yaa inş gelmez kırmızılar 28 günde sayarsak dün gelmesi gerekiodu bugün 29. gün bakalım yrn betahcg yaptırıcm
ama nedense hissetmiyorum kızlarr( hafif kasık ağrılarım var bakalım yarın hemen sonucu yazıcmm
yaa inş gelmez kırmızılar 28 günde sayarsak dün gelmesi gerekiodu bugün 29. gün bakalım yrn betahcg yaptırıcm
ama nedense hissetmiyorum kızlarr( hafif kasık ağrılarım var bakalım yarın hemen sonucu yazıcmm
maalesef erkekler bizim gibi hassas değiller , halbuki biz içimizde neler neler yaşıyoruz... benim eşim şuan birşey demiyor ama ileride ne olur bilemiyorumm
amin canım inşş hepinize güsel haberler veririm
canım o günleri onunda bilmesine gerek yokki.. ben söylemek yerine o günler cicili bicili giyiniyordum :))
Hem Dinlen hem aşk yaşa, söylemeden de yola gelirler biliosun.
Bizim ki bugün görev mi vardı yine takılmaya başlıyordu, bişey demeyinceDD
Tatlım bncede hic soylme yum. Gününü 2 cilve yap tamamdr
Aynen resmen stres sebebi olmamak. Hayirlisi olsun senin icin bitanem...Canim adetin gectimi ? Ay inşallah hamilesndr :) bnm rutin sancilrm basladi yine hamileysm ztn gelmz. Ama degilsem gelsin stres oluo insan :)
maalesef erkekler bizim gibi hassas değiller , halbuki biz içimizde neler neler yaşıyoruz... benim eşim şuan birşey demiyor ama ileride ne olur bilemiyorumm
amin canım inşş hepinize güsel haberler veririm
canım o günleri onunda bilmesine gerek yokki.. ben söylemek yerine o günler cicili bicili giyiniyordum :))
Hem Dinlen hem aşk yaşa, söylemeden de yola gelirler biliosun.
Bizim ki bugün görev mi vardı yine takılmaya başlıyordu, bişey demeyinceDD
Tatlım bncede hic soylme yum. Gününü 2 cilve yap tamamdr
Aynen resmen stres sebebi olmamak. Hayirlisi olsun senin icin bitanem...Canim adetin gectimi ? Ay inşallah hamilesndr :) bnm rutin sancilrm basladi yine hamileysm ztn gelmz. Ama degilsem gelsin stres oluo insan :)
Arkadasim bu soruyu farkli farkli topikteki bisuru insan ayni sekilde cevaplamis ama inanmamissin. Ben farkli bisey diyim sana EVET HAMİLESİN ARKADASİM HAYİRLİ UGURLU OLSUN GULE GULE BUYUT. Sanirim duymak istedigin cvp bu senin.Şu soru bi türlü gitmiyo kafamdan çok korkuyorum hamile olmaktan
Arkadasim bu soruyu farkli farkli topikteki bisuru insan ayni sekilde cevaplamis ama inanmamissin. Ben farkli bisey diyim sana EVET HAMİLESİN ARKADASİM HAYİRLİ UGURLU OLSUN GULE GULE BUYUT. Sanirim duymak istedigin cvp bu senin.
herzamnkı adet sancım suanda garıpp degısık bı agrıya dönüştüiçimi çekıyolar sankiii
Kuzlar merak ettiğim bişe var azcık utanıorm ama sorcam. İlişkiden sıra bi saate kadar uzansanız bile kalktıgınızda bişelerin aknası normalmi hamile arkadasların da olmuş mu akma durumu yoksa tamamen içinde mi kalır vajinanın merak ediorm ya
Kızlar merak ettiğim bişe var azcık utanıorm ama sorcam. İlişkiden sıra bi saate kadar uzansanız bile kalktıgınızda bişelerin aknası normalmi hamile arkadasların da olmuş mu akma durumu yoksa tamamen içinde mi kalır vajinanın merak ediorm ya
Canim bende genelde yattiktan sonra akma olmuyor ama olursada doktor o sivinin icinde sperm olmaz demisti bana o yuzden kafani cok takma.
Canim pozisyonlada ilgili olabilir bu sorun. Hamile kalma pozisyonlar hangileridir? bu siteyi bi incele istersenCanm gece yatıp sabaha kadar kalkmadıgımda akmadı ama bi saat uzanıp kalktıgımda akıo gitmio mu spermler die düşündüm(
Canim pozisyonlada ilgili olabilir bu sorun. Hamile kalma pozisyonlar hangileridir? bu siteyi bi incele istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?