Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim ilk deneme ayimizda bende 37 gun sonra adet olmustum ki benim 28 gunu asla sekmezdi. Doktora gittigimde uzun sure korunan bayanlarda vucut bu tur sasirmalar yapabilir demisti. Sonrasinda 34 gun sonra adet oldum ve 2 aydir 30 gune sabitledi.
Haklısın canım benim ilk denememdi bu ay.artık en kısa zamanda adet olmayı bekliyorum.

Günaydın canım. Bence sen kan testi yaptır 12. Günde silik çıkması çok normal ki. Hadi bakalım oğlusuna kardeş geliyordur inşallah

Kan verdim canım 4 te çıkacak hayırlısı

Sağolun sizinle konuşmak çok iyi geliyor artık eşim bıktı benden hergün aynı şeyleri konuşuyorum( artık istemesemde gidicem doktora yarın.hayırlısı inş. Kist yoktur (

Sağolun sizinle konuşmak çok iyi geliyor artık eşim bıktı benden hergün aynı şeyleri konuşuyorum( artık istemesemde gidicem doktora yarın.hayırlısı inş. Kist yoktur (

Canım seni iyi anlıyorum eşler bizim gibi duygusal olmuyor onlar mantıklı düşünüyorlar daha çok biz yüreğimizle hareket ediyoruz, en güzeli doktora gidip rahatlaman kist olsa ne olacak ben 5 cm lik kistle hamile kaldım hamile kalmaya engel değil korkma

Birde zaten mantıklı yaklaşan eş doktor olunca herşeye daha da bilimsel yaklaşıyor bende sormuyorum bişey :)) bu arada senin sonuçlarını da meraklı bekliyorum canım gönülüne göre olur inşallah

Canım Rabbim şifasını versin yoksa çok çektirmesin başka ne denir sizlerede sabır versin

teşekkürler kızlar bugün ortopedi ve göğüs doktorları muayene edecekmiş yarın da tekrar ameliyata alınıp ciğerlerindeki tüpler çıkarılacakmış. inşallah olumlu gelişme vardırda ondan çıkarılıyordur tüpler.

canım 5 gündür aldığım en iyi haber bu. inşallah kanda da pozitifi göreceksin.
zaten dpo 12 de bile çıktıysa silik bile olsa var demektir.
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah.

Birde zaten mantıklı yaklaşan eş doktor olunca herşeye daha da bilimsel yaklaşıyor bende sormuyorum bişey :)) bu arada senin sonuçlarını da meraklı bekliyorum canım gönülüne göre olur inşallah

ooo senin iş daha zormuş eşin doktormuş:) sen buraya yaz boşver erkekler anlamaz:) hayırlı sonuç çıkar inşallah pek ihtimal vermiyorum.

Canım inşallah düzeliyordur Rabbimden umut kesilmez hiçbir zaman öyle çok var komadan çıkan normal hayatına dönen, hayırlısı canım nedense ihtimal vermiyorum ama nasip 4 te belli olacak

Canım inşallah düzeliyordur Rabbimden umut kesilmez hiçbir zaman öyle çok var komadan çıkan normal hayatına dönen, hayırlısı canım nedense ihtimal vermiyorum ama nasip 4 te belli olacak

çok genç vücudu hücreleri kendini yeniler diye umut ediyoruz ama rabbim hayırlısını verecek. çok zor bu durumda en yakınını beklemek.
ihtimal ver bence canm erken yaptığın için çok silik çıktı bence

Günaydın canım nasılsın ?

teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın

Iyiyim canım..inş en kısa zamanda iyi haberlerini alırsınız.allah yardımcısı olsun..bende adet olmak için günleri sayıyorum dün kan testim negatif çıktı.adet olsam çalışmalara başlıcam :))

Canım kolay olur mu hiç zordur tabi komşun bile olsa üzülüyorsun ki senin kanın canın eminim canın çok yanıyor bol bol dua etmekten başka çare yok Allah annesine babasın sabır versin canım.

kızlar annemle konuştum şimdi. durum çok kötü. üre yükselmiş ateşi çıkmış tansiyon çıkmış. iki bacak kemiğide un ufak olmuş. göğüs kafesi kırılmış. beyne sıçramış hasar. ciğerleri ezilmiş. ameliyattan vazgeçmiş doktorlar umut kesilmiş tedaviye yanıt vermiyor ilerleme yok daha kötüye gidiyor ne 3 gün ne 5 gün diyebilirim demiş doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…