Ben ilk hamile olduğumu ogrendigim de erkek hissettim ama şimdi kız gibi geliyor. Eşim çok erkek istiyor. Ben bir kızım olsun isterdim hep ama şimdi eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat istiyorum sadece rabbim herkese versin
Canım biz iyiyiz de siz yoksunuz...
Tamam o fikri uzaklaştır ama buradan uzaklaşma, hep beraber uzaklaştırırız başka şeylerden konuşarak.
Günaydın güzellikler nasılsınız??
2013 te hastanelerden çıkamadım bir türlü. Dilerim 2014 te sağlık hhuzur pesimizi bırakmasın. Hepimize mini mini bebisler getirsin, sağlık huzur mutluluk getirsin..
Bu arada 3 gündür hafif basagrilarim var. Burnum cok keskinlesti etrafimda olmayan seylerin kokusunu alir oldum. Lens kullandigim halde gözlerim ara ara bulanik görüyo.. gögüs uclarimda kücük kücük sivilce gibi seyler var adet öncesi akintim olurdu gecen hafta beyaz akinti oldu sonra sariya döndü dünden beride akinti kesildi.. neler oluyor banaa kizlar
Aminnnnn canım inşallah
2014'te herkesin kucağı sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah, hepimiz için sağlık dolu, huzurlu bir yıl olsun.
Çift çizgiyi beklemeler en kısa zamanda herkes için son bulsun inşallah, Marmelat hem kocasına hem bebişine kavuşsun, Matmazel çok gezmesin, bebeğiyle uğraşsın bu yıl, Cimcime karnı burnundayken kpssyi kazansın, Su hem bebişinin verdiği yorgunluklarla hem de güzel bir liseyi kazanacak kardeşiyle uğraşır olsun.. Diğer sayamadığım herkesin bu yıl ki uğraşları yanına bir bebiş eziyeti eklensin, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
2014'te herkesin kucağı sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah, hepimiz için sağlık dolu, huzurlu bir yıl olsun.
Çift çizgiyi beklemeler en kısa zamanda herkes için son bulsun inşallah, Marmelat hem kocasına hem bebişine kavuşsun, Matmazel çok gezmesin, bebeğiyle uğraşsın bu yıl, Cimcime karnı burnundayken kpssyi kazansın, Su hem bebişinin verdiği yorgunluklarla hem de güzel bir liseyi kazanacak kardeşiyle uğraşır olsun.. Diğer sayamadığım herkesin bu yıl ki uğraşları yanına bir bebiş eziyeti eklensin, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
Aminnnnn canım inşallah
Yalnız matmazel için dilegin çok komik yaa gezmesin otursun evinde çocuk yapsın bence dematmazel duyyy biziiii otur artık kocanın karısı, bebelerinın anası ol yoksa doğumu karanfilde falan yaparsın böyle gidersen
Bencede AVM ye gommus olabilir annenHerkesin annesi gobek bagini ODTU Bogazici'ne gomerken beniki AVM'ye gommus orasi kesin. Valla eve 6:30 dan once giremez oldum gecmezten artik kocacigimla AVM'lerde bulusur oldukbebekte yok zaten.... Allah'tan İstanbul'da yasamiyorum yoksa evin yolunu bulamazdim orasi kesin. Hem bebek olsun ben onuda alir cikarim siz merak etmeyin.
Iyi yapmışsın gecmis olsun canım dinlen biraz iyi gelirSelam kızlar o kadar halsizim ki bu aralar hiç birşey yapmak istemiyorum. Işte deprem oluyor diye bağırıyorum meğer benim başım dönüyor ayağımın altından yer kayıyor sanki. Yarın okul aşısına gideceğim inşallah çocuklar beni çok üzmez pazartesi salı izin aldım hafta sonu ve yilbasi tatili ile birleştirip 5 gün biraz dinleneyim diyorum. Benden bu kadar. Dua edin bulantılarım geçsin. Herşey gönlünüzce olsun inşallah canlar
Slm kızlar off artık hamile kalalım ya yine bi ümitsizlk çöktü tık yok nolck bilmiorz daha 2. Deneme ama işte
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Allah bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?