Cimcime cok. Tesekkr ederm iiki varsnz sizn sayenzde hem bişeler öğreniyorm hem de yalnızlığımı paylaşıyosnz bunları konuşcak kimsem yok yanimda cok sağoluncanım vücudunu sen daha iyi tanırsın. belirti yoksa biraz bekle bakalım en azından cumaya kadar falan bekle. gelmezse kan testi yaptır. geç döllenme varsa idrarda görünmesi zaman alacak.
Cimcime cok. Tesekkr ederm iiki varsnz sizn sayenzde hem bişeler öğreniyorm hem de yalnızlığımı paylaşıyosnz bunları konuşcak kimsem yok yanimda cok sağolun
cimcime canım hoşgeldin iyi misin? Bu arada elcem herşey olabilir. Kimisi idrarda görmüyor, kanda çıkıyor.. Kimisi de idrarda olmayınca gerçekten olmuyor. Bekle bakalım..
cimcime canım hoşgeldin iyi misin? Bu arada elcem herşey olabilir. Kimisi idrarda görmüyor, kanda çıkıyor.. Kimisi de idrarda olmayınca gerçekten olmuyor. Bekle bakalım..
Olabilir canım sunumun stresinden de gecikebilir.. En iyisi biraz daha bekleyip görmek. Inşallah ilk denemende tutmuştur
Günaydın kızlar
Marmelaat gelmiş kırmızılar:2: hayırlısı olsun diğer ayda artık inşallah
Mrtof üzülme canım hayırlısı olsun.. Her şerde bir hayır vardır.. Zamanı gelecek illa ki birgün..
Mrtof üzülme canım hayırlısı olsun.. Her şerde bir hayır vardır.. Zamanı gelecek illa ki birgün..
Marmelat aynen dediğin gibi canm bebisler keyifleri ne zaman yeterse o zaman gelecekler üzülmek yoookkk
Marmelat aynen dediğin gibi canm bebisler keyifleri ne zaman yeterse o zaman gelecekler üzülmek yoookkk
hoşbuldum canım çok teşekkür ederim iyiyim elhamdülillah. bunada şükür diyoruz. artık umudumuzu yitirmeye başladık. kimse birbirine itiraf edemiyor ama hepimizin duası rabbim çok çektirmesin. bu güne kadar bir kıpırtı olması lazımdı ameliyattan sonra bir gelişme de olmadı.
Canım üzülmüyorum da taktığım şey neden adet olmuyorum hayatımda ilk hep 27-28 olurdu 36.gündeyim yok( doktora gitmek istemiyorum ya korkuyorum ama böyle giderse mecburum
Canım üzülmüyorum da taktığım şey neden adet olmuyorum hayatımda ilk hep 27-28 olurdu 36.gündeyim yok( doktora gitmek istemiyorum ya korkuyorum ama böyle giderse mecburum
İyi akşamlar canım. Değerlendirmeye çalış iyi kötüİyi aksamlar kizlar. Sabahtan beri yasadigim mide bulantisi beni bitirdi o yuzden buraya bile giremedim. Nedir bu anlamadim ?? Aksami degerlenirmem lazim ama halim kalmadi.(
Korunmayı bırakanlarda, bebek isteyenlerde vücut kendi kendini kandırıyor böyle..Canım üzülmüyorum da taktığım şey neden adet olmuyorum hayatımda ilk hep 27-28 olurdu 36.gündeyim yok( doktora gitmek istemiyorum ya korkuyorum ama böyle giderse mecburum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?