Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldinnnnn anlat bakalım nr yaptın?? Bat ne zaman bu arada yaa az kaldı ne alemdesin??

Tahmini zaman 2 ocak sekerim ama bende belirti melirti yok malesef. Baktimki bisey yok bende kendimi gezmelere vurdum Biraz alisveris biraz biraz gezmece arada kahve...

) getirdik eve yani...
Yaaa evet soyleye soyleye getirdin beni eve. Simdi yanliz geziyorum bebis olunca onunla gezicem

Selam arkadaşlar bugün çok kotuyum kustum yine şimdi zor duruyorum çok halsizim hiç halim yok heryerim ağrıyor gibi yarın kalp atisi dinlemeye gideceğiz inşallah duyulur 7 haftalık oldu inşallah sorun yoktur

Valla sen göbüşün burnundaykende gezersin, bebişle de gezersin, gezersin yani )

Günaydın kızlar nasılsınız?
Efser kalp atışını duymaya gidecektin ne oldu? Inşallah sorunsuz duyarsınız sağlıkla
Sabah düşündüm de, biran önce doktora gitmek en iyisi sanırım. Bebeğimle geçireceğim zaman ömürden gidiyor.. Belki 10 yıl ömrüm kaldı ve bebeğim geciktikce onunla geçireceğim zaman da azalıyor gitgide.. Tez zamanda hepimiz kucaklarimıza alalimm inşallah kuzucuklarımızi..

Günaydın kızlar şimdi doktora gidiyorum bir saat sonra randevum var kalp atislari için çok korkuyorum inşallah bir sorun çıkmaz dua edin lütfen

Günaydın kizlarrr. . Efser Allahin izniyle duyarsınız inşallah gönlünü bferah tut cnm :) herkese iyi haftasonlar

Kizlar gunaydin hepinize.... Cookkk coookk guzel bi hafta sonu gecirin hepiniz. Simdilik kocaman opuyorum sizi.
Efser bu arada insallah saglikli bi sekilde o guzel sesi sende duyarsin.

Selam arkadaşlar bugün çok kotuyum kustum yine şimdi zor duruyorum çok halsizim hiç halim yok heryerim ağrıyor gibi yarın kalp atisi dinlemeye gideceğiz inşallah duyulur 7 haftalık oldu inşallah sorun yoktur
canım aynı heyecanı taşıyoruz şuan döner dönmez bizede haber ver ilk defa duyacaksın dimi?
Slm canlar napıosnz bizm nette sorun vardı yeni hallettk halsizm
iyiz canım noldu ne alemdesin?
sucum sende ufak ufak belirtiler vardı noldu?

selam arkadaşlar, güzel bir haftasonunun sabahındayız.. camı açtım hava miiisss... 12 saat uyumuşum resmen :) pazartesi bebeğimin kalp atışlarını dinlemek ve keseyi görmek için gidicez bakalım herşey yolunda mı diye... 10 gündür zaman geçmiyor gelmiyor bir türlü pazartesi.. sizde durumlar nasıl? su ve elcem sizden o kadar ümitliyimki olacak bu ay gibi geliyor hadi hayırlısı:) eflalim yok herhalde birkaç gündür... cimcime uğramaz oldu zaten .. topiği terki diyar eyleyenlere burdan geri dööönn çağrısı yapmak istiyorum :)

Gördük kızlar kalp atislarinı 7.5 mm dedi gayet iyi dedi bir ay sonra çağırdı boyutu normal mi o kadar ufak ki

Tülaaaaayyyy geri dön tülaaaayyyy karicim nerdesinnnnn
Valla canım kendimden ben de biraz umutluyum biraz değilim geçen demiştim çarşamba günü yoğun akıntı içinde azıcık leke vardı. O akşam da adet sancısı gibi karın ağrım oldu. Şimdi de günde bir kere kramp giriyor belime. Bilmiyorum başka da belirti yok henüz bugün 28. Gundeyim. 1-2 güne gelir yoksa bebis

canım bunların hepsi bebek var diyebilecek kadar önemli belirtiler ama işin kötüsü adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor :/ neyse yakındır öğrenmemiz :)

Gördük kızlar kalp atislarinı 7.5 mm dedi gayet iyi dedi bir ay sonra çağırdı boyutu normal mi o kadar ufak ki

sağlıcakla kucağına aldığın günleri de gör canım içini ferah tut eğer anormal bir durum olsaydi Dr söylerdi.sen hamile olmanın keyfine bak:):)

Yuksek ihtimalle oyle olur bu arada sen beni birakda kendini anlat bakalim yeni yila 3 kisi giriyosunuz fazla yorma bari kendini... Nasil iyimisin hersey yolundami?

Canım günaydın yeni elime alabildim, yılbaşı programımız iptal canım ))
Çift olan bir kaç arkadaşımız, bekarlarımız son birkaç yıldır birlikte kutluyoruz, yemekle başlayıp sabaha kadar süren bi gece oluyordu ama bu yıl biz katılmayacagımızı söyledik, bebeği bilmediklerinden tepkileri oldu ama sonra açıkladık durumu, hem çok sevindiler hem de tüm rezervasyonu iptal ettiler bizim için, evde kutlayacağız, 3 kişi değil yine bissürü olacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…