Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kızlaarrrrr nasılsınız ??? Yazdıklarınızı okuyorum fakat bu aralar işherinde de yoğunum Cwp yazamadım şimdi Yoldayım! İşyerinin yeni yıl yemeğindeydim çok güzeldi eğlendik değişiklik oldu :)
İnşşş canlarr 2014 yılı hepimize başta sağlık olmak üzere huzur-mutluluk-sevgi-aşk- para ve uğur getirsin inşş bol bebişli 2014 yılı dileklerimle hepinizi öpüyorummmmm👄👄👄👄👄👄👄

Günaydın güzellikler nasılsınız??
2013 te hastanelerden çıkamadım bir türlü. Dilerim 2014 te sağlık hhuzur pesimizi bırakmasın. Hepimize mini mini bebisler getirsin, sağlık huzur mutluluk getirsin..

Canim ben de öyle 2013 te hep hastanedeydim ameliyat falan oldum çok zor günler geçirdim inş yeni yılda sadece bebişlerimizin kontrolüne gideriz

Slm kizlar ben araniza yeni katildim temmuzun 24 de kürtaj oldum 3 aylik bebegim karnimda öldügü icin aldilar. Eylül ayinda tekrar oldum ama bu kez bebek degildi kurtajdan sonra kan pitilasmasi olmustu.ve suan cok garip hisler icindeyim ne yapicam kime sorucam bilemiyorum (

Gecen ayin 2 sinde adet gördüm normalde sancili gecer adetlerim bu sefer sanci falan olmadi 3 gün sürdü asiri yogunda degilde aralik 28 de adet olmam gerekiyo yalniz adet bitiminden ve 3 günlük iliskilerden sonra sol kasigimda agri ve kramp basladi bayaa yogundu bacaklarima kadar vurdu sonradan göguslerde dolgunluk olusmaya basladi ama uclarda bisi yok 1 2gun kadarda sag gögsümde sızı oldu ciz ciz batti bunlar gecti bel agrisi basladi asiri degil ama yere egilince rahatsiz edecek kadar üşüttümmü acaba dedim ama idrarda yanma yok ve cok sık lavaboya gidiyorum biktim artik idrar testi yapti dün sonuc negatif kizlar yardim edin lütfen agrilarim cok ama ilacta kullanamiyorum ;(((

Bu arada 3 gündür hafif basagrilarim var. Burnum cok keskinlesti etrafimda olmayan seylerin kokusunu alir oldum. Lens kullandigim halde gözlerim ara ara bulanik görüyo.. gögüs uclarimda kücük kücük sivilce gibi seyler var adet öncesi akintim olurdu gecen hafta beyaz akinti oldu sonra sariya döndü dünden beride akinti kesildi.. neler oluyor banaa kizlar

Canım hayırlısı olsun inşallah dilediğin gibidir sonuç. Anlattıklarına göre epey belirtin var, eğer şüphede kalıyorsan kan testi yaptırman faydalı olur, eğer bebiş varsa -inşallah vardır- kana geçmiştir sonuç :)

2014'te herkesin kucağı sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah, hepimiz için sağlık dolu, huzurlu bir yıl olsun.
Çift çizgiyi beklemeler en kısa zamanda herkes için son bulsun inşallah, Marmelat hem kocasına hem bebişine kavuşsun, Matmazel çok gezmesin, bebeğiyle uğraşsın bu yıl, Cimcime karnı burnundayken kpssyi kazansın, Su hem bebişinin verdiği yorgunluklarla hem de güzel bir liseyi kazanacak kardeşiyle uğraşır olsun.. Diğer sayamadığım herkesin bu yıl ki uğraşları yanına bir bebiş eziyeti eklensin, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

Aminnnnn canım inşallah
Yalnız matmazel için dilegin çok komik yaa gezmesin otursun evinde çocuk yapsın bence de matmazel duyyy biziiii otur artık kocanın karısı, bebelerinın anası ol yoksa doğumu karanfilde falan yaparsın böyle gidersen

Aminnn canimm çok sağol dualarin için :)))) insallahh sende bebisini saglikla kucagina alirsin uslu bebek olur annesini hic Üzmez inşallah :)))

Herkesin annesi gobek bagini ODTU Bogazici'ne gomerken beniki AVM'ye gommus orasi kesin. Valla eve 6:30 dan once giremez oldum gecmezten artik kocacigimla AVM'lerde bulusur olduk bebekte yok zaten.... Allah'tan İstanbul'da yasamiyorum yoksa evin yolunu bulamazdim orasi kesin. Hem bebek olsun ben onuda alir cikarim siz merak etmeyin.

Selam kızlar o kadar halsizim ki bu aralar hiç birşey yapmak istemiyorum. Işte deprem oluyor diye bağırıyorum meğer benim başım dönüyor ayağımın altından yer kayıyor sanki. Yarın okul aşısına gideceğim inşallah çocuklar beni çok üzmez pazartesi salı izin aldım hafta sonu ve yilbasi tatili ile birleştirip 5 gün biraz dinleneyim diyorum. Benden bu kadar. Dua edin bulantılarım geçsin. Herşey gönlünüzce olsun inşallah canlar

Slm kızlar off artık hamile kalalım ya yine bi ümitsizlk çöktü tık yok nolck bilmiorz daha 2. Deneme ama işte

Bencede AVM ye gommus olabilir annen rezidans tarzi bir yer yok mu otelinde kalirsiniz eve gitmek zorunda kalmZsin niye kiz bat yaklaştı vardır belki de

Iyi yapmışsın gecmis olsun canım dinlen biraz iyi gelir
Slm kızlar off artık hamile kalalım ya yine bi ümitsizlk çöktü tık yok nolck bilmiorz daha 2. Deneme ama işte

Kuzumm niye umutsuzluk çöktü canomm yaa. Olacak olacak hem senin durum ne oldu var gibiydi hani bişeyler? ?

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Allah bu mübarek günde dualarimizi kabul etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…