Hoşgeldinnnnn anlat bakalım nr yaptın?? Bat ne zaman bu arada yaa az kaldı ne alemdesin??Geldim geldimbak ama hakkimi yeme bugun erkenciyim seni yanliz birakmamak icin geldim
Evet canım geldim çalışma olmuyo pek çünkü o düşünceyle yapmiyorum tatlımGördüm yine bir avm desin bu akşam da
Marmelat gittin mi evine kuzum?? Çalışmalar başladı mı ne alemdesin??
Hoşgeldinnnnn anlat bakalım nr yaptın?? Bat ne zaman bu arada yaa az kaldı ne alemdesin??
Yaaa evet soyleye soyleye getirdin beni eve. Simdi yanliz geziyorum bebis olunca onunla gezicem) getirdik eve yani...
Tahmini zaman 2 ocak sekerim ama bende belirti melirti yok malesef. Baktimki bisey yok bende kendimi gezmelere vurdumBiraz alisveris biraz biraz gezmece arada kahve...
Yaaa evet soyleye soyleye getirdin beni eve. Simdi yanliz geziyorum bebis olunca onunla gezicem
Yuksek ihtimalle oyle olurValla sen göbüşün burnundaykende gezersin, bebişle de gezersin, gezersin yani)
canım aynı heyecanı taşıyoruz şuan döner dönmez bizede haber ver ilk defa duyacaksın dimi?Selam arkadaşlar bugün çok kotuyum kustum yine şimdi zor duruyorum çok halsizim hiç halim yok heryerim ağrıyor gibi yarın kalp atisi dinlemeye gideceğiz inşallah duyulur 7 haftalık oldu inşallah sorun yoktur
iyiz canım noldu ne alemdesin?Slm canlar napıosnz bizm nette sorun vardı yeni hallettk halsizm
sucum sende ufak ufak belirtiler vardı noldu?Günaydın kızlar nasılsınız?
Efser kalp atışını duymaya gidecektin ne oldu? Inşallah sorunsuz duyarsınız sağlıkla
Sabah düşündüm de, biran önce doktora gitmek en iyisi sanırım. Bebeğimle geçireceğim zaman ömürden gidiyor.. Belki 10 yıl ömrüm kaldı ve bebeğim geciktikce onunla geçireceğim zaman da azalıyor gitgide.. Tez zamanda hepimiz kucaklarimıza alalimm inşallah kuzucuklarımızi..
Tülaaaaayyyy geri dön tülaaaayyyy karicim nerdesinnnnn
canım bunların hepsi bebek var diyebilecek kadar önemli belirtiler ama işin kötüsü adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor :/ neyse yakındır öğrenmemiz :)Tülaaaaayyyy geri dön tülaaaayyyy karicim nerdesinnnnn
Valla canım kendimden ben de biraz umutluyum biraz değilim geçen demiştim çarşamba günü yoğun akıntı içinde azıcık leke vardı. O akşam da adet sancısı gibi karın ağrım oldu. Şimdi de günde bir kere kramp giriyor belime. Bilmiyorum başka da belirti yok henüz bugün 28. Gundeyim. 1-2 güne gelir yoksa bebis
Gördük kızlar kalp atislarinı 7.5 mm dedi gayet iyi dedi bir ay sonra çağırdı boyutu normal mi o kadar ufak ki
Evet canım bekleyip göreceğiz artık.
Yuksek ihtimalle oyle olurbu arada sen beni birakda kendini anlat bakalim yeni yila 3 kisi giriyosunuz fazla yorma bari kendini... Nasil iyimisin hersey yolundami?
Gördük kızlar kalp atislarinı 7.5 mm dedi gayet iyi dedi bir ay sonra çağırdı boyutu normal mi o kadar ufak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?