Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay cnm ınsallahh hamılesındr :))))))))))))) ay çok heyecanlıı.... tek taraflı kasık agrısı oluo cnm baska bı belırtı varmı nasıl bı agrı yanı

Kızlar nasılsıınız ?? Benim normal dongume göre yarın bat ama gecen ay kımyasaldan sonra ne zaman olucam bılmıyorum inşalllah 45 gun falan sürmezz 😞

ay cnm ınsallahh hamılesındr :))))))))))))) ay çok heyecanlıı.... tek taraflı kasık agrısı oluo cnm baska bı belırtı varmı nasıl bı agrı yanı

maalesef erkekler bizim gibi hassas değiller , halbuki biz içimizde neler neler yaşıyoruz... benim eşim şuan birşey demiyor ama ileride ne olur bilemiyorumm

amin canım inşş hepinize güsel haberler veririm

canım o günleri onunda bilmesine gerek yokki.. ben söylemek yerine o günler cicili bicili giyiniyordum :))

Hem Dinlen hem aşk yaşa, söylemeden de yola gelirler biliosun.
Bizim ki bugün görev mi vardı yine takılmaya başlıyordu, bişey demeyince DD

Tatlım bncede hic soylme yum. Gününü 2 cilve yap tamamdr

Kizlar valla soylemiyorum artik zaten soylemektende yoruldum. Hale ve marmelatimin taktigi yapiyirum ' hiii bugun yildizli gunmu ' diyo bende biraktim pesini bu seferde niye hic soylemiyosun gunleri ne oldu diyo. Yookk yookk benimki umutsuz vaka ben cozdum onu. Bu ay biraz rahat birakiyimda kendine gelsin. Ben onu biliyorum anca vazgectigimi dusunurse akli basina gelir. baslar o zaman hadi hadi demeye...

Canim adetin gectimi ? Ay inşallah hamilesndr :) bnm rutin sancilrm basladi yine hamileysm ztn gelmz. Ama degilsem gelsin stres oluo insan :)
Aynen resmen stres sebebi olmamak. Hayirlisi olsun senin icin bitanem...

ay cnm ınsallahh hamılesındr :))))))))))))) ay çok heyecanlıı....tek taraflı kasık agrısı oluo cnm baska bı belırtı varmı nasıl bı agrı yanı

maalesef erkekler bizim gibi hassas değiller , halbuki biz içimizde neler neler yaşıyoruz... benim eşim şuan birşey demiyor ama ileride ne olur bilemiyorumm

amin canım inşş hepinize güsel haberler veririm

canım o günleri onunda bilmesine gerek yokki.. ben söylemek yerine o günler cicili bicili giyiniyordum :))

Hem Dinlen hem aşk yaşa, söylemeden de yola gelirler biliosun.
Bizim ki bugün görev mi vardı yine takılmaya başlıyordu, bişey demeyince DD

Tatlım bncede hic soylme yum. Gününü 2 cilve yap tamamdr

Kizlar valla soylemiyorum artik zaten soylemektende yoruldum. Hale ve marmelatimin taktigi yapiyirum ' hiii bugun yildizli gunmu ' diyo bende biraktim pesini bu seferde niye hic soylemiyosun gunleri ne oldu diyo. Yookk yookk benimki umutsuz vaka ben cozdum onu. Bu ay biraz rahat birakiyimda kendine gelsin. Ben onu biliyorum anca vazgectigimi dusunurse akli basina gelir. baslar o zaman hadi hadi demeye...

Canim adetin gectimi ? Ay inşallah hamilesndr :) bnm rutin sancilrm basladi yine hamileysm ztn gelmz. Ama degilsem gelsin stres oluo insan :)
Aynen resmen stres sebebi olmamak. Hayirlisi olsun senin icin bitanem...

Şu soru bi türlü gitmiyo kafamdan çok korkuyorum hamile olmaktan
Arkadasim bu soruyu farkli farkli topikteki bisuru insan ayni sekilde cevaplamis ama inanmamissin. Ben farkli bisey diyim sana EVET HAMİLESİN ARKADASİM HAYİRLİ UGURLU OLSUN GULE GULE BUYUT. Sanirim duymak istedigin cvp bu senin.

İnternet cildirdi 10 kere yolladi msjlari kusura bakmayin. Bu arada lutfen bizimle dalga gecen insanlara prim verip zamaninizi ve emeginizi harcamayin.

herzamnkı adet sancım suanda garıpp degısık bı agrıya dönüştü içimi çekıyolar sankiii

Arkadasim bu soruyu farkli farkli topikteki bisuru insan ayni sekilde cevaplamis ama inanmamissin. Ben farkli bisey diyim sana EVET HAMİLESİN ARKADASİM HAYİRLİ UGURLU OLSUN GULE GULE BUYUT. Sanirim duymak istedigin cvp bu senin.

Duymak istediğim bi cvp yok sadece nette okuduklarım korkutuyor

Kuzlar merak ettiğim bişe var azcık utanıorm ama sorcam. İlişkiden sıra bi saate kadar uzansanız bile kalktıgınızda bişelerin aknası normalmi hamile arkadasların da olmuş mu akma durumu yoksa tamamen içinde mi kalır vajinanın merak ediorm ya

Kuzlar merak ettiğim bişe var azcık utanıorm ama sorcam. İlişkiden sıra bi saate kadar uzansanız bile kalktıgınızda bişelerin aknası normalmi hamile arkadasların da olmuş mu akma durumu yoksa tamamen içinde mi kalır vajinanın merak ediorm ya

Kızlar merak ettiğim bişe var azcık utanıorm ama sorcam. İlişkiden sıra bi saate kadar uzansanız bile kalktıgınızda bişelerin aknası normalmi hamile arkadasların da olmuş mu akma durumu yoksa tamamen içinde mi kalır vajinanın merak ediorm ya

Canim bende genelde yattiktan sonra akma olmuyor ama olursada doktor o sivinin icinde sperm olmaz demisti bana o yuzden kafani cok takma.

Canim bende genelde yattiktan sonra akma olmuyor ama olursada doktor o sivinin icinde sperm olmaz demisti bana o yuzden kafani cok takma.

Canm gece yatıp sabaha kadar kalkmadıgımda akmadı ama bi saat uzanıp kalktıgımda akıo gitmio mu spermler die düşündüm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…