Rosechina ben de öyleyim aynen. Sabah 7buçukta dinlenmiş olarak uyandığım günleri özledim.. Okulda kitap okuma saati yapıyorum gözlerim kapanıyor. Şimdi dersim boş eve geldim de, temizlik yapıp vurup kafayı yatacam
Eflalim olsun kuzum sadece gebelik değil sohbet için de burada ol :)
Halozzyy geçmiş olsun canım yaa dikkat et. Off hamile kalmak ayrı dert, kaldıktan sonra bulantılar ayrı dert, dogurduktan sonraysa asıl meseleler başlıyor sanırım..
Yeşil-sis ben kardeşimi yanıma aldım. Annem hasta sürekli ankaraya falan doktora gidiyor ilgilenen yok diye. 8. Sınıf olunca sınav stresi, performans derken sabahtan akşama kadar ayaktayım..
Cimcime de dişini tirnagina takmış halde sınava yoğunlaştı garibim. Inşallah emeklerinin karşılığını alır.
Bence havalardan. Sis burası kaç gündür hava kapalı ondan herhalde. Oyun oynarken uyuyakalmışım yaa bu kadar uyku bünyeye zarar
Bence havalardan. Sis burası kaç gündür hava kapalı ondan herhalde. Oyun oynarken uyuyakalmışım yaa bu kadar uyku bünyeye zarar
İyi aksamlar kızlar moralim çok bozuldu kk da gezinirken bir konu gördüm 23 yaşında çocuğu olan bir bayan konu açmış damar kanseri teşhisi konuldu bilgisi olan var mi diye. Bir süre sonrada hala yasiyorum diye mesaj yazmış o mesajdan 20 gün sonra felan vefat ettiği haberini yazmışlar. Kızlar dünya fani en önemli şey sağlık o kadar üzüldüm önceki konularında evini bayramlıklarıni felan göstermis çok moralim bozuldu içim acıyor :-(
Yaaa canım çok üzüldüm((((((
Çok genç Allah dermansız dert vermesin( her şey boş işte
Hayatta sağlıktan başka önemli birşey yok halimize şükredelim
Allah yerinde dinlendirsin , ailesine sağlık versin inş....
Canım boşver onu sen yaa. Açmış bir konu, vicdanını rahatlatmak için destek alma peşinde. Tövbe etmişmiş de bilmem ne de!! Sevgilisi dönse yine aynısını yapacak yüzde yüz!! Hayır bir de namazında niyazinda elinden tesbih düşmeyen biriymiş sözde!! Hayır madem bu kadar dindarsın niye yaptın?? Hadi yaptın niye bunu sürekli belirtme gereği duyuyorsun?? Allah ıslah etsin böylesiniSuu kuzum bana yardim et valla cok sinirliyim cok kizginim parcalamak yolmak istiyorum. Kimi dersen bebegi dustu diye sevinen varya.... Ayyyy cok sinirliyim yaa
canım onu bende okumuştum çok etkilenmiştim Rabbim kızının bahtını güzel etsinİyi aksamlar kızlar moralim çok bozuldu kk da gezinirken bir konu gördüm 23 yaşında çocuğu olan bir bayan konu açmış damar kanseri teşhisi konuldu bilgisi olan var mi diye. Bir süre sonrada hala yasiyorum diye mesaj yazmış o mesajdan 20 gün sonra felan vefat ettiği haberini yazmışlar. Kızlar dünya fani en önemli şey sağlık o kadar üzüldüm önceki konularında evini bayramlıklarıni felan göstermis çok moralim bozuldu içim acıyor :-(
ay düşmüşmü pislik okumadım ben bakıyım hemenSuu kuzum bana yardim et valla cok sinirliyim cok kizginim parcalamak yolmak istiyorum. Kimi dersen bebegi dustu diye sevinen varya.... Ayyyy cok sinirliyim yaa
ne dindarı ya dini alet ediyor mikrop birde tövbe Yarabbim....Canım boşver onu sen yaa. Açmış bir konu, vicdanını rahatlatmak için destek alma peşinde. Tövbe etmişmiş de bilmem ne de!! Sevgilisi dönse yine aynısını yapacak yüzde yüz!! Hayır bir de namazında niyazinda elinden tesbih düşmeyen biriymiş sözde!! Hayır madem bu kadar dindarsın niye yaptın?? Hadi yaptın niye bunu sürekli belirtme gereği duyuyorsun?? Allah ıslah etsin böylesini
Hayırdır inşallah, üşüttün mü acaba ?Kizlar gunaydin... Garip ve anlamsiz bi bulanti hissi yuzunden gece dogru duzgun uyuyamadim. Cooookkk yorgunum uykusuzum. Hale canim senin fazla uykundan azicik banada versene lutfeeennnnSu canim benim o kiza ben be dersem diyim hirsimi alamam. Hele dun okuduklarim... Dicek lafim cok ama ona bile deymez.
Kizlar gunaydin... Garip ve anlamsiz bi bulanti hissi yuzunden gece dogru duzgun uyuyamadim. Cooookkk yorgunum uykusuzum. Hale canim senin fazla uykundan azicik banada versene lutfeeennnnSu canim benim o kiza ben be dersem diyim hirsimi alamam. Hele dun okuduklarim... Dicek lafim cok ama ona bile deymez.
Hayırdır inşallah, üşüttün mü acaba ?
Valla vereyim ben de bol bol var, dün akşam arkadaşlarımıza gittik 2-3 haftadır görüşememiştik, birazcık uykusuz kaldım orada, ama onlarla olmak da iyi geldi :)
Gunaydın canım hepımıze bı halker oldu ya bende kac gunlerdır hastalıkla bogusuyorum serumu alınca biraz iyi oldum ama ne halde olursam olıyım aklımın bi kosesınde bebiş fikri günleri duruyo 😄😄
Hemde dustu diye bi sevinc. Surekli her lafinda ben soyle dindarim ben boyle dindarim demesi beni cileden cikartiyor. Din bunlar gibiler yuzunden farkli anlasiliyor iste. İki gun sonra yine ayni seyi yapar yine din di imandi baslar.canım onu bende okumuştum çok etkilenmiştim Rabbim kızının bahtını güzel etsin
ay düşmüşmü pislik okumadım ben bakıyım hemen
ne dindarı ya dini alet ediyor mikrop birde tövbe Yarabbim....
merhaba kızlar rüyamda çok güzel beyaz tenli bir kız bebeğim olduğunu gördüm. dişleri de vardı yeni doğan bebeğin acaba kız bebek erkek bebeğe mi işaret?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?