Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rosechina canım inşallahhh öyleyimdir
Bu arada facedeki kapalı olan sen misin??

oh maşallah ikiz ailede varmı genelde genetik oluyor derler

Aslında ailede yani her iki taraftada ikiz yok ama anneannemin annesinin ikizleri olmuş ama yaşamamış 7 kuşak atlıo derler ya belkide öyle olmuştur :))

Elcem canım hayırlısı olsunn Allah ne zaman nasip ederse ozaman inşş :)))

aramızda 2 hafta 3 gün var sanırım. canım allah kolaylık versin...
Canım benim geçmiş olsun yorma kendini dinlenmene bak canım :)
dinlenmeye çalıştım hafta sonu ama nerdeee tatil geçti bile yarın işte napcam bilmiyorum
Rosechina canım inşallahhh öyleyimdir
Bu arada facedeki kapalı olan sen misin??
canım aynı kişiden bahsediyorsak o efser galiba
kızlar topik çok durgun herkes çok yoğun galiba vakit bulamıyor
aynen yaaa topiğimiz durgun

anladım canım ben de çok isterim ikiz. kendim çift yumurta ikiziyım bi kız erkek inşallah hayırlısıyla benim de olur

canım böyle böyle geçecek az kaldı 12. haftada bitecek bulantın
Sağol kuzum inşallah gelir ne deyim ama işte artık bunca zamandır olmayınca umut da kalmıyor maalesef.. Bu arada bu ay sadece adaçayı ve hayıt içtim artık kestim kendimden umudumu
aşk olsun kaç sen bekleyen var sonunda oluyor kuzum her şeyin bir vakti var önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olması güzelim,benim ablamın yok evlat edindi hep der belki olsaydı hayırsız olacaktı bana zulmedecekti, bu bir örnek senin olmayacak demiyorum sakın yanlış anlama bence yakın zamanda olacak bebeğin
canım herkes aşermez ben ilkinde bir kere aşermiştm bunda ilk günlerden rüyamda iki gün üst üste balık yiyordum ki ilk hamileliğimde tiksindiğim için hiç yiyemiyordum iki gün üst üste yedim balık:))
canım zaman alıyor hemen adapte olamıyorsun bazı insanlar çok istesede kabullenmesi zaman alıyor nasıl olacak diye endişeler oluyor ama içinde hareket ettikçe sevgin artıyor iyi ki olmuş diyorsun, merak etme şimdi çok erken adapte olamaman normal zamanla alışacaksın pozitif ol olumsuz şeyleri bu dönemde sakın düşünme
o uykular artacak son aylarda azalır ama:)

günaydın kızlar. benim babam ikiz eşi halamın çocukları da tek yumurta. eşimin annanesi de ikiz doğurmuş. bende çok istiyorum ama tek kese göründü.bu şekilde tek yumurta ikizi olmaları zor. sağlıklı olsun da önemli değil:)

anladım canım ben de çok isterim ikiz. kendim çift yumurta ikiziyım bi kız erkek inşallah hayırlısıyla benim de olur

günaydınn herkesee :) sağlıklı,huzurlu,mutlu ve bol bebişli haftalar diliyorumm

duhaa cnaım ne güzel ikiz kardeş olmak :) ama bakmak çok zor ikizleri görünce 1 tane çocuğa bakmak hiçte zor değil diyor insan.senin çocuklarının ikiz olma ihtimali çok yüksek Allah gönlüne göre versin şeker

aynen canım sağlıklı olsun yeter ki ama 2. çocuğun ikiz olma ihtimali var :)

Canım senin ikizin olması için senin anne tarafında ikiz olması lazım:)

canım böyle böyle geçecek az kaldı 12. haftada bitecek bulantın

o uykular artacak son aylarda azalır ama:)

Canım sağolasın içimizi rahatlatıyorsun anlattıklarınla, senin tecrübelerinden faydalanıyoruz :))

Geçen haftayı hatırladıkça sürekli şükrediyorum, Allah yardımcısı olsun zor geçirenlerin, ömrümden ömür gitmiş gibiydi ama çok şükür azaldı bu hafta. Bulantım var hafiften ama çekilmeyecek gibi değil.

Çok acıkıyorum, sık sık yemeye çalışıyorum ama kilo alacağım sanırım fazlasıyla, diğer doktor kontrolümde diyetisyene de gideceğim, şimdi yemekte zorlandığım için zaten diyetisyen tavsiyelerine uyamam ama 1 ay sonra rahatlarım inşallah diye düşünüyorum...

Herkese Günaydın...

Bugün hep ikizlerden konuşulmuş, benim anne tarafında doğumu gerçekleşmeyen bir sürü ikiz gebelik var, ama sanırım taşıyamıyorlar.
Allah hayırlısını versin ama ikiz zor olur ben pek istemem :)

ne demek canım faydam olsa ne mutlu, zor kolay değil bulantı ben çok yaşamadım tiksinme çoktu bende, kiloyu çok düşünme canım yapacak bir şeyin yok bulantın geçince dengeli beslenirsin
dayım da ikiz eşi canım:)

o zaman olabilir:))

Günaydın kızlar nasılsınız??
Ikizden bahsetmişiniz sanırım.
Benim annem çook önce kürtaj olmuş ikizlermiş sonra teyzemin erken doğumla ikizleri ölmüş, annemin.babası ikizmiş, halalarında, dayilarinda ikizler var hep.. Esimde de kuzeni var.ikiz. Ayrıca başka kuzeninin de ikiz çocukları var. Ablamda abimde ikiz olmadı acaba bende olur mu ne dersiniz

selam arkadaşlar... bizde hiç ikiz yok, eşimin tarafında var sanırım en fazla 2 tanedir o da ... ben ikiz olacağını sanmıyorum ama zaten nasıl bakarım diyede korkmuyor değilim biri yeter bana. daha kendime bakamıyorum;/ hastalıktan ölüyorum günlerdir. sağlık ocağına gittim istirahat verdi. işede gidemedim o yüzden zaten halimde yok...

gece rüyamda seni gördüm canım hayır olur inşallah dün bilinçaltıma işlemişsin resmen :))

Allah yardım etsin sana da, ben de sürekli izindi, rapordu utanıyorum artık.
Yorgunluk hiç geçmiyor, uyuyorum akşamları sürekli ilk kez bu hafta sonu annemlerle oturabildim biraz.. Ama o da biraz belimi agrıttı bile. Şimdi dört gözle akşam olmasını bekliyorum...

Slm kizlarben bu ay incirhavc kuru ve boool bol dua cektim sabirla 5 oocakbatm bekliyrm calismalara devam bugn yumurtlama gunum ayrica silkelemeyide unutmayalim:))))esim dio kim dedyse senle kafa buluyo:))))amma güldk ama

bi ben böyle değilim demek ki... uyu uyu boşver herşeyi... hamileliği sakin geçen annelerin bebekleride sakin olurmuş...
Geçmiş olsun canım. Şu soğukta hastalanamak mucize sanırım çok soğukkkk :2::2:
Hayrolsun kız nasıl gördün? Sanırım dün okadar "umutsuzum umutsuzum" dedim ki, bilinçaltında yer etmişim

sağol canımcım.. net bişey görmedim karman çorman, kk avatarını hatırlıyorum bişeyler konuşuyoruz ama neydi hatırlamıyorum.. hayra çıkar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…