Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar sunu soyleyim ben burda birazdan toplu dua okutucam bu kizlarida topikteki kizlarida katiyorum sizden istegim 100 tane salavat cekmenizi istiyorum musaitseniz tabiki

Herbirimizden mi istiyorsun canım, nasıl yapalım, kaça kadar olur.
Ben iş yerindeyim ama çekerim bir şekilde...

Valla kızlar ben de bilmiyorum kızlar nerede bir cimcimeden haberim var o da ders derdinde matmazel marmelat elcem neredesiniz kızlar yaa gelin artık sabahtan akşama kadar nerdesiniz demekten bıktım iyicene :2: yakında ben de terk-i diyar edecem

Gelsinler bence de, arada bari girsinler, valla ben bütün sızlanmalarıma rağmen giriyorum, çünkü stres atıp haberdar oluyoruz birbirimizden..

Böyle giderse ben de isyan bayrağını çekeceğim..

merhaba arkadslar araniza yeni katildim. hayirli cumalar hepinize rabbim bu mubarek gunde hepimizin duasini kabul buyurur insaallh. ben 9aylik evlym evlendgmdn beri korunmuyoruz ama bebegimz olmyo adetim duzenli her ay ayni gun regli oluyorum doktora gtmye korkyrm napicm bn

Kızlar nasılsınız ben geliyorum siz yoksunuz :) veracım bende akşam cekicem 100 salavat degil mi gecmi kaldim Allah dualarimizi kabul etsin bu mübarek günde rabbim dualarmizi kabul eder inşallah

Kızlar nasılsınız ben geliyorum siz yoksunuz :) veracım bende akşam cekicem 100 salavat degil mi gecmi kaldim Allah dualarimizi kabul etsin bu mübarek günde rabbim dualarmizi kabul eder inşallah

:)) herkes giriyor ara ara canım.. buralarda ol yeter ki..

kizlar sunu soyleyim ben burda birazdan toplu dua okutucam bu kizlarida topikteki kizlarida katiyorum sizden istegim 100 tane salavat cekmenizi istiyorum musaitseniz tabiki

tamam canım ben de 100tane çekebilirim dua da beni de unutmayın inş topikte yeniyim o yüzden dedim

Selam kizlar Hale ve Su'yum sitem etmis nerdesiniz diye ama benim sebep belli... Bak yine evde degilim disardayim valla bu ay evin yolunu unuttum ben. Bat'a az kaldi ama belirtim falan yok malesef.

Selam kizlar Hale ve Su'yum sitem etmis nerdesiniz diye ama benim sebep belli... Bak yine evde degilim disardayim valla bu ay evin yolunu unuttum ben. Bat'a az kaldi ama belirtim falan yok malesef.
Gördüm yine bir avm desin bu akşam da
Marmelat gittin mi evine kuzum?? Çalışmalar başladı mı ne alemdesin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…