Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlar inşallah bugün güzel haberler alırız,rosechina kan vericekti inşallah pozitiftir

Günaydın hanımlar inşallah bugün güzel haberler alırız,rosechina kan vericekti inşallah pozitiftir

İşte kocaman bi bebişin var başında zaten :)) Allah kısa zamanda ikinciyi versin..

Geçmiş olsun canım ders anlatıcam diye perişan oldun kardeş olunca daha zor değil mi sorumluluk artıyor

Yoksa senin bey buraları mı keşfetti baksana dert yandin adam atladı devam et dert yanmaya
Ayy kızlar boğazım mahvoldu. Bir yandan adet sancısı çekiyorum, bir yandan kardeşime ders anlatacağım diye boğazımı yirtıyorum. Bugün çok kotuyum valla
Marmelat naptin kuzummmm kan mı verecektin bugün ??
Elcem canım nerelerdesin? Denk gelmiyoruz hiç

ayy son sayfayı göremiyorum ben

Gördüm sonunda suu özeline baksana

bence bu kistler doktorun verdiği duphaston yüzünden oldu ama o kabul etmiyo ama araştırıyorum her yerde duphaston ovulasyondan sonra kullanılırmış ama bana 15.gün başlıyordu 3 aydır fakat ben hiç 15.gün yumurtlamadımki bugüne kadar hep 22-23.gün olur 36.gün de adet olurdum 8 aydır doktor kontrolündeyim hiç kistim yoktu 3 aydır bu kadın agidiyorum özelde 3 aydır kistle uğraşıyorum ve hayatmda ilk kez adet düzenleyici ilaç kullandım kafam çok karışık

olabilir canım ben de çok ağrı çektim bu ay 29.gün beklerken 33.gün geldi adetim ama inanılmaz ağrılı ilk gün yoğun olurdu bu sefer yoğunluk 2.günden sonra başladı 35 mm mi neymiş bu seferki kistim sağdaymış

Canım doktorunu değiştir o zaman madem daha önce yoktu

Kızlar nasılsıınız ?? Benim nırmal dongume göre yarın bat ama gecen ay kımyasaldan sonra ne zaman olucam bılmıyorum inşalllah 45 gun falan sürmezz 😞

canım ben iki kere yaşadım kimyasal gebelik ikisinde de adetim 5-6 gün gecikmeli geldi

günaydın canım çok sevindim hep böyle devam eder ve bebişle sonuçlanır inşş

günaydın kızlaar kan testi yaptıramadım maalesef sağlık ocağının interneti yokmuş
ama sabah idrar testi yaptım negatif yani hiç umudum yok hiçbir şey hissetmiyorum zaten %100 kırmızı kartı yğeceğim

Dur bakalım canım, sen bi kan testi yaptır en sağlamı o, bir daha ugra sağlık ocağına gelir internetleri herhalde :)

selam hatunlar çarşamba günü doktora gittim buraya yazmaya fırsatım olmamıştı. bebeğimin kalp atışlarını duyduk, nasıl hızla atıyor varyaaa.. bide rutin tahliller istedi doktor. cumartesi sonuçlarını alıcaz. sarılık kızamık kızamıkcık filan herşeye bakıyorlar.
halozy ve efser benimde bulantılarım devam ediyor, bugün balık kraker getirmiştim yanımda bulantıya çok iyi geldi hemde çocukluk günlerimi yad ettim nasılda yerdik :)
rosechina haberini bekliyoruz her anne hissetcek diye bişey yok kanda en iyi belli olur hadi güzel haberlerle gel inşallah :)

Dur bakalım canım, sen bi kan testi yaptır en sağlamı o, bir daha ugra sağlık ocağına gelir internetleri herhalde :)

İnşş canlarımmm keşkeee ne biliyim umutsuzluğa düştüm bu ayda
yeşil sis canım ne mutlu sana çok sevindimm pıt pıt atıyodur tabiii maşallahh
sonuçlarında iyi çıkar umarım

İnşş canlarımmm keşkeee ne biliyim umutsuzluğa düştüm bu ayda
yeşil sis canım ne mutlu sana çok sevindimm pıt pıt atıyodur tabiii maşallahh
sonuçlarında iyi çıkar umarım

umutsuz olma canım belkide umutsuzluk yüzünden erteleniyor hep.. kaç kişiden duydum kendimi rahat hissettiğim zaman oldu diye.. belki şuan seninle belkide en kısa zamanda gelecek :) topiğimiz hamilelerle dolsun taşsın inşallah :)

KKizlr cumann hurmetne inanrk birbirime gonlden dua edelim aramzda duasi kabl olan olur bilemyz ben yurektn diyorum evlat hasretyle yanan kullarna hayrdn tattr bu duyguyu Allahm kainat senin sen ol dersen hersey olur herkesn cumasi mubarek olsn

doğrudur canım inşş benimlerdir hepbirlikte hamiş olalım

KKizlr cumann hurmetne inanrk birbirime gonlden dua edelim aramzda duasi kabl olan olur bilemyz ben yurektn diyorum evlat hasretyle yanan kullarna hayrdn tattr bu duyguyu Allahm kainat senin sen ol dersen hersey olur herkesn cumasi mubarek olsn

Canım ben her sabah uyandığımda, mutfağa geçiyorum ilk, yan tarafımızda cami var, tam sabah namazı vakti oluyor ve insanlar geliyorlar, inanın bana hepinizin ismini tek tek sayarak dua ediyorum, bugün de ayrıca ederim zaten, inşallah güzel güzel haberler alacağız sırayla...

Hayırlı olsun..
Çok şükür ki, benimkiler artık en az seviyede, 11. haftada geçer diyordu doktorumuz, çok şükür öyle oldu, ara ara olsa da çok rahatladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…