kizlar nasilsiniz guzel bir haber verecem size dun ogrendim 5 haftalik hamileyim nasil mutluyum anlatamam bir hafta gecikti reglim dun baktirdim 3564 cikti degerim sizce nasil
kizlar nasilsiniz guzel bir haber verecem size dun ogrendim 5 haftalik hamileyim nasil mutluyum anlatamam bir hafta gecikti reglim dun baktirdim 3564 cikti degerim sizce nasil
Nasılsıniz kızlar
su canım hayırlı olsun kapanmışsin allah devamını getirsin çok sevindim
vera hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah
Halozzy hayırlı olsun oğluşun geliyormuş çok sevindim
matmazel ve parolamyokaşk inş hamilesiniz dir merakla bekliyorum
benim kirmizilar da geldi biraz erken geldiler böyle giderse ben bat a birgün kala olmazsam kendimi hamile ilân edicem:)
hep erken oluyorum nedense
hepinizi allah a emanet ediyorum
Kizlar bisey sorucm yumurtlama gününüzü takip ettiniz mi
Günaydın kızlar grip ve boğaz ağrım hala devam ediyor. Bugün üçte randevum var çok heyecanlıyim rüyamda bir kızım oldugunu gördüm acaba cinsiyet söyler mi. En önemlisi inşallah sağlıklıdir bugün görürsem ilk defa göreceğim bebeğimi
Canım ya bat tarıhındrn emınsen keske test yapsaydın ewde yapardın cok merak edıyorumm senı bastan berı bırlıkte oldugumuz ıcın ben bıle sabırsızım 😄
Valla canm benm adetim cook duzenlidr bi gecenay cok stres yaptm die 2gun once oldum tamnnet gunum bugun ama gelen giden giden yokhicbir belirtide yok belki gece olurn nedensebu ay strese girmedm sen ne alemdesin matmazelm
Canim tebrik ederim cok sevindim senin adina darisi bizlerinde basina. Degerlerinde masallah cok guzel. İnsallah saglicakla kucagina alirsin bebisini...
Kizlar malesef adet oldum. Bende vera gibi guzel haberler vermek isterdim ama kismet olmadi...
Cnm Sağol cvb icin. Bnmde akinti oluyor ama lekelnme olmuyor .. bnm adet duzenm bozuldu 26 27 28 degistiEttim tatlım ama şöyle;
28 günde adet olurum ben 14.gün yumurtlama oluyor ama 12-13-14-15 birisi de olabilir, onun için o günleri kaçırmadım ama en büyük belirti, benim yumurtlama günümde akıntımda kahverengi lekem oluyor, bu çok yardımcı oldu bana..
hayırlı olsun:)kizlar nasilsiniz guzel bir haber verecem size dun ogrendim 5 haftalik hamileyim nasil mutluyum anlatamam bir hafta gecikti reglim dun baktirdim 3564 cikti degerim sizce nasil
Canim tebrik ederim cok sevindim senin adina darisi bizlerinde basina. Degerlerinde masallah cok guzel. İnsallah saglicakla kucagina alirsin bebisini...
Kizlar malesef adet oldum. Bende vera gibi guzel haberler vermek isterdim ama kismet olmadi...
Kizlar bisey sorucm yumurtlama gününüzü takip ettiniz mi
Cok sevindim canım gözün aydıın
Yeni yılın ilk haberini aldık, çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım, darısı diğer kızların başına tez zamanda inşallah.
Değer çoook güzel, tam yumurtlama gününde tutmuş görünüyor :) Kendine çok dikkat et, uyu yat, dinlen hiç yorma kendini.
canim takip etmedim sadece adet bittiginde akinti oluyor ya o zamanlar iliskiye girdim canim sana ve size akintilara dikkat edin o zamanlar spermlerdaha hizli hareket ediyorlar canim ve hemen kalkma 20 dk ayaklarini dik havaya ve 2 saat yat ve adet bitiminden sonra gun asiri yap yumurtlama gunune kadar ve adetine yakin tekra gun asiri yap tatlim ben boyle yontem buldum tatlim haa bu arada bugun doktara gttim ve bebegimin kesesini gordummm hersey yolunda 2 hafta sonra kalp atisini duyarim insallah hayirlisiyla
Sağol canim bnmde o dönemlerde akıntım çok oluyo şuan 18.gundeyim dvm ediyim mi ilişkiye. .. inşallah kalp atışları nida duyarsn cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?