Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi ben böyle değilim demek ki... uyu uyu boşver herşeyi... hamileliği sakin geçen annelerin bebekleride sakin olurmuş...

Allah'a şükür derdimiz tasamız, karışanımız yok, bişey yaptığım yok, uyumak dinlenmekten başka, Allah sıkıntı vermesin.
Bebiş huzurlu, sakin olacak diyorsan ben hiç kafayı kaldırmam yastıktan :))

hadi inşaallah olsun ikizin:))

Canım dinlen ıhlamur içebilirsin limonlu

evet gerçekten ikiz harika oluyor ama çok zor ablamında var biz büyüttük çok sabır istiyor.ama şöyle birsey varki bile de ikiz oldugunda 30undan sonra ikiz olma ihtimali yüzde 90 mis ben ilkinde olmasa da ikinci de bekliyorum ikizi.
olsun da hayırlısiyla tek çift farketmez. herkes bana ikizim olur dedi. şimdi diyorum kendi kendime ikiz diye diye beni tekten de ettiniz diye

sakin topiğin topikcanlari

bu avatar resimlerini herkes kendi mi yüklüyor bu bebek resimlerinden koymak istiyorum da..

Ben de çift çizgi umudu ile dün yaptım ama negatif çıktı.
Bat cuma günü gerçi.
Allah büyük diyelim :)

Kızlar facede de yazmışsınız ama bugün resmen kıçım şimdi yer gördü takip edemedim pek çok yorgunum her yerim sızlıyor yaa. Gerçekten çok zor kardeşimin sorumluluğu yaa :2::2:

Kızlar facede de yazmışsınız ama bugün resmen kıçım şimdi yer gördü takip edemedim pek çok yorgunum her yerim sızlıyor yaa. Gerçekten çok zor kardeşimin sorumluluğu yaa :2::2:

Olmazmi kuzum. Sonucta alinabilecek her kotu sonuc ister istemez seni bagliyor. Eeee abla olmak zor valla

İyi akşamlar herkese, ben uyuyup uyanıyorum topiğe ancak bakabiliyorum, akşamları buralarda olamıyorum o yüzden kusura bakmayın ) 20:00 de uyumuşum, şimdi uyandım, birazdan tekrar uyurum, hepinize iyi geceler.... Öpüyorum

Günaydın herkese..
Bulantılarla, mide kramplarıyla, uykuyla boğuşsam da ben buralardayım, girip bakıyorum ama kimseler yok valla.
Neredesiniz kızlarrr..

Ben de çift çizgi umudu ile dün yaptım ama negatif çıktı.
Bat cuma günü gerçi.
Allah büyük diyelim :)
hayırlısı olsun canım..
noldu neden kardeşinle ilgileniyorsun?
hamilelerin yarı yaşıyor çoğu uykulu hallerine çok gülüyorum yaaa :)uyku aralarında da buraya takılıyorsun dimi :))
günaydınn herkesee
günaydın canım
Günaydın güzeller neredesinız yaa dönün artık sahnelere olmuyor böyle
dimi yani ... cimcime nerde hiç yok bu ara
Günaydın herkese..
Bulantılarla, mide kramplarıyla, uykuyla boğuşsam da ben buralardayım, girip bakıyorum ama kimseler yok valla.
Neredesiniz kızlarrr..
günaydın canım

h

hamilelerin yarı yaşıyor çoğu uykulu hallerine çok gülüyorum yaaa :)uyku aralarında da buraya takılıyorsun dimi :))

günaydın canım

Sürekli uyuyorum valla :)
Aralarda eşimle ilgileniyorum az, buralara bakıyorum sonra hemen :)) Eşim de çok gülüyor bu halime.

kızlar günaydın. işteyim çok sıkıcı bir gün midem sürekli ağzımda gibi metal bir tat var ama kusma yok bulanıyor gibi. halozy sorma bende de uyku var dün 18 30 da uyumuşum 20 de uyandım. uykudan başka birşey istemiyorum. şu ağzımın tadını hissetmek istemiyorum

kimsecikler yok 1 haftadır herkesin derdi ayrı :) inşş biran önce biter canım herkesin sıkıntısıı.. bende hamile faln değilim ama hep uyku var işyerinde zor dayanıyorumm 1 haftadır böyleyim anlamadım gitti ????:18:

Eflalim olsun kuzum sadece gebelik değil sohbet için de burada ol :)
Halozzyy geçmiş olsun canım yaa dikkat et. Off hamile kalmak ayrı dert, kaldıktan sonra bulantılar ayrı dert, dogurduktan sonraysa asıl meseleler başlıyor sanırım..
Yeşil-sis ben kardeşimi yanıma aldım. Annem hasta sürekli ankaraya falan doktora gidiyor ilgilenen yok diye. 8. Sınıf olunca sınav stresi, performans derken sabahtan akşama kadar ayaktayım..
Cimcime de dişini tirnagina takmış halde sınava yoğunlaştı garibim. Inşallah emeklerinin karşılığını alır.

Canım gelirim zaten sadece bu aralar diyete odaklandığım için başka şey düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…