Rosechina canım inşallahhh öyleyimdir
Bu arada facedeki kapalı olan sen misin??
oh maşallah ikiz ailede varmı genelde genetik oluyor derler
aramızda 2 hafta 3 gün var sanırım. canım allah kolaylık versin...Rüyama giriyor canım istemiyor ki tatlım, bulantım var ya hic canım bisey istemiyor, yemem gerekenleri bile zor yiyorum az az, son 2 haftam cok fena gecti benim simdi biraz alıştım bulantilara, uyku akıyor gözlerimden surekli bir de
7+ 4 bitiyor bugün
dinlenmeye çalıştım hafta sonu ama nerdeee tatil geçti bile yarın işte napcam bilmiyorumCanım benim geçmiş olsun yorma kendini dinlenmene bak canım :)
canım aynı kişiden bahsediyorsak o efser galibaRosechina canım inşallahhh öyleyimdir
Bu arada facedeki kapalı olan sen misin??
aynen yaaa topiğimiz durgunkızlar topik çok durgun herkes çok yoğun galiba vakit bulamıyor
Aslında ailede yani her iki taraftada ikiz yok ama anneannemin annesinin ikizleri olmuş ama yaşamamış 7 kuşak atlıo derler ya belkide öyle olmuştur :))
Elcem canım hayırlısı olsunn Allah ne zaman nasip ederse ozaman inşş :)))
canım böyle böyle geçecek az kaldı 12. haftada bitecek bulantınMerhaba kızlar iki gündür giremiyorum annem ben de) bol bol oturuyoruz.
Midemin yanması şükür rahatladı cok dikkat ediyorum ama içten ice bulantilara devam, ama daha alıştım, bazı seyleri almıyorum ağzıma mesela çay hic içemiyorum, midemi bulandırıyor, su da oyle cok zor iciyorum).
Hafta ici rüyamda lahana sarması gördüm annem canı istemiş diye yapmaya gelmis)) canım yaaa..
Ruyamda seftali, karpuz görüyorum, hayirdir i̇nsallah.
Sizler de iyisiniz umarım ama uzun süredir yazmayanlar var onlar da iyidir umarım cimcime epeydir yok
aşk olsun kaç sen bekleyen var sonunda oluyor kuzum her şeyin bir vakti var önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olması güzelim,benim ablamın yok evlat edindi hep der belki olsaydı hayırsız olacaktı bana zulmedecekti, bu bir örnek senin olmayacak demiyorum sakın yanlış anlama bence yakın zamanda olacak bebeğinSağol kuzum inşallah gelir ne deyim ama işte artık bunca zamandır olmayınca umut da kalmıyor maalesef.. Bu arada bu ay sadece adaçayı ve hayıt içtim artık kestim kendimden umudumu
canım herkes aşermez ben ilkinde bir kere aşermiştm bunda ilk günlerden rüyamda iki gün üst üste balık yiyordum ki ilk hamileliğimde tiksindiğim için hiç yiyemiyordum iki gün üst üste yedim balık:))yaa ben hiç aşermiyorum bi tuhaflık var bende :) baksana rüyanda bile yiycekler görüyorsun ben herşeyi sırf yemem gerekiyor diye yiyorum midem bulanmıyor ama canımda istemiyor. bu arada senin bebeğin ne kadarlık oldu
canım zaman alıyor hemen adapte olamıyorsun bazı insanlar çok istesede kabullenmesi zaman alıyor nasıl olacak diye endişeler oluyor ama içinde hareket ettikçe sevgin artıyor iyi ki olmuş diyorsun, merak etme şimdi çok erken adapte olamaman normal zamanla alışacaksın pozitif ol olumsuz şeyleri bu dönemde sakın düşünmecanım aslında ben bebek fikrine nasıl alıştın o anlamda neler hissettin diye merak ettim
canım diyorum yaa adet belirtileri hamileyken de oluyor o yüzden takma kafaya hakkında hayırlısı
benimde içimden o geçiyor ama dilim varmıyor ya olmazsa diyeee
