Yoksa senin bey buraları mı keşfettibaksana dert yandin adam atladı devam et dert yanmaya
Ayy kızlar boğazım mahvoldu. Bir yandan adet sancısı çekiyorum, bir yandan kardeşime ders anlatacağım diye boğazımı yirtıyorum. Bugün çok kotuyum valla
Marmelat naptin kuzummmm kan mı verecektin bugün ??
Elcem canım nerelerdesin? Denk gelmiyoruz hiç
İşte kocaman bi bebişin var başında zaten :)) Allah kısa zamanda ikinciyi versin..
Kizlar kahverengi lekelnme oldu adet gelio galiba sancim var...
Kizlar kahverengi lekelnme oldu adet gelio galiba sancim var...
Canim sanirim bugun 26. Gunun adet olma ihtimalin yuksek yani. Olursanda kismet canim uzulme sakin olurmu dayanamam uzulursen.
Kesin matmazelim gelir bugün:) yok cnm hayirlisi artık uzulmuyorum biliyosun bnm düşüncemi ; ) eflalim hesaplamdm cnm buayCanım bat ne zaman?
kızlar tüm dualarım sizinle cumanız mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun (amin)
Kizlr psikolojinn bu kadar etkiledgini bilmzdm gecn ay yasadm belim ve kasg okadar agrdi ki anltmm normalde adette karnm ve gogsmde hissederdm agryi son dkya kadr hic olmadi belirtm hatta yuzmde ssivilcm bile cikmadi :))heveslendgmz zamn daha cok uzlyrz onun icn diyrm kimse yanls anlamsn beni
Kızlar kötü bir gün geçirdim. Sağlık ocagindaki bi hasta ile ilgili dua edin bana lütfen iş ciddiye dönmesin. Moralim bozulunca karnımda ağrıdı bugün
Hayr olsn insllh sorn nedr acaba insllh hayrli bi sekilde sonc alrsn Mevlam yardmcn olsn
Kızlar kötü bir gün geçirdim. Sağlık ocagindaki bi hasta ile ilgili dua edin bana lütfen iş ciddiye dönmesin. Moralim bozulunca karnımda ağrıdı bugün
Mrb canlarm nasılsnz azck moralim bozuk kardesm hastalandı sanrn ameliyat olacak dua edin bişeyi çıkmasn sucum dersler okul bir arada cok giremiorm yoksa özledm sizi
Mrb canlarm nasılsnz azck moralim bozuk kardesm hastalandı sanrn ameliyat olacak dua edin bişeyi çıkmasn sucum dersler okul bir arada cok giremiorm yoksa özledm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?