bi ben böyle değilim demek ki... uyu uyu boşver herşeyi... hamileliği sakin geçen annelerin bebekleride sakin olurmuş...
hadi inşaallah olsun ikizin:))Günaydın kızlar nasılsınız??
Ikizden bahsetmişiniz sanırım.
Benim annem çook önce kürtaj olmuş ikizlermişsonra teyzemin erken doğumla ikizleri ölmüş, annemin.babası ikizmiş, halalarında, dayilarinda ikizler var hep.. Esimde de kuzeni var.ikiz. Ayrıca başka kuzeninin de ikiz çocukları var. Ablamda abimde ikiz olmadı acaba bende olur mu ne dersiniz
selam arkadaşlar... bizde hiç ikiz yok, eşimin tarafında var sanırım en fazla 2 tanedir o da ... ben ikiz olacağını sanmıyorum ama zaten nasıl bakarım diyede korkmuyor değilim biri yeter bana. daha kendime bakamıyorum;/ hastalıktan ölüyorum günlerdir. sağlık ocağına gittim istirahat verdi. işede gidemedim o yüzden zaten halimde yok...
günaydınn herkesee :) sağlıklı,huzurlu,mutlu ve bol bebişli haftalar diliyorumm
duhaa cnaım ne güzel ikiz kardeş olmak :) ama bakmak çok zor ikizleri görünce 1 tane çocuğa bakmak hiçte zor değil diyor insan.senin çocuklarının ikiz olma ihtimali çok yüksek Allah gönlüne göre versin şeker
Kızlar facede de yazmışsınız ama bugün resmen kıçım şimdi yer gördü takip edemedim pekçok yorgunum her yerim sızlıyor yaa. Gerçekten çok zor kardeşimin sorumluluğu yaa :2::2:
Günaydın güzeller neredesinız yaa dönün artık sahnelere olmuyor böyle
hayırlısı olsun canım..Ben de çift çizgi umudu ile dün yaptım ama negatif çıktı.
Bat cuma günü gerçi.
Allah büyük diyelim :)
noldu neden kardeşinle ilgileniyorsun?Kızlar facede de yazmışsınız ama bugün resmen kıçım şimdi yer gördü takip edemedim pekçok yorgunum her yerim sızlıyor yaa. Gerçekten çok zor kardeşimin sorumluluğu yaa :2::2:
hamilelerin yarı yaşıyor çoğu uykulu hallerine çok gülüyorum yaaa :)uyku aralarında da buraya takılıyorsun dimi :))İyi akşamlar herkese, ben uyuyup uyanıyorum topiğe ancak bakabiliyorum, akşamları buralarda olamıyorum o yüzden kusura bakmayın) 20:00 de uyumuşum, şimdi uyandım, birazdan tekrar uyurum, hepinize iyi geceler.... Öpüyorum
günaydın canımgünaydınn herkesee
dimi yani ... cimcime nerde hiç yok bu araGünaydın güzeller neredesinız yaa dönün artık sahnelere olmuyor böyle
günaydın canımGünaydın herkese..
Bulantılarla, mide kramplarıyla, uykuyla boğuşsam da ben buralardayım, girip bakıyorum ama kimseler yok valla.
Neredesiniz kızlarrr..
h
hamilelerin yarı yaşıyor çoğu uykulu hallerine çok gülüyorum yaaa :)uyku aralarında da buraya takılıyorsun dimi :))
günaydın canım
kızlar günaydın. işteyim çok sıkıcı bir gün midem sürekli ağzımda gibi metal bir tat var ama kusma yok bulanıyor gibi. halozy sorma bende de uyku var dün 18 30 da uyumuşum 20 de uyandım. uykudan başka birşey istemiyorum. şu ağzımın tadını hissetmek istemiyorum
Rosechina ben de öyleyim aynen. Sabah 7buçukta dinlenmiş olarak uyandığım günleri özledim.. Okulda kitap okuma saati yapıyorum gözlerim kapanıyor. Şimdi dersim boş eve geldim de, temizlik yapıp vurup kafayı yatacam
Eflalim olsun kuzum sadece gebelik değil sohbet için de burada ol :)
Halozzyy geçmiş olsun canım yaa dikkat et. Off hamile kalmak ayrı dert, kaldıktan sonra bulantılar ayrı dert, dogurduktan sonraysa asıl meseleler başlıyor sanırım..
Yeşil-sis ben kardeşimi yanıma aldım. Annem hasta sürekli ankaraya falan doktora gidiyor ilgilenen yok diye. 8. Sınıf olunca sınav stresi, performans derken sabahtan akşama kadar ayaktayım..
Cimcime de dişini tirnagina takmış halde sınava yoğunlaştı garibim. Inşallah emeklerinin karşılığını alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?