Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım bu süre biraz devam edecek herhalde dikkat et, ne dolap silmesi bırak kalsın valla, benim evimde darmadağın, eşim yapmaya çalışıyor sağolsun. O migren ağrısı fena dün akşamdan beri beni de esir aldı işe de gidemedim, rapor aldım..
Dikkat et kendine

O umutlar her zaman olacak.....

Oyyy kuzum inşallah bizim de umutlarımız yeşerecek o güzel haberleri biz de vereceğiz üzülme olur mu?
Efser parol kullanabilirsin aslında hamileler kullanıyor sanırım

Minoset diyor benim doktorum ama o da son çare, en iyi ilaç diş sıkmak şimdilik, ben de dün akiamdab bu yana kötüyüm, efser alla sana da şifa versin, uyumak en iyisi...

güzel hayırlı haberlerle dön bize inşaallah canım

kızlar merba nasılsınz

matmazelim hç üzülmek yok canm ben de adet oldm sadece yapmamız gereken sabır ve çok düşünmemek elimizde olmasa da yapcaz cnm hayırlısı bu ayda deilmiş cnm ama elbet bigün gelecek bebeişlerimiz akışına bırak herseyi hç kafana bebeği takma tek care bu sanrım canm

Parol kullanıyorum ama fayda etmiyor. Benim raporlu migren ilaçlarım vardı ama içemiyorum malesef. Ve ağrı hala devam ediyor annem geldi o bakıyor bana yemek de yiyemiyorum kusuyorum herşey kokuyor :-(

Parol kullanıyorum ama fayda etmiyor. Benim raporlu migren ilaçlarım vardı ama içemiyorum malesef. Ve ağrı hala devam ediyor annem geldi o bakıyor bana yemek de yiyemiyorum kusuyorum herşey kokuyor :-(

geçmiş olsun Allah şifanı versin inşallah cok zor olur ve hersey bebiş için fedakarlık işte onun için ilacını içemiyorsun

kızlar nasılsnzz bakıyım.. soguktnmı ne sürekli sıkışıyorumm lavaboya gıdıyorum üşüttüm galıba :)))

Yeşil-sis neredesin canım duydun mu kalbini bebisin??
Marmelat canım sıkı tut ayaklarını üsütme aman :)
Matmazelim canım sen üzülürsen eşin de üzülür. En iyisi sen takma ki ne o, ne sen üzülmeyin
Kızlar başım çatlıyor yaa dünden beri. Migren falan mı var acaba bende de nedir..

cnm agrı fln varmı sende 1imi bat ?? ben bu ay batımı bılmıyorum

Dikkat et canım, allah sabır versin, ben sana göre çok iyiym çok şükür... Umarım en kısa zamanda toparlanırsın

ıyıym bnde cnm.. işte dedgm gbı süreklı lavabodaym cokmu sıvı tükettım dıee mı böyle oldu

Çok sıvı içince her zaman olduğu gibi olur, ben çok çıkarım her zaman, ne içersem içeyim wcdeyim, o yüzden onu anlamadım başlarda ama sonraki günlerde o kadar belirgindi ki, sudan midem bulandığından içemiyordum ama sürekli wcdeyim, hayra çıksın belirti olsun bu ama sen yine de üşütmemeye dikkat et

Son düzenleme:
Marmelaat canım hamilesin belkide:))) bende çok sık lavoboya gidiyordum :)))
İnşş öyledir :) bat kaçtı?

valla batı bılmıorum hesaplamadm rocecum :) hamılelk degıldr gecem hafta cuma degıl öncekı cuma adetım bıttı yanı bukdr kısa surede belırtı olamaz dıye düşünüyorm.. halecım üşüttüm bnce ztn bu ay hıc bıseyı takıp etmedım bılıosn söylemstm oluruna bıraktm :)

Canım aniden oluşan folikül kistim yüzünden son 3 aydır doktordan çıkmadım desem yeri...Yumurtam durduk yere kocaman oldu çatlamadı 56 mm oldu durmadan çağırdı ilaç kullandırttı geçen ay kist baya küçülmüştü bakalım bu ay büyük ihtimalle tamamen gider diye ümit ediyorum.Evet çıkmadık candan ümit kesilmez kırmızılar gelmediğine göre hayal kurmaya devam haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…