Tülaaaaayyyy geri dön tülaaaayyyy karicim nerdesinnnnn
Valla canım kendimden ben de biraz umutluyum biraz değilim geçen demiştim çarşamba günü yoğun akıntı içinde azıcık leke vardı. O akşam da adet sancısı gibi karın ağrım oldu. Şimdi de günde bir kere kramp giriyor belime. Bilmiyorum başka da belirti yok henüz bugün 28. Gundeyim. 1-2 güne gelir yoksa bebis
Aminnn bitanem insallah bizlerde goruruz bu gunleri... Ye guzelcede bebis bisuru vitamin alsin guzel guzel buyusun.İlk kez bu sabah çok iştahlı bir kahvaltı yaptım uzun süreden sonra.... Eşim de hemen diyetisyene gidelim demeye başladı, nasıl yediysem koçişimin gözü iyi korktu))
Kızlarrr bulantılarım hafifliyor artık ya da ben alışıyorum inşallah.....
Sizlerde yaşayacaksınız bugünleri inşallah,...
Kuzuumm insallah beklentilerin gercek olsun. Herseyin hayirlisi olsun. Yeni yil bize guzel mujdeler versin...Tülaaaaayyyy geri dön tülaaaayyyy karicim nerdesinnnnn
Valla canım kendimden ben de biraz umutluyum biraz değilim geçen demiştim çarşamba günü yoğun akıntı içinde azıcık leke vardı. O akşam da adet sancısı gibi karın ağrım oldu. Şimdi de günde bir kere kramp giriyor belime. Bilmiyorum başka da belirti yok henüz bugün 28. Gundeyim. 1-2 güne gelir yoksa bebis
Aminnn bitanem insallah bizlerde goruruz bu gunleri... Ye guzelcede bebis bisuru vitamin alsin guzel guzel
İlk kez bu sabah çok iştahlı bir kahvaltı yaptım uzun süreden sonra.... Eşim de hemen diyetisyene gidelim demeye başladı, nasıl yediysem koçişimin gözü iyi korktu))
Kızlarrr bulantılarım hafifliyor artık ya da ben alışıyorum inşallah.....
Sizlerde yaşayacaksınız bugünleri inşallah,...
Elcem canım keskeee ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum yine her ay gibi..
git canım ama gerek kalmayacak bence bebek geliyorGünaydın kızlar nasılsınız?
Efser kalp atışını duymaya gidecektin ne oldu? Inşallah sorunsuz duyarsınız sağlıkla
Sabah düşündüm de, biran önce doktora gitmek en iyisi sanırım. Bebeğimle geçireceğim zaman ömürden gidiyor.. Belki 10 yıl ömrüm kaldı ve bebeğim geciktikce onunla geçireceğim zaman da azalıyor gitgide.. Tez zamanda hepimiz kucaklarimıza alalimm inşallah kuzucuklarımızi..
burdayım canım sitedeyimde kilo verme derdindeyim:) oğlumun kakasıyla uğraşıyorum tutuyor yapmıyor kabız oldu iyiceselam arkadaşlar, güzel bir haftasonunun sabahındayız.. camı açtım hava miiisss... 12 saat uyumuşum resmen :) pazartesi bebeğimin kalp atışlarını dinlemek ve keseyi görmek için gidicez bakalım herşey yolunda mı diye... 10 gündür zaman geçmiyor gelmiyor bir türlü pazartesi.. sizde durumlar nasıl? su ve elcem sizden o kadar ümitliyimki olacak bu ay gibi geliyor hadi hayırlısı:) eflalim yok herhalde birkaç gündür... cimcime uğramaz oldu zaten .. topiği terki diyar eyleyenlere burdan geri dööönn çağrısı yapmak istiyorum :)
hadi gözün aydın olsun canımGördük kızlar kalp atislarinı 7.5 mm dedi gayet iyi dedi bir ay sonra çağırdı boyutu normal mi o kadar ufak ki
Tülaaaaayyyy geri dön tülaaaayyyy karicim nerdesinnnnn
Eflalim canım keşkee ama olmuş muydu kimsede böyle şeyler acaba?? Iki hafta kadar önce lavaboda kan gelmiştir. Sonra belim kopacak gibi agrimisti. Bu hafta da bunları yaşadım ama şimdi bişey yok. Hani göğüste falan ağrı batma oluyormuş ama bende olmuyor. Bir de bir iki gün midem yandı sabah. Gerçi açtım ondan mı bilmiyorum ama hiç yanmazdı..
Eflalim canım keşkee ama olmuş muydu kimsede böyle şeyler acaba?? Iki hafta kadar önce lavaboda kan gelmiştir. Sonra belim kopacak gibi agrimisti. Bu hafta da bunları yaşadım ama şimdi bişey yok. Hani göğüste falan ağrı batma oluyormuş ama bende olmuyor. Bir de bir iki gün midem yandı sabah. Gerçi açtım ondan mı bilmiyorum ama hiç yanmazdı..
git canım ama gerek kalmayacak bence bebek geliyor
burdayım canım sitedeyimde kilo verme derdindeyim:) oğlumun kakasıyla uğraşıyorum tutuyor yapmıyor kabız oldu iyice
hadi gözün aydın olsun canım
kızz inşallah bu belirtiler bebektir
ne durumdasın ne kadar verdin? canım armut yedir bol bol
Tatlım bilmiyorum ki mide kötü olmasa yersin herşeyi de mide kötü olunca yararlı şeyleri yemek de zorlaşıyor Allah yardım etsin daha kötü durumda olanlara.
Sen napıyoruüsun bakim yılbaşında yine hangi gezmecelerde olacaksın)
Canim inan hayal kirikligi yasamak en kotusu o yuzden bence hicbiseyi hicbiseye yorma. Bebisin varsa zaren seninle yoksada uzulmezsin...Elcem canım keskeee ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum yine her ay gibi..
Canım yazdığın şeyler daha önce hiç olmadıysa bu büyük bir belirti zaten ve göğüs ağrısı batması her gebelikte olmaz benim ilkinde göğüs acım şişliğim fenaydı ikincide hiç olmadı adet sancım ikisinde de oldu özellikle yerleşme döneminde canım test yaparsan şimdi bile çıkabilir ama yinede bekle bati ben çok ümitliyim ama olmazsa yıkılmak yok elbet bir gün olacak canım
bir kilo verebildim çok kaçamak yaptım onlar olmasa daha güzel olurdu birde spora hala başlayamadım, canım oğluma yedirmediğim şey kalmadı kakası afedersin yumuşakta olsa daha önce kabızlık çok yaşamıştı o korkusundan dolayı tutuyor yapmıyor kendini sıkıyor yapmamak için( bir pedagog olsa götürücem ne yapacağımı şaşırdım
sana gelmeyi planliyorum yer varsa kuzum yarin gidicem insallah hani sana bahsettimya oraya gidiyoruz arkadaslarla.Ama ben hicc bisey yapmicam uslu uslu oturucam
Canim inan hayal kirikligi yasamak en kotusu o yuzden bence hicbiseyi hicbiseye yorma. Bebisin varsa zaren seninle yoksada uzulmezsin...
Aynen yormayacağım artık bekleyip göreceğim adetim geçerse ne alaa geçmezse deee
Yok kuzum senin sözlerine alınmadım. Sabahtan beri bir durgunluk var üstümde zaten.. Yani bilmiyorum mutsuzum biraz niyeyse.. Hayırlı doğru ,zamanda elbette hepimiz kavuşacağız bebeklerimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?