Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım vücudunu sen daha iyi tanırsın. belirti yoksa biraz bekle bakalım en azından cumaya kadar falan bekle. gelmezse kan testi yaptır. geç döllenme varsa idrarda görünmesi zaman alacak.
Cimcime cok. Tesekkr ederm iiki varsnz sizn sayenzde hem bişeler öğreniyorm hem de yalnızlığımı paylaşıyosnz bunları konuşcak kimsem yok yanimda cok sağolun

Cimcime cok. Tesekkr ederm iiki varsnz sizn sayenzde hem bişeler öğreniyorm hem de yalnızlığımı paylaşıyosnz bunları konuşcak kimsem yok yanimda cok sağolun

herzaman elimizden geldiğince bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışırız canım.

cimcime canım hoşgeldin iyi misin? Bu arada elcem herşey olabilir. Kimisi idrarda görmüyor, kanda çıkıyor.. Kimisi de idrarda olmayınca gerçekten olmuyor. Bekle bakalım..

cimcime canım hoşgeldin iyi misin? Bu arada elcem herşey olabilir. Kimisi idrarda görmüyor, kanda çıkıyor.. Kimisi de idrarda olmayınca gerçekten olmuyor. Bekle bakalım..

umudumu yitirmicem canm ilginize cok teşekkür ederm mutlu oldm
ama işte yüksek lisans yapıyorm ben cumaya sunumum var onun stresinden de adetm geciktimi acaba diyorum ama benm her sefernde 28 günde olmaz 2-3 gn geçtiği de oluyor. ümidimi yitirmiyim diyorum ama işte inşallah bebek vardır yaa daha ilk deneme

hoşbuldum canım çok teşekkür ederim iyiyim elhamdülillah. bunada şükür diyoruz. artık umudumuzu yitirmeye başladık. kimse birbirine itiraf edemiyor ama hepimizin duası rabbim çok çektirmesin. bu güne kadar bir kıpırtı olması lazımdı ameliyattan sonra bir gelişme de olmadı.

Kızlar test yapmıcam dedim ama dayanamadım.şimdi kan verdim laboratuvarın kapısının önünde bekliyorum ay çok heyecanlı 40dk sonra alıcam

canım inşallah iyi olur size bağışlar Rabbim.. ömür boyu çekeceği bir durum olmaz.. Rabbim bizler için neler yazdı bilemiyoruz işte.. Yarına çıkacağız mı garantisi yok. Unutuyoruz bir an herşeyin yalan olduğunu, fani olduğumuzu..

Olabilir canım sunumun stresinden de gecikebilir.. En iyisi biraz daha bekleyip görmek. Inşallah ilk denemende tutmuştur

Olabilir canım sunumun stresinden de gecikebilir.. En iyisi biraz daha bekleyip görmek. Inşallah ilk denemende tutmuştur

inşallah canm yine de suna karar verdm ilk oldgu için sanrm bu kdr üzüldm belkide hamile değilimdr artk öle cok heveslenmicem

Mrtof üzülme canım hayırlısı olsun.. Her şerde bir hayır vardır.. Zamanı gelecek illa ki birgün..
Marmelat aynen dediğin gibi canm bebisler keyifleri ne zaman yeterse o zaman gelecekler üzülmek yoookkk

umutlanmıstım baya hıc gecıkmezdı tam gununde olurdu napalım hayırlısını ıstıyorz hep hayırlısı böyleymıs demek cnm

Mrtof üzülme canım hayırlısı olsun.. Her şerde bir hayır vardır.. Zamanı gelecek illa ki birgün..
Marmelat aynen dediğin gibi canm bebisler keyifleri ne zaman yeterse o zaman gelecekler üzülmek yoookkk

Canım üzülmüyorum da taktığım şey neden adet olmuyorum hayatımda ilk hep 27-28 olurdu 36.gündeyim yok( doktora gitmek istemiyorum ya korkuyorum ama böyle giderse mecburum

Canım Rabbim şifasını versin yoksa çok çektirmesin başka ne denir sizlerede sabır versin
Canım üzülmüyorum da taktığım şey neden adet olmuyorum hayatımda ilk hep 27-28 olurdu 36.gündeyim yok( doktora gitmek istemiyorum ya korkuyorum ama böyle giderse mecburum

Dr a gitmen en doğrusu strestende olabilir

Canim ilk deneme ayimizda bende 37 gun sonra adet olmustum ki benim 28 gunu asla sekmezdi. Doktora gittigimde uzun sure korunan bayanlarda vucut bu tur sasirmalar yapabilir demisti. Sonrasinda 34 gun sonra adet oldum ve 2 aydir 30 gune sabitledi.

İyi aksamlar kizlar. Sabahtan beri yasadigim mide bulantisi beni bitirdi o yuzden buraya bile giremedim. Nedir bu anlamadim ?? Aksami degerlenirmem lazim ama halim kalmadi. (

İyi aksamlar kizlar. Sabahtan beri yasadigim mide bulantisi beni bitirdi o yuzden buraya bile giremedim. Nedir bu anlamadim ?? Aksami degerlenirmem lazim ama halim kalmadi. (
İyi akşamlar canım. Değerlendirmeye çalış iyi kötü

Korunmayı bırakanlarda, bebek isteyenlerde vücut kendi kendini kandırıyor böyle..
Bence biraz daha bekle gelmezse de doktora görün.. Kist mist oluşmasın da..

Günaydın herkese sabah beşte test yaptım çok çok silik çıktı ikinci çizgi ama dikkatli bakmak lazım o yüzden negatif diyorum dpo 12 deyim belirgin olmalıydı reglime iki gün kaldı bekliycem artık bugün dişçiye gideceğim için yaptım testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…