- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
canımmm bayadır takip edemiyorum profilden rastladım mesajına...2 hafta önce ara kanaman olduğundan bahsetmişsin.Umarım bu yerleşme kanaması gibi birşeydir.İnşallah hamilesindir bir türlü iyi haber veremedik ikimiz de...umarım benden önce sen verirsin yine ikimizin bat tarihi aynı olmuş 1 ocak. yılın ilk gününe hamile olarak girersin inaşallah...Yok kuzum senin sözlerine alınmadım. Sabahtan beri bir durgunluk var üstümde zaten.. Yani bilmiyorum mutsuzum biraz niyeyse.. Hayırlı doğru ,zamanda elbette hepimiz kavuşacağız bebeklerimize inşallah
Sentimental canım inşallah ikimiz de veririz o güzel haberi
sana gelmeyi planliyorum yer varsa kuzum yarin gidicem insallah hani sana bahsettimya oraya gidiyoruz arkadaslarla.Ama ben hicc bisey yapmicam uslu uslu oturucam
Canim inan hayal kirikligi yasamak en kotusu o yuzden bence hicbiseyi hicbiseye yorma. Bebisin varsa zaren seninle yoksada uzulmezsin...
kanamam 4 gun gecikti test yaptım negatif bugunde geldi daha hafif geliyo pembe kahverengı gıbı inş bu renkle bu azlıkta kalırda implatasyon kanamasıdır yaaaaa
Sana her zaman yerim var, olmaz mı valla gelll
Oooo gidiosun demek, şimdiden iyi eğlenceler ama uslu dur)
Çok kotuyum kızlar buzdolabi sileyim dedim acayip başım döndü. Hiç bir iş yapamıyorum hiç halim yok midem de bulanıyor ne yapacağım ben dağınık ev moralimi bozuyor migrenim de tuttu. Eşim sen soyle ne yapılacaksa ben yaparım dedi. Ama benim bu halim ne zaman geçecek :-(
hiç bir belirtim yok kuzum bu ay zaten belirti aramak da istemiyorum benim her ay göğüslerim deli gibi acır şişer damarlanır bu yüzden de ümitlenirdim artık takmıyorum çünkü benim için bunlar her ay sıradan.Dikkat ettim adetten önce her ay kasığıma bıçaklar da saplanıyor yani hep hamilelik belirtisi gibi.Ama senin gibi hiç ara kanamam olmadı biraz ümitlendirdin beni senin adına.Ama bu ay göğsüm hiç şişmedi ve hiiiç acımıyor acaba yumurtlama falan olmadı mı ki diye düşünmeye bile başladım bakalım 1 ocak beni ben onu bekliyorumSentimental canım inşallah ikimiz de veririz o güzel haberi
Nerelerdesin sen yaa?? Nasıl gidiyor sende var mi peki belirti falan?? Mini mini birler alıştı mı artık :))
Canım zaten adetle hamilelik belirtileri benziyormuş.birbirine. Oyuzden de çok belirti aramamak, fazla umitlenmemek gerekiyor yoksa hüsrana uğruyoruz
Canım zaten adetle hamilelik belirtileri benziyormuş.birbirine. Oyuzden de çok belirti aramamak, fazla umitlenmemek gerekiyor yoksa hüsrana uğruyoruz
Ayrıca yumurtan çatlamıştır yaa niye catlamasin? Sen hiç kontrole gitmiş miydin??
Elcem canım sağlık olsun üzme kendini. Bence de hesaplayinca strese girip iyice geciktiriyoruz maalesef..
Kim hamile kığğzzz kimden geldi bir haber de senden gelsin lütfen :)
Kim hamile kığğzzz kimden geldi bir haber de senden gelsin lütfen :)
Marmelatım iyiyim kuzum bat bekliyorum. Sen nasılsın bakim??
Yok canım normal akıntıya dönüştü bazen şeffaf bazen beyaz. Ağrı bazen oluyor göbeğimin hemen altında sağda bazen solda. Bugün 29. Günüm bakalım ne olacak beklemedeyim.. Diğer aylardan fark akıntı içinde leke olup bitmesiydi benim bu ay..
Rosechina amin canım inşallah hamileyimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?