beklemek çok zor bnmce ctesı bat sankı adet olucam :S
Kızlar hayıt tohumu için ben o bitki sayesinde ilk denediğim ay hamile kaldım dr pco tedavi gerek dedi o ay aktardan alıp içtim Allahın izniyle mucize gibiydi çift çizgiyi görünce inanamıştım
Zaten mesele bu olumlu sonuc almak icin bir seneden fazladir bekliyorum tabiki olumsuz sonucu gormek kolay degil...ama aylardir nasil hazirlanir ogrenemedimhep cok uzuluyorum hep cok uzuluyorum
Olmaz mı hoşgeldin canım yaş, beklenen adet tarihi, kaç aydır denediğin, bunları yaz da listeye ekleyelim seni demerhabalar sonunda hem bebek planlayıp hem de yeni tanışmakta olan bir topik gördüm. aranızda bana da yer var mı acaba??
Oleeeyyy bir sürüde meslektaş var ya bundan iyisi can sağlığı
Aklından çıkmıyorsa yap gitsinYa kizlar bana test yapma bekle dediniz ama bir an bile aklimdan cikmioallah'im sabir ver...
Hoşgeldin elcem yaşını beklenen adet tarihini yazarsan listeye ekleriz seni deBen de katılabilr miyimilk defa deniorz bu ay ümitli değilim nedense ama ilk ay oldgndan asırı heyecanlıym adetime bi hafta kaldı pofff
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım nasıl yapmıştın hayıt otunu ben de denemek istiyorumKızlar hayıt tohumu için ben o bitki sayesinde ilk denediğim ay hamile kaldım dr pco tedavi gerek dedi o ay aktardan alıp içtim Allahın izniyle mucize gibiydi çift çizgiyi görünce inanamıştım
Olmaz mı hoşgeldin canım yaş, beklenen adet tarihi, kaç aydır denediğin, bunları yaz da listeye ekleyelim seni de
Geell geeeelll öğretmenler topiğine geeelllll
Aklından çıkmıyorsa yap gitsinKaç gün var bata? 3-4 gün kala bile öğrenenler oldu
Hoşgeldin elcem yaşını beklenen adet tarihini yazarsan listeye ekleriz seni de
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım nasıl yapmıştın hayıt otunu ben de denemek istiyorum
. Bn ilk denemelere baslamadan dr a gttm kontrole bişe var mı diye bişe cıkmadı kötü ama yinede hayıt tohumu içmelimiym cnmKızlar hayıt tohumu için ben o bitki sayesinde ilk denediğim ay hamile kaldım dr pco tedavi gerek dedi o ay aktardan alıp içtim Allahın izniyle mucize gibiydi çift çizgiyi görünce inanamıştım
. Bn ilk denemelere baslamadan dr a gttm kontrole bişe var mı diye bişe cıkmadı kötü ama yinede hayıt tohumu içmelimiym cnm
. Bu ay ilk denememz 2 yıllık evliym 27 yasındaym 19-20 kasım adet olcmsanrm( inş olmam)benim bat 14-16 Kasım. yaşım 27. Bu ay ilk denememizdi ... Hayırlısı olsun inşallah
. Ben de merak ettm yaaaa bilen var mııbnde bunu soracaktımm
Canim yazmistim aslinda benim normalde 26 gunde bir olur ama klomen kullandigim ilk ay 28 gun sonra oldu .. Bu ayda klomen kullandim bugunde 26. Gundu iste yarin 27 sora 28 :) test yapim dedim ama sonrada bekle dedi herkes ama olucem meraktan yaaa
. Bn ilk denemelere baslamadan dr a gttm kontrole bişe var mı diye bişe cıkmadı kötü ama yinede hayıt tohumu içmelimiym cnm
Çok saol cnm bn de düşünüyorm almayı o zamncanım kesinlikle iç ben pcoydum ama hormonlarım düzgündü annemde menopoz için kullanıo şimdi oda çok faydasını gördü inanki her bayanın içmesi gerek bence adet sancısı bile içen var beni çok rahatlatmıştı çay hiç bir yan etkisi yokmuş zaten
Çok saol cnm bn de düşünüyorm almayı o zamn
. Amin canım sağol çok düşüncelisn inş hepimiz sağlıklı bebeklermze kavuşuruz biran önce bizm daha ilk deneme ama işte düşünmemek herekio da ilk olunca aklımdan çıkmıoİnşallah gerek kalmazda hemen kavuşursun bebişine canım beklemesi çok zor Allahım yıllarca isteyipte hamile kalamayanlara sabır versin yardım etsin Rabbim bekletmesin
Canım inşallah işe yarar içtiğin ilaç Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyen anne adaylarına nur topu gibi çocuklar nasip eder inşallah içindede sana eğer bu ayda olmazsa hayıt tohumunu dene canım eğer çay içerek hamile kalmasam klomene başlayacaktım bende Allahım gönlüne göre versin
Canim peki adet duzeni duzenli ve yumurta gelisimi normal olanlar bunu icerse bi sorun yaratmazmiKızlar ben beş ay denedim baktım olmadı bi ay göğsümden süt geldi 45 günde bir adet görüodum falan dra gittim dr pco sun yumurtan gelişmio dedi bana küçük kalıp kistleşiomuş yumurta geliştirici vericem sana gelecek ay dedi bende o ay aktardan hayıt tohumu aldım adetin ilk günü içilio 15 gün devam edilip bırakılıo çünki adetten 15 gün sonra yumurtluosun zaten günde 2 bardak sabah akşam 1 tatlı kaşığı tohumu bir bardak suyun içinde 5 dk beklettim bazende 5 dakika kaynatıp içtim ama taze hazırlayacaksınız kızlar inanın deneyin o ay yumurta takibi için doktora gittiğimde biri 13 biri 16 mm iki yumurtam gelişmişti ilaçsız dr inanamadı zaten ve o ayda hamile kaldım:) ben bile inanamıyorum hala bu çayı herkese tavsiyeediyorum artık amerikada falan millet bunun hapını kullanıo drlar veriomuş peygamber efendimiz zamanından bu yana kullanılıomuş kadın çayı diyolar zaten hormonları düzenlio menopoza iyi gelio pralaktin yüksekliğini düzeltio zayıflatıo her derde deva eğer çocuk için içilmeyecekse 3 ay içip bir ay kürü bırakıp dinlendiriosun vücudu sonra tekrar içebilirsiniz kesinlikle deneyin kızlar
Canim peki adet duzeni duzenli ve yumurta gelisimi normal olanlar bunu icerse bi sorun yaratmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?