Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende spora gidiyorum bi şey olmaz canım, ip atlama mesela dolaplara uzanma bence yeterli spora devam et kafan meşgul olsun

canım yanlış bilgi vermek istemem ama çevremde 2 adet örnek var.

birincisi arkadasımın ablası spor eğitmeni aynı zamanda profesyonel yüzme antrenörü. hamile kaldığında doktor 3 ay spora ara vermesi gerektiğini yapılan hareketlerden dolayı düşük olabileceğini söylemesine rağmen kız spora devam etti ve bebeği 3. ay düştü.

ikincisi ise yan komşum geçen yıl hamile kalınca sporu bıraktı. farkı doktorlar olmasına rağmen doktoru onada aynı şeyi söylemiş.

tamam hamilelikte yürüyüş iyi ama son aylarda yürünmesi yani ilk 3 ayın çok dikