Canm baktım pozisyonda sorun yokmş :)) ay utandımya aslında arastrdım hiç çbi sorun yokmk aknasında normalmşde 2-3 dk içinde rahme ulaşıomş spermler zaten ve akan sperm deilmiş azck rahatladm da yinede sizede sorim ddm
Canm baktım pozisyonda sorun yokmş :)) ay utandımya aslında arastrdım hiç çbi sorun yokmk aknasında normalmşde 2-3 dk içinde rahme ulaşıomş spermler zaten ve akan sperm deilmiş azck rahatladm da yinede sizede sorim ddm
aynen öyle canım yarım saat yattıktan sonra gidecek olan gidiyor zaten. hepsinin içerde kalmasına imkan yok bende de hep akıyordu. bi de ben 15-20 dk sonra kalkıp lavaboya gidiyordum.. düşün yani... :) merak etme aksada sorun yok ama ilişkiden sonra dizlerini karnına çek bide havlu peçete filan bastır yattığın sürece akmasın
Haklısın canm yabancı yok aramzda nede olsaDedimya o sivida sperm bulunmuyor. Amaaann be utaniyosun baksana herseyimiz ortak oldu masallah. Bilmedigimiz kalmadi
Haklısın canm yabancı yok aramzda nede olsaDedimya o sivida sperm bulunmuyor. Amaaann be utaniyosun baksana herseyimiz ortak oldu masallah. Bilmedigimiz kalmadi
Âmin canım inşş sözzz ilk size yazıcm zaten :)))Ay inşallah vardır canımmm, yarın yaptır testi hemen bize de bilgi ver, inşallah olumlu sonuçlar alırsın..
Canım benim kimyasaldan sonra 32.gün kırmızılar geldi inşş bekletmez seeninkideKızlar nasılsıınız ?? Benim nırmal dongume göre yarın bat ama gecen ay kımyasaldan sonra ne zaman olucam bılmıyorum inşalllah 45 gun falan sürmezz 😞
ay cnm ınsallahh hamılesındr :))))))))))))) ay çok heyecanlıı.... tek taraflı kasık agrısı oluo cnm baska bı belırtı varmı nasıl bı agrı yanı
Bendede akıoaynen öyle canım yarım saat yattıktan sonra gidecek olan gidiyor zaten. hepsinin içerde kalmasına imkan yok bende de hep akıyordu. bi de ben 15-20 dk sonra kalkıp lavaboya gidiyordum.. düşün yani... :) merak etme aksada sorun yok ama ilişkiden sonra dizlerini karnına çek bide havlu peçete filan bastır yattığın sürece akmasın
Kuzlar merak ettiğim bişe var azcık utanıorm ama sorcam. İlişkiden sıra bi saate kadar uzansanız bile kalktıgınızda bişelerin aknası normalmi hamile arkadasların da olmuş mu akma durumu yoksa tamamen içinde mi kalır vajinanın merak ediorm ya
Selam kızlar nasılsınız. Ben iyiyim allaha şükür. Ya ben doğru düzgün beslenmeme dikkat edemiyorum gibi geliyor. Ceviz badem et ürünleri yiyemiyorum bayadir.hiç canım istemiyor hemde yağlı geliyor midem bulaniyor. Sadece süt yoğurt peynir yumurta düzenli yemeye çalışıyorum. Bilmiyorum gelişimi iyidir inşallah korkuyorum :-(
Bende hem folk asit hem bulantı için olan bir hap kullandigimdan beri daha iyiyim allaha şükür. Ama o dediklerimi yemek hiç istemiyorum bilmiyorum ne olacak inşallah düzelir. Senin iyi olmanada çok sevindim allaha emanet olMerak etme canım kimse senden farklı değil, ama çok şükür 3 gündür daha iyiyim artık geçiyor benimkiler sanırım, Allah' a şükürler plsun
Bende hem folk asit hem bulantı için olan bir hap kullandigimdan beri daha iyiyim allaha şükür. Ama o dediklerimi yemek hiç istemiyorum bilmiyorum ne olacak inşallah düzelir. Senin iyi olmanada çok sevindim allaha emanet ol
Âmin canım inşş sözzz ilk size yazıcm zaten :)))
Canım benim kimyasaldan sonra 32.gün kırmızılar geldi inşş bekletmez seeninkide
Canım ya inş sende hamilesindir hepimiz hamileyizdirrrr inşşşş :)))))
Sağ kasık ağrısı var iğne gibi batıo sürekli içten içten sinsi bir ağrı(
Birde uykum var hep göz kapaklarım ağır koysam kafamı uyuyacak gibiyim ama nezle gribim ondan da olabilir belirtiler karıştı :))))
AA bide şey iç çamaşırım da sanki hep bir ıslaklık oluo gibi yani her an gelicekmiş gibi bişey oluo :S
Bendede akıoama bilmiodum dizlerini çekmen gerektiğini canım sağol :)))
Kizlar gunaydin... Bugun guzel baslayan bi gun oldu insallah guzel devam eder. Kocisten dun o kadar dert yaninca Allahim sesimi duydu heralde sabahin korunde bigun benim yildizli gunum diye ustune atladi resmenyok vazgectim ben istemiyorum artik dedim hic laf falan dinlemedi ve sonuc umarim bu azminin devami gelir
Kizlar gunaydin... Bugun guzel baslayan bi gun oldu insallah guzel devam eder. Kocisten dun o kadar dert yaninca Allahim sesimi duydu heralde sabahin korunde bigun benim yildizli gunum diye ustune atladi resmenyok vazgectim ben istemiyorum artik dedim hic laf falan dinlemedi ve sonuc umarim bu azminin devami gelir
Yoksa senin bey buraları mı keşfettiKizlar gunaydin... Bugun guzel baslayan bi gun oldu insallah guzel devam eder. Kocisten dun o kadar dert yaninca Allahim sesimi duydu heralde sabahin korunde bigun benim yildizli gunum diye ustune atladi resmenyok vazgectim ben istemiyorum artik dedim hic laf falan dinlemedi ve sonuc umarim bu azminin devami gelir
Yoksa senin bey buraları mı keşfettiKizlar gunaydin... Bugun guzel baslayan bi gun oldu insallah guzel devam eder. Kocisten dun o kadar dert yaninca Allahim sesimi duydu heralde sabahin korunde bigun benim yildizli gunum diye ustune atladi resmenyok vazgectim ben istemiyorum artik dedim hic laf falan dinlemedi ve sonuc umarim bu azminin devami gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?