Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar rüyamda çok güzel beyaz tenli bir kız bebeğim olduğunu gördüm. dişleri de vardı yeni doğan bebeğin acaba kız bebek erkek bebeğe mi işaret?

Hayır olsun inşalllaahhh canım sen ne hissediyorsun cinsiyet olarak?

Batı geçen değil de yaklaşan var ben varım. Sanırım bu ay erken gelecek. Az önce geldiğini hissettim gittim lavaboya yapışkan akıntı gelmiş bayağı içinde de azıcık bir leke vardı. Ya yeni yumurtladim ya da adet erken geliyor..

Canım ben erkek çocuk severim, çocukluğumdan beri 2 oğlum olsun benim derdim.
Evlendikten sonra da hep, ay bi kızım olsun benimle takılsın dedim, bir kız bir erkek geçiyor gönlümden ama şimdi kız olacak gibi geliyor bana nedense :)
İkisine de muhtacız, Allah'ım sağlıklı hayırlı evlat versin..

Bana sordun sandım, güzelce yazdım

inşallah hamişsindir canım bat ne zaman?

Canım inşallah bebektir öyle umuyorum umarım yanılmam 1 ocaktı değil mi bu kadar erken gelmez canım:) ya bebek ya yumurtlama ağrısı

Canım inşallah bebektir öyle umuyorum umarım yanılmam 1 ocaktı değil mi bu kadar erken gelmez canım:) ya bebek ya yumurtlama ağrısı

BATda gecikme olmayacağını düşünürsek bu tarihin yumurtlama olmama ihtimali var, o durumda yerleşme ihtimali yüksek :) inşallah

BATda gecikme olmayacağını düşünürsek bu tarihin yumurtlama olmama ihtimali var, o durumda yerleşme ihtimali yüksek :) inşallah

Canım yumurtlama geç de olabiliyor değişebiliyor

Can kızlar, ben 18:00 de işten çıkacağım, eve gitmem 1 saat, sonra evde toparlanıp şöyle uzanınca buraya bakıyorum, yazılanları okuyorum ben de yazıyorum, keyfe geliyorum iyice.

Ama son zamanlarda kimseler yok, benim de keyfim yok bu durumda.

Cimcime, Marmelat, Matmazel, Elcem, Su (arada geliyor) nerelerdesiniz yaaaaaaa.......
Gelin artık, en azından neyle uğraşıyorsunuz da giremiyorsunuz bilelim...

Belirtiler neler, ne yaşanıyor, ne bitiyor haber ediyordunuz ama bu ay boş bir topik var BATları yaklaşan tabloyla..

Hadi gelin artık. yeni yıl için yeni dilekler dileyelim, dualar edelim.

Akşama hasretle bekliyorum hepinizi.. MMUUUCCCKKSSSSS

Ya canım ben yaklaşık 10-15 gün önce de hafif kanama yaşamıştım ama bu kadar yoğun yumurta kıvamında akıntım hiç olmazdı.. Hamilelik öncesi böyle akıntı olur mu ki?? Şimdi de baktım su gibi gelmiş hafif kanamayla.. Sanırım erken adet oluyorum..

Canım tabi akıntı olur gebelik belirtilerinden biridir çamaşırı ıslatacak kadar bile olur, canım inşallah bebektir çok umutlandırıp sonra üzülmeni de istemiyorum ama belirtin uyuyor

canım nasılsın öncelıkle bebısın nasıl :)) ben okuyorum arada yazdıklarınızı kendımı bebıs düşüncesınden uzaklastrmaya calıstgm ıcın uzak kaldım galıba :) yenı yıll güzellilkler mutluluklar ve huzur getırır ınsallahh :) rabbım dualarımızı dıleklrmızı kabul eder ınsallahh :))

Canım biz iyiyiz de siz yoksunuz...
Tamam o fikri uzaklaştır ama buradan uzaklaşma, hep beraber uzaklaştırırız başka şeylerden konuşarak.

Canım tabi akıntı olur gebelik belirtilerinden biridir çamaşırı ıslatacak kadar bile olur, canım inşallah bebektir çok umutlandırıp sonra üzülmeni de istemiyorum ama belirtin uyuyor

Yok canım karın ağrım başladı şimdi de. Sanırım erken gelecek bu ay benim kırmızılar

Ben ilk hamile olduğumu ogrendigim de erkek hissettim ama şimdi kız gibi geliyor. Eşim çok erkek istiyor. Ben bir kızım olsun isterdim hep ama şimdi eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat istiyorum sadece rabbim herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…