Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen canım ya neden böyle oluyor havalardan mı acaba ? hergün servisime geç kalıyorumm kalkamıyorumm bende eve gitiğimde yemek yapıp toparlayıp uyukluyorum

Sağol canım, artık idare ediyorum şükür, ne yapacaksın dediğin gibi her aşamasının ayrı bir durumu var hayırlısı olsun bakalım artık :)

İyi aksamlar kızlar moralim çok bozuldu kk da gezinirken bir konu gördüm 23 yaşında çocuğu olan bir bayan konu açmış damar kanseri teşhisi konuldu bilgisi olan var mi diye. Bir süre sonrada hala yasiyorum diye mesaj yazmış o mesajdan 20 gün sonra felan vefat ettiği haberini yazmışlar. Kızlar dünya fani en önemli şey sağlık o kadar üzüldüm önceki konularında evini bayramlıklarıni felan göstermis çok moralim bozuldu içim acıyor :-(

Yaaa canım çok üzüldüm ((((((
Çok genç Allah dermansız dert vermesin ( her şey boş işte
Hayatta sağlıktan başka önemli birşey yok halimize şükredelim
Allah yerinde dinlendirsin , ailesine sağlık versin inş....

Şubatta vefat etmiş bir yıl olacak neredeyse allah rahmet eylesin inşallah çok uzgunum. Hamilelik duygusallığıda var galiba bende çok etkilendim ama etkilenilmeyecek gibi değil. Allah sabır versin yakinlarina

Suu kuzum bana yardim et valla cok sinirliyim cok kizginim parcalamak yolmak istiyorum. Kimi dersen bebegi dustu diye sevinen varya.... Ayyyy cok sinirliyim yaa

Suu kuzum bana yardim et valla cok sinirliyim cok kizginim parcalamak yolmak istiyorum. Kimi dersen bebegi dustu diye sevinen varya.... Ayyyy cok sinirliyim yaa
Canım boşver onu sen yaa. Açmış bir konu, vicdanını rahatlatmak için destek alma peşinde. Tövbe etmişmiş de bilmem ne de!! Sevgilisi dönse yine aynısını yapacak yüzde yüz!! Hayır bir de namazında niyazinda elinden tesbih düşmeyen biriymiş sözde!! Hayır madem bu kadar dindarsın niye yaptın?? Hadi yaptın niye bunu sürekli belirtme gereği duyuyorsun?? Allah ıslah etsin böylesini

Kizlar gunaydin... Garip ve anlamsiz bi bulanti hissi yuzunden gece dogru duzgun uyuyamadim. Cooookkk yorgunum uykusuzum. Hale canim senin fazla uykundan azicik banada versene lutfeeennnn Su canim benim o kiza ben be dersem diyim hirsimi alamam. Hele dun okuduklarim... Dicek lafim cok ama ona bile deymez.

canım onu bende okumuştum çok etkilenmiştim Rabbim kızının bahtını güzel etsin
ay düşmüşmü pislik okumadım ben bakıyım hemen
ne dindarı ya dini alet ediyor mikrop birde tövbe Yarabbim....

Hayırdır inşallah, üşüttün mü acaba ?
Valla vereyim ben de bol bol var, dün akşam arkadaşlarımıza gittik 2-3 haftadır görüşememiştik, birazcık uykusuz kaldım orada, ama onlarla olmak da iyi geldi :)

Gunaydın canım hepımıze bı halker oldu ya bende kac gunlerdır hastalıkla bogusuyorum serumu alınca biraz iyi oldum ama ne halde olursam olıyım aklımın bi kosesınde bebiş fikri günleri duruyo 😄😄

kizlar napiyorsunuz bugun cok uzgunum kirmizi karti girdum dun moralim bozuk oldugu icin giremedim hayirlisi guzel sohbetleriniz oluyor pek giremiyorum yeni batim 21 ocak 3. denemem

Kac gundur hem cok gec yiyorum hemde cok karistiriyorum ondan sanirim. Aksam uyumak resmen eziyet oldu gozumden uyku akiyor...

Gecmis olsun canim dikkat et kendine havalar malum berbat otesi cok soguk. İnsallah hayirlisiyla yine olucak bebisin sen canini sikma icini ferah tut.

Hemde dustu diye bi sevinc. Surekli her lafinda ben soyle dindarim ben boyle dindarim demesi beni cileden cikartiyor. Din bunlar gibiler yuzunden farkli anlasiliyor iste. İki gun sonra yine ayni seyi yapar yine din di imandi baslar.

merhaba kızlar rüyamda çok güzel beyaz tenli bir kız bebeğim olduğunu gördüm. dişleri de vardı yeni doğan bebeğin acaba kız bebek erkek bebeğe mi işaret?

merhaba kızlar rüyamda çok güzel beyaz tenli bir kız bebeğim olduğunu gördüm. dişleri de vardı yeni doğan bebeğin acaba kız bebek erkek bebeğe mi işaret?

Hayırdır inşallah...
Benim anneme erkek kardeşlerimin her ikisinde de ballı ekmek vermişler, yemiş :)
Sorup duruyor bana, ben de ağaçtan şeftali koparıyorum, lahana sarması görüyorum :))
Birde bebeğin belli olduğu hafta 3 kere denizli rüya gördüm.

Hayra yormak gerek canım rüyaları hayra çıksın, gönlünden ne geçiyorsa onu versin Allahım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…