Kizlar gunaydin... Bugun guzel baslayan bi gun oldu insallah guzel devam eder. Kocisten dun o kadar dert yaninca Allahim sesimi duydu heralde sabahin korunde bigun benim yildizli gunum diye ustune atladi resmenyok vazgectim ben istemiyorum artik dedim hic laf falan dinlemedi ve sonuc umarim bu azminin devami gelir
Yoksa senin bey buraları mı keşfettibaksana dert yandin adam atladı devam et dert yanmaya
Ayy kızlar boğazım mahvoldu. Bir yandan adet sancısı çekiyorum, bir yandan kardeşime ders anlatacağım diye boğazımı yirtıyorum. Bugün çok kotuyum valla
Marmelat naptin kuzummmm kan mı verecektin bugün ??
Elcem canım nerelerdesin? Denk gelmiyoruz hiç
Yoksa senin bey buraları mı keşfettiKizlar gunaydin... Bugun guzel baslayan bi gun oldu insallah guzel devam eder. Kocisten dun o kadar dert yaninca Allahim sesimi duydu heralde sabahin korunde bigun benim yildizli gunum diye ustune atladi resmenyok vazgectim ben istemiyorum artik dedim hic laf falan dinlemedi ve sonuc umarim bu azminin devami gelir
bence bu kistler doktorun verdiği duphaston yüzünden oldu ama o kabul etmiyo ama araştırıyorum her yerde duphaston ovulasyondan sonra kullanılırmış ama bana 15.gün başlıyordu 3 aydır fakat ben hiç 15.gün yumurtlamadımki bugüne kadar hep 22-23.gün olur 36.gün de adet olurdum 8 aydır doktor kontrolündeyim hiç kistim yoktu 3 aydır bu kadın agidiyorum özelde 3 aydır kistle uğraşıyorum ve hayatmda ilk kez adet düzenleyici ilaç kullandım kafam çok karışıkHadi gozun aydin canim bi ohh demissindir. Artik hayirlisi ile yeni aya baslayabilirsin.
O dedigin kisi benim canim su anda muhtemel yum haftasi ama esim o kadar umursamaz gorunuyoki benide soguttu. Hic sesimi cikartmiyorum oda niye demiyor. Soyleyincede yok bunu saatimi var yok gunumu var bilmem ne. Nasil anlatiyim inandirayim bilemedim. Bende vazgectim ugrasmaktan. Kafamiza gore takiliyoruz bu ay bakalim...
Kist bi sol bi sag yapmis artik bi dagaki sefere bi zahmet catlama yapsin. İlac olmadan yumurta gelisimi guzel bisey bi igne ile halledicen isi. Hadi hayirlisi olsun bakalim.
olabilir canım ben de çok ağrı çektim bu ay 29.gün beklerken 33.gün geldi adetim ama inanılmaz ağrılı ilk gün yoğun olurdu bu sefer yoğunluk 2.günden sonra başladı 35 mm mi neymiş bu seferki kistim sağdaymışsentimental canım bu catlamama sorununa bir çözüm yok mu?? Bak incir kürü deneyebilirsin vermiş eflalim tarifini.. Bende de belki öyle bir sorun vardır.. Kist falan oluştu da olmAdı belki .. Acaip bir sancım var şuan
bence bu kistler doktorun verdiği duphaston yüzünden oldu ama o kabul etmiyo ama araştırıyorum her yerde duphaston ovulasyondan sonra kullanılırmış ama bana 15.gün başlıyordu 3 aydır fakat ben hiç 15.gün yumurtlamadımki bugüne kadar hep 22-23.gün olur 36.gün de adet olurdum 8 aydır doktor kontrolündeyim hiç kistim yoktu 3 aydır bu kadın agidiyorum özelde 3 aydır kistle uğraşıyorum ve hayatmda ilk kez adet düzenleyici ilaç kullandım kafam çok karışık
Kızlar nasılsıınız ?? Benim nırmal dongume göre yarın bat ama gecen ay kımyasaldan sonra ne zaman olucam bılmıyorum inşalllah 45 gun falan sürmezz 😞
Kizlar gunaydin... Bugun guzel baslayan bi gun oldu insallah guzel devam eder. Kocisten dun o kadar dert yaninca Allahim sesimi duydu heralde sabahin korunde bigun benim yildizli gunum diye ustune atladi resmenyok vazgectim ben istemiyorum artik dedim hic laf falan dinlemedi ve sonuc umarim bu azminin devami gelir
günaydın canım çok sevindim hep böyle devam eder ve bebişle sonuçlanır inşş
günaydın kızlaar kan testi yaptıramadım maalesef sağlık ocağının interneti yokmuş
ama sabah idrar testi yaptım negatif yani hiç umudum yok hiçbir şey hissetmiyorum zaten %100 kırmızı kartı yiğeceğim
Dur bakalım canım, sen bi kan testi yaptır en sağlamı o, bir daha ugra sağlık ocağına gelir internetleri herhalde :)
selam hatunlar çarşamba günü doktora gittim buraya yazmaya fırsatım olmamıştı. bebeğimin kalp atışlarını duyduk, nasıl hızla atıyor varyaaa.. bide rutin tahliller istedi doktor. cumartesi sonuçlarını alıcaz. sarılık kızamık kızamıkcık filan herşeye bakıyorlar.
halozy ve efser benimde bulantılarım devam ediyor, bugün balık kraker getirmiştim yanımda bulantıya çok iyi geldi hemde çocukluk günlerimi yad ettim nasılda yerdik :)
rosechina haberini bekliyoruz her anne hissetcek diye bişey yok kanda en iyi belli olur hadi güzel haberlerle gel inşallah :)
İnşş canlarımmm keşkeee ne biliyim umutsuzluğa düştüm bu ayda
yeşil sis canım ne mutlu sana çok sevindimm pıt pıt atıyodur tabiii maşallahh
sonuçlarında iyi çıkar umarım
umutsuz olma canım belkide umutsuzluk yüzünden erteleniyor hep.. kaç kişiden duydum kendimi rahat hissettiğim zaman oldu diye.. belki şuan seninle belkide en kısa zamanda gelecek :) topiğimiz hamilelerle dolsun taşsın inşallah :)
KKizlr cumann hurmetne inanrk birbirime gonlden dua edelim aramzda duasi kabl olan olur bilemyz ben yurektn diyorum evlat hasretyle yanan kullarna hayrdn tattr bu duyguyu Allahm kainat senin sen ol dersen hersey olur herkesn cumasi mubarek olsn
selam hatunlar çarşamba günü doktora gittim buraya yazmaya fırsatım olmamıştı. bebeğimin kalp atışlarını duyduk, nasıl hızla atıyor varyaaa.. bide rutin tahliller istedi doktor. cumartesi sonuçlarını alıcaz. sarılık kızamık kızamıkcık filan herşeye bakıyorlar.
halozy ve efser benimde bulantılarım devam ediyor, bugün balık kraker getirmiştim yanımda bulantıya çok iyi geldi hemde çocukluk günlerimi yad ettim nasılda yerdik :)
rosechina haberini bekliyoruz her anne hissetcek diye bişey yok kanda en iyi belli olur hadi güzel haberlerle gel inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?