Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayra çıksın inşallah belirtilerin canımmmmm..

İlk kez bu sabah çok iştahlı bir kahvaltı yaptım uzun süreden sonra.... Eşim de hemen diyetisyene gidelim demeye başladı, nasıl yediysem koçişimin gözü iyi korktu ))
Kızlarrr bulantılarım hafifliyor artık ya da ben alışıyorum inşallah.....
Sizlerde yaşayacaksınız bugünleri inşallah,...

Aminnn bitanem insallah bizlerde goruruz bu gunleri... Ye guzelcede bebis bisuru vitamin alsin guzel guzel buyusun.

Kuzuumm insallah beklentilerin gercek olsun. Herseyin hayirlisi olsun. Yeni yil bize guzel mujdeler versin...

Aminnn bitanem insallah bizlerde goruruz bu gunleri... Ye guzelcede bebis bisuru vitamin alsin guzel guzel

Tatlım bilmiyorum ki mide kötü olmasa yersin herşeyi de mide kötü olunca yararlı şeyleri yemek de zorlaşıyor Allah yardım etsin daha kötü durumda olanlara.

Sen napıyoruüsun bakim yılbaşında yine hangi gezmecelerde olacaksın )

Tünaydın canlarm :)) efselcim hayırlı olsn inşallah kucagna da alcaksın.. Su cum bnm de senden bu ay ümidim var hamilesin gübi hissediyorm ama bnde tık yok canlarm beklemeyn

Tünaydın canlarm :)) efselcim hayırlı olsn inşallah kucagna da alcaksın.. Su cum bnm de senden bu ay ümidim var hamilesin gübi hissediyorm ama bnde tık yok canlarm beklemeyn

oh maşallah afiyet olsun yarasin miniğine Rabbim daha da iyilikler versin canım

selam kızlar bişey sorucam.. diş etlerim durduk yere kanıyor sizce bu bi belirti olabilirmi böyle bişey yaşayan warmıı???

git canım ama gerek kalmayacak bence bebek geliyor

burdayım canım sitedeyimde kilo verme derdindeyim:) oğlumun kakasıyla uğraşıyorum tutuyor yapmıyor kabız oldu iyice
Gördük kızlar kalp atislarinı 7.5 mm dedi gayet iyi dedi bir ay sonra çağırdı boyutu normal mi o kadar ufak ki
hadi gözün aydın olsun canım

kızz inşallah bu belirtiler bebektir

Eflalim canım keşkee ama olmuş muydu kimsede böyle şeyler acaba?? Iki hafta kadar önce lavaboda kan gelmiştir. Sonra belim kopacak gibi agrimisti. Bu hafta da bunları yaşadım ama şimdi bişey yok. Hani göğüste falan ağrı batma oluyormuş ama bende olmuyor. Bir de bir iki gün midem yandı sabah. Gerçi açtım ondan mı bilmiyorum ama hiç yanmazdı..

canım hamilelik herkeste birebir aynı nüksetmez... eğer sen kendi kendine yaa bana bi haller oldu hiç böyle olmamıştım vücudumda bi tuhaflık var diyorsan o zaman hayırlı olsun bebek geliyor olabilir :)))

ne durumdasın ne kadar verdin? canım armut yedir bol bol

Canım yazdığın şeyler daha önce hiç olmadıysa bu büyük bir belirti zaten ve göğüs ağrısı batması her gebelikte olmaz benim ilkinde göğüs acım şişliğim fenaydı ikincide hiç olmadı adet sancım ikisinde de oldu özellikle yerleşme döneminde canım test yaparsan şimdi bile çıkabilir ama yinede bekle bati ben çok ümitliyim ama olmazsa yıkılmak yok elbet bir gün olacak canım
ne durumdasın ne kadar verdin? canım armut yedir bol bol

bir kilo verebildim çok kaçamak yaptım onlar olmasa daha güzel olurdu birde spora hala başlayamadım, canım oğluma yedirmediğim şey kalmadı kakası afedersin yumuşakta olsa daha önce kabızlık çok yaşamıştı o korkusundan dolayı tutuyor yapmıyor kendini sıkıyor yapmamak için( bir pedagog olsa götürücem ne yapacağımı şaşırdım

sana gelmeyi planliyorum yer varsa kuzum yarin gidicem insallah hani sana bahsettimya oraya gidiyoruz arkadaslarla.Ama ben hicc bisey yapmicam uslu uslu oturucam

Elcem canım keskeee ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum yine her ay gibi..
Canim inan hayal kirikligi yasamak en kotusu o yuzden bence hicbiseyi hicbiseye yorma. Bebisin varsa zaren seninle yoksada uzulmezsin...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım götür mutlaka tabii yazık nasıl zorlanıyordur kuzucukk

Aynen yormayacağım artık bekleyip göreceğim adetim geçerse ne alaa geçmezse deee

Aynen yormayacağım artık bekleyip göreceğim adetim geçerse ne alaa geçmezse deee

Canimin ici insanin kafasinda hamilelik olunca hapsursa ona yoruyor. Bende yapiyorum bunu ama bunun bence faydadan cok zarari oluyor. Kendini kaptirdiginda heleki adet olursan yikimi daha cok yipratiyor. Ben bunu yasadim ve cok uzuldum o yuzden boyle diyorum. Yoksa inan amacim senin hevesini yada umudunu kirmak degil. Hakkimizda herseyin hayirlisi olsun. Sen guzel bi anne olucaksin insallah bizde bu guzel zamanlari gorucez insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…