Çok kotuyum kızlar buzdolabi sileyim dedim acayip başım döndü. Hiç bir iş yapamıyorum hiç halim yok midem de bulanıyor ne yapacağım ben dağınık ev moralimi bozuyor migrenim de tuttu. Eşim sen soyle ne yapılacaksa ben yaparım dedi. Ama benim bu halim ne zaman geçecek :-(
Kuzenimin biti 2. İkizine hamile digerinin esi bi digeride arkadasimizin esi ayni gunde ucunu birden duymak biraz sarsiyor insani bu hafta toplamda 4 oldu.
Haaa bana gelince malesef sabahakarsi adet oldum. Cok uzgunun ama yapicak biseyimde yok. Artik zaten bahcemde yeseren umutlarimda yok.
Oyyy kuzuminşallah bizim de umutlarımız yeşerecek o güzel haberleri biz de vereceğiz üzülme olur mu?
Efser parol kullanabilirsin aslında hamileler kullanıyor sanırım
selam kızlar bugün doktor randevum var herşey yolundamı diye bi bakacağız duyabilirsek kalp atışlarını duyacağız. acayip bi heyecan var üstümde... elcem canım hayırlısı olsun zaten yoğunluktan doğru düzgün çalışamamıştınız bile .. suuu canım az kaldı hakkında hayırlısı... matmazel yeşersin umutların canım olumlu düşünmek lazım bu konuda demekki zamanı şuan değil, tez zamanda hep beraber hemileliğimizi konuşuruz inşallah
Parol kullanıyorum ama fayda etmiyor. Benim raporlu migren ilaçlarım vardı ama içemiyorum malesef. Ve ağrı hala devam ediyor annem geldi o bakıyor bana yemek de yiyemiyorum kusuyorum herşey kokuyor :-(
Yeşil-sis neredesin canım duydun mu kalbini bebisin??
Marmelat canım sıkı tut ayaklarını üsütme aman :)
Matmazelim canım sen üzülürsen eşin de üzülür. En iyisi sen takma ki ne o, ne sen üzülmeyin
Kızlar başım çatlıyor yaa dünden beri. Migren falan mı var acaba bende de nedir..
Parol kullanıyorum ama fayda etmiyor. Benim raporlu migren ilaçlarım vardı ama içemiyorum malesef. Ve ağrı hala devam ediyor annem geldi o bakıyor bana yemek de yiyemiyorum kusuyorum herşey kokuyor :-(
kızlar nasılsnzz bakıyım.. soguktnmı ne sürekli sıkışıyorumm lavaboya gıdıyorum üşüttüm galıba :)))
Biz iyiyiz sen nasılsınnn, geçmiş olsun dikkatli ol
ıyıym bnde cnm.. işte dedgm gbı süreklı lavabodaym cokmu sıvı tükettım dıee mı böyle oldu
ıyıym bnde cnm.. işte dedgm gbı süreklı lavabodaym cokmu sıvı tükettım dıee mı böyle oldu
Kız rosechina hamile misin sen?
Marmelaat canım hamilesin belkide:))) bende çok sık lavoboya gidiyordum :)))
İnşş öyledir :) bat kaçtı?
Çok sıvı içince her zaman olduğu gibi olur, ben çok çıkarım her zaman, ne içersem içeyim wcdeyim, o yüzden onu anlamadım başlarda ama sonraki günlerde o kadar belirgindi ki, sudan midem bulandığından içemiyordum ama sürekli wcdeyim, hayra çıksın belirti olsun bu ama sen yine de üşütmemeye dikkat et
Eflalim canım test yapmayı düşünmüyorum şimdilik gecikirse ancak sanırım.. Nedense yine foss gibi hissediyorum
Sentimental kuzum dur bakalım kırmızılar yoksa umut vardır her ne kadar kendimden umutsuz olsam dasen doktora gittin mi kontrole hiç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?