o uykular artacak son aylarda azalır ama:)Rüyama giriyor canım istemiyor ki tatlım, bulantım var ya hic canım bisey istemiyor, yemem gerekenleri bile zor yiyorum az az, son 2 haftam cok fena gecti benim simdi biraz alıştım bulantilara, uyku akıyor gözlerimden surekli bir de
7+ 4 bitiyor bugün
anladım canım ben de çok isterim ikiz. kendim çift yumurta ikiziyım bi kız erkek inşallah hayırlısıyla benim de olur
günaydın kızlar. benim babam ikiz eşi halamın çocukları da tek yumurta. eşimin annanesi de ikiz doğurmuş. bende çok istiyorum ama tek kese göründü.bu şekilde tek yumurta ikizi olmaları zor. sağlıklı olsun da önemli değil:)
günaydın kızlar. benim babam ikiz eşi halamın çocukları da tek yumurta. eşimin annanesi de ikiz doğurmuş. bende çok istiyorum ama tek kese göründü.bu şekilde tek yumurta ikizi olmaları zor. sağlıklı olsun da önemli değil:)
canım böyle böyle geçecek az kaldı 12. haftada bitecek bulantın
o uykular artacak son aylarda azalır ama:)
Canım senin ikizin olması için senin anne tarafında ikiz olması lazım:)
ne demek canım faydam olsa ne mutlu, zor kolay değil bulantı ben çok yaşamadım tiksinme çoktu bende, kiloyu çok düşünme canım yapacak bir şeyin yok bulantın geçince dengeli beslenirsinCanım sağolasın içimizi rahatlatıyorsun anlattıklarınla, senin tecrübelerinden faydalanıyoruz :))
Geçen haftayı hatırladıkça sürekli şükrediyorum, Allah yardımcısı olsun zor geçirenlerin, ömrümden ömür gitmiş gibiydi ama çok şükür azaldı bu hafta. Bulantım var hafiften ama çekilmeyecek gibi değil.
Çok acıkıyorum, sık sık yemeye çalışıyorum ama kilo alacağım sanırım fazlasıyla, diğer doktor kontrolümde diyetisyene de gideceğim, şimdi yemekte zorlandığım için zaten diyetisyen tavsiyelerine uyamam ama 1 ay sonra rahatlarım inşallah diye düşünüyorum...
dayım da ikiz eşi canım:)
Günaydın kızlar nasılsınız??
Ikizden bahsetmişiniz sanırım.
Benim annem çook önce kürtaj olmuş ikizlermişsonra teyzemin erken doğumla ikizleri ölmüş, annemin.babası ikizmiş, halalarında, dayilarinda ikizler var hep.. Esimde de kuzeni var.ikiz. Ayrıca başka kuzeninin de ikiz çocukları var. Ablamda abimde ikiz olmadı acaba bende olur mu ne dersiniz
selam arkadaşlar... bizde hiç ikiz yok, eşimin tarafında var sanırım en fazla 2 tanedir o da ... ben ikiz olacağını sanmıyorum ama zaten nasıl bakarım diyede korkmuyor değilim biri yeter bana. daha kendime bakamıyorum;/ hastalıktan ölüyorum günlerdir. sağlık ocağına gittim istirahat verdi. işede gidemedim o yüzden zaten halimde yok...
Geçmiş olsun canım. Şu soğukta hastalanamak mucize sanırım çok soğukkkk :2::2:
bi ben böyle değilim demek ki... uyu uyu boşver herşeyi... hamileliği sakin geçen annelerin bebekleride sakin olurmuş...Allah yardım etsin sana da, ben de sürekli izindi, rapordu utanıyorum artık.
Yorgunluk hiç geçmiyor, uyuyorum akşamları sürekli ilk kez bu hafta sonu annemlerle oturabildim biraz.. Ama o da biraz belimi agrıttı bile. Şimdi dört gözle akşam olmasını bekliyorum...
Geçmiş olsun canım. Şu soğukta hastalanamak mucize sanırım çok soğukkkk :2::2:
Hayrolsun kız nasıl gördün? Sanırım dün okadar "umutsuzum umutsuzum" dedim ki, bilinçaltında yer etmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?