merhaba kızlar rüyamda çok güzel beyaz tenli bir kız bebeğim olduğunu gördüm. dişleri de vardı yeni doğan bebeğin acaba kız bebek erkek bebeğe mi işaret?
Batı geçen değil de yaklaşan var ben varım. Sanırım bu ay erken gelecek. Az önce geldiğini hissettim gittim lavaboya yapışkan akıntı gelmiş bayağı içinde de azıcık bir leke vardı. Ya yeni yumurtladim ya da adet erken geliyor..
Hayır olsun inşalllaahhh canım sen ne hissediyorsun cinsiyet olarak?
Canım ben erkek çocuk severim, çocukluğumdan beri 2 oğlum olsun benim derdim.
Evlendikten sonra da hep, ay bi kızım olsun benimle takılsın dedim, bir kız bir erkek geçiyor gönlümden ama şimdi kız olacak gibi geliyor bana nedense :)
İkisine de muhtacız, Allah'ım sağlıklı hayırlı evlat versin..
Batı geçen değil de yaklaşan var ben varım. Sanırım bu ay erken gelecek. Az önce geldiğini hissettim gittim lavaboya yapışkan akıntı gelmiş bayağı içinde de azıcık bir leke vardı. Ya yeni yumurtladim ya da adet erken geliyor..
Bana sordun sandım, güzelce yazdım
olsun canım ne güzel öğrenmiş oldum Rabbim gönlüne göre versin annenin hisleri neyse genelde o oluyor galiba anneler hissediyor.
Canım inşallah bebektir öyle umuyorum umarım yanılmam1 ocaktı değil mi bu kadar erken gelmez canım:) ya bebek ya yumurtlama ağrısı
BATda gecikme olmayacağını düşünürsek bu tarihin yumurtlama olmama ihtimali var, o durumda yerleşme ihtimali yüksek :) inşallah
Ya canım ben yaklaşık 10-15 gün önce de hafif kanama yaşamıştım ama bu kadar yoğun yumurta kıvamında akıntım hiç olmazdı.. Hamilelik öncesi böyle akıntı olur mu ki?? Şimdi de baktım su gibi gelmiş hafif kanamayla.. Sanırım erken adet oluyorum..
Canım yumurtlama geç de olabiliyor değişebiliyor
Ayy gün aşırı olunca bıktım yaa rahattim aslında
Ya canım ben yaklaşık 10-15 gün önce de hafif kanama yaşamıştım ama bu kadar yoğun yumurta kıvamında akıntım hiç olmazdı.. Hamilelik öncesi böyle akıntı olur mu ki?? Şimdi de baktım su gibi gelmiş hafif kanamayla.. Sanırım erken adet oluyorum..
Can kızlar, ben 18:00 de işten çıkacağım, eve gitmem 1 saat, sonra evde toparlanıp şöyle uzanınca buraya bakıyorum, yazılanları okuyorum ben de yazıyorum, keyfe geliyorum iyice.
Ama son zamanlarda kimseler yok, benim de keyfim yok bu durumda.
Cimcime, Marmelat, Matmazel, Elcem, Su (arada geliyor) nerelerdesiniz yaaaaaaa.......
Gelin artık, en azından neyle uğraşıyorsunuz da giremiyorsunuz bilelim...
Belirtiler neler, ne yaşanıyor, ne bitiyor haber ediyordunuz ama bu ay boş bir topik var BATları yaklaşan tabloyla..
Hadi gelin artık. yeni yıl için yeni dilekler dileyelim, dualar edelim.
Akşama hasretle bekliyorum hepinizi.. MMUUUCCCKKSSSSS
canım nasılsın öncelıkle bebısın nasıl :)) ben okuyorum arada yazdıklarınızı kendımı bebıs düşüncesınden uzaklastrmaya calıstgm ıcın uzak kaldım galıba :) yenı yıll güzellilkler mutluluklar ve huzur getırır ınsallahh :) rabbım dualarımızı dıleklrmızı kabul eder ınsallahh :))
Canım tabi akıntı olur gebelik belirtilerinden biridir çamaşırı ıslatacak kadar bile olur, canım inşallah bebektir çok umutlandırıp sonra üzülmeni de istemiyorum ama belirtin uyuyor
Hayır olsun inşalllaahhh canım sen ne hissediyorsun cinsiyet olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?