Amin canım, herkesin inşallah. Doktorumuz erkek dedi ama 15inde netleşecek bakalım, seninki belli mi?
Amin insallah ayni dilekleri senin icin diliyorum hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah saglikli bir bebegin olur. cinsiyeti belli oldumu peki?
Ne guzel cok sevindim hayirli ve saglikli olur insallah. Isim dusundunuz mu peki? Benim haftaya dr'da rdvum var bakalim o zaman soylicek hayirlisi..
matmazel sen 29unda regli oldn dimi canm gecms aylara baktim hep erken olmsm hic gec olmams yani birazdan test yapacm cunku aks evin ttemzligini yapacm
matmazel sen 29unda regli oldn dimi canm gecms aylara baktim hep erken olmsm hic gec olmams yani birazdan test yapacm cunku aks evin ttemzligini yapacm
Bildrmez olurmuyum olumlu olumsz mutlaka bildrecm opuldnz ben gidyrm eczneyeSonucu bızede bıldır canım 😄
Bildrmez olurmuyum olumlu olumsz mutlaka bildrecm opuldnz ben gidyrm eczneye
Bildrmez olurmuyum olumlu olumsz mutlaka bildrecm opuldnz ben gidyrm eczneye
Kizlar maleseff negatif(
Kızlar aklıma geldi de sizinle bişey paylaşmak istedim, ben bebek çalışmaları yaptığımızda, ilişki öncesinde okuduğum bir ayet vardı, Yasin suresinden alınmış. Her başım sıkıştığında 7 kere okurum, çok inanırım.
"ve cealna min beyni eydiyhim sedden vemin halfihim sedden feağşeynahüm fehüm la yübsirun"
Kizlar maleseff negatif(
Insllh canm yok bu ay uzulmedim beklentm yoktu yani simdi rahatlikla reglimi bekleyebilirm suphe kalmadi icimdeÜzülme canım hepimiz pozitifi görucez inşallah
Canım ne olacak al eczacıya ne ben olsam yapardım:)Yok canm yaptrmadm bekleyecm kizlr bu aydn gercekten umudm yoktuu ama adet olmamam heyecanlandrdi is yernn burda 1 eczanevar almaya utanyrm gecen ay 2tane alinca
Tek ilişkiyle bile hamile kalan var bence bi test yap canim ama eczane konusunda haklısın bende aynı yerden alamıyorum cevremde eczane kalmadı 😄😄
Canım yeni gördüm hayırlısı inşallah önümüzdeki ay olurKizlar maleseff negatif(
Canım ateş ölçmeye karar verdin mi sabah yazmadın bir şey:)Cnm kaç gün geçti adetin bazen çıkmayabilio
Bir sorum var kızlar iki gunde bir ilişkiyle şans azalır mı sıZce
Canım yeni gördüm hayırlısı inşallah önümüzdeki ay olur
Canım ateş ölçmeye karar verdin mi sabah yazmadın bir şey:)
En doğrusu o zatenhatta biri sabah biri akşam olursa daha iyi olur mesela bugün akşamsa iki gün sonra sabah olsun
Benim ikiside aksam oldu hayırlısı artık inş tutar
Tatlım ne güzel bi dua Sağol paylastigin için :))) bizde okuyalım rabbim kabul eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?