
Canım ben evleneli 5 ay oldu hiç korunmadık bende pco var ve rahim ters o yüzden doktorum bana doğumu öneriyor bu nedenlerden dolayı zaten hamile kalmam biraz geç olabilirmiş.Kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım.Şuanda hep aklımda var ama biraz ara vermek istiyorum bakalım nasip kısmet canım[/QUOTE
benim de rahim geriyedönükmüş Dr um bana kalçanin altına yastık koy veya yüzüstü dönüp yat bunlar gebelik şansını artırır demişti yani bu durum çok da engel değil. pko için soğan kürü denemeni tavsiye ederim saracoğlu kesin çözüm diyor.
Canım kişiden kişiye değişio benimde 32. Gün geldi. Ama 40 gün gecikmede oluo canımbat 5 ocak canım ama bu ay kimyasal gebelik geçirdim değişir mi bilmiyorum gecikme falan oluyor mu acaba kimyasaldan sonra.
Sevindim canım inş sorunsuz atlatırsın. Walla hiç belli olmaz ablamın da adetinin ertesi gün ilişki oluo o ay hiç beraber olamıyorlar yani 1 defa oluo tam oluo :)))) birde ikiz oluo :)))Günaydın kızlar nasılsınız sunumumu atlattm geriyebikibtane projem kaldı şükür ki azcıkda olsa bi rahatlama var bnde :) ama bu ay ben de matmazel gbi bişe hissetmiorm bebekle ilgili cok calışamadk malum derslerden
rahatlamışsın biraz süper olmuş ama çalışmayı bırakma canım yoğun ders temposunun stresini atmak içinde çalışmaları yapabilirsinne zaman tutacağı belli olmaz ne de olsa
sorma canım bende grip oldum 3 dk bir hapşuruyorum... canım bişey yemek istemiyor zorla yiyorum
Rosechina canım inşallahhh öyleyimdir
Rosechina canım inşallahhh öyleyimdir
Bu arada facedeki kapalı olan sen misin??
Canım kişiden kişiye değişio benimde 32. Gün geldi. Ama 40 gün gecikmede oluo canım
Sevindim canım inş sorunsuz atlatırsın. Walla hiç belli olmaz ablamın da adetinin ertesi gün ilişki oluo o ay hiç beraber olamıyorlar yani 1 defa oluo tam oluo :)))) birde ikiz oluo :)))
Günaydın cancazlar nasılsınız??
Elcem canım gözün aydın da senin bu sunumlar projeler ne için? Devlet okulunda değil misin sen??
Yeşil-sis gün aşırı oldu canım ama ne bileyim yine sorunlar var sanırım olmuyor işte ne yaparsam edersem.. Komşularım bana 41 hurma okudu. Hergün yemem için. Dün gece unutmuşum. Sabah uyku sersemi abdest almadan yedim dün gecekini. Olmayacak galiba...
Sevindim canım inş sorunsuz atlatırsın. Walla hiç belli olmaz ablamın da adetinin ertesi gün ilişki oluo o ay hiç beraber olamıyorlar yani 1 defa oluo tam oluo :)))) birde ikiz oluo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?