Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kim hamile kığğzzz kimden geldi bir haber de senden gelsin lütfen :)
Marmelatım iyiyim kuzum bat bekliyorum. Sen nasılsın bakim??

Kuzenimin biti 2. İkizine hamile digerinin esi bi digeride arkadasimizin esi ayni gunde ucunu birden duymak biraz sarsiyor insani bu hafta toplamda 4 oldu.
Haaa bana gelince malesef sabahakarsi adet oldum. Cok uzgunun ama yapicak biseyimde yok. Artik zaten bahcemde yeseren umutlarimda yok.

ne güzel haberler :) olsun canım herzaman 1 umut vardır hiç üzülme elbet bir gün sende güzell haberleri herkese söyleyeceksinn...

Ben de sabah yoğun karın ağrısıyla uyandım eli kulağında sanırım beklenen tarihe 2 gün var daha sanırım ama ağrım çok fena

Canım umudun hep yeşil kalsın seninde olacak bebeğin

Canım ne zaman yapacaksın testi?

Eflalim canım test yapmayı düşünmüyorum şimdilik gecikirse ancak sanırım.. Nedense yine foss gibi hissediyorum
Sentimental kuzum dur bakalım kırmızılar yoksa umut vardır her ne kadar kendimden umutsuz olsam da sen doktora gittin mi kontrole hiç??

selam kızlar bugün doktor randevum var herşey yolundamı diye bi bakacağız duyabilirsek kalp atışlarını duyacağız. acayip bi heyecan var üstümde... elcem canım hayırlısı olsun zaten yoğunluktan doğru düzgün çalışamamıştınız bile .. suuu canım az kaldı hakkında hayırlısı... matmazel yeşersin umutların canım olumlu düşünmek lazım bu konuda demekki zamanı şuan değil, tez zamanda hep beraber hemileliğimizi konuşuruz inşallah

Eflalim canım test yapmayı düşünmüyorum şimdilik gecikirse ancak sanırım.. Nedense yine foss gibi hissediyorum
Sentimental kuzum dur bakalım kırmızılar yoksa umut vardır her ne kadar kendimden umutsuz olsam da sen doktora gittin mi kontrole hiç??

selam kızlar bugün doktor randevum var herşey yolundamı diye bi bakacağız duyabilirsek kalp atışlarını duyacağız. acayip bi heyecan var üstümde... elcem canım hayırlısı olsun zaten yoğunluktan doğru düzgün çalışamamıştınız bile .. suuu canım az kaldı hakkında hayırlısı... matmazel yeşersin umutların canım olumlu düşünmek lazım bu konuda demekki zamanı şuan değil, tez zamanda hep beraber hemileliğimizi konuşuruz inşallah

canım inşallah pozitif çıkar olumsuz düşünme lütfen

güzel haberlerle gel canım inşaallah

Hiç belli olmaz canım inşş bebiş ağrılarıdır :))

valla ben her türlü önlemimi aldım hasta olacakmışım gibi ve işime gidiyorum :) bata güven olmaz hele bu kadar ağrım varken.Umarım çocuklarım bugün hasta öğretmenlerine azıcık acır da insaf ederler...Çok fena soğuk almışım ses mes kalmamış bi de üstüne karın ağrısı Allahım bi taraftan acı nolur; ya bebiş ver ya da hastalığımı iyi et

yaa canım ne kadar heyecanlıı inş herşey yolundadır :))

Allah hepimize nasip etsin bu duyguları

Ben de sabah yoğun karın ağrısıyla uyandım eli kulağında sanırım beklenen tarihe 2 gün var daha sanırım ama ağrım çok fena
Benimde iki gun vardi ama malesef oldum. Gece yarisi inanilmaz bir agri ile uyandim.

Oyyy kuzum inşallah bizim de umutlarımız yeşerecek o güzel haberleri biz de vereceğiz üzülme olur mu?
Efser parol kullanabilirsin aslında hamileler kullanıyor sanırım
Canim benim benim umutlarimda Ankara'nin corak topraklari gibi kurudu malesef. Ben ne desemde nekadar istesemde Rabbim vermedigi surece yapicak hicbirseyim yok. İnsallah bu ay sen guzel haberler verirsin bize. Esine guzel bi yeniyil hediyesi vermek istedim ama olmadi malesef. Kendimden cok onun uzulmesine dayanamiyorum. Bana belli etmek istemesede ben her adet oldum diyisimde yuzundeki hsyal kirikligi beni daha cok uzuyor. Yepyeni bi yil geliyor artik bans neler getirir bilmiyorum ama ben artik yoruldum ve sanirim bikac ay dinlenip enerjimi yeniden toplamam lazim. Bu arada veni en iyi oyalicak sey diyet programi. Bugun diyetisyene gidip o iside halledicem. Bu sekilde bebek dusuncesinden oldukca uzaklasip kendimi dinlicem.

geçmiş olsun..hayırlısı canım

Günaydın kızlar bana dua edin ne olur. 3 gündür geçmeyen baş agrisi ile uğraşıyorum bir türlü geçmiyor çok kötüyüm :-(
Parol benimde bildigim hamilele verilen tek agri kesici. Doktoruna sorup ucrbilsin. Cok gecmis olsun.

ne güzel haberler :) olsun canım herzaman 1 umut vardır hiç üzülme elbet bir gün sende güzell haberleri herkese söyleyeceksinn...
Benim bu konuda artik pek bi umudum yok zaten yoruldum her ay bekleyip bekleyip husrana ugramaktan. Hrm kendimi hem esimi uzuyorum.

Canım umudun hep yeşil kalsın seninde olacak bebeğin
Kismet canim artik olucak diye dusunmuyorum. Rabbim kismet ederse insallah olur. Destiginle yanimizda oldugun icin cok tesekkurler.

Canım ne demek bende yaşadım sizin yaşadıklarınız bilirim hayal kırıklığını ama bak bir oğlum var artık:) bende kilo vermeye karar verdiğimde hamile kalmıştım:)) darısı başına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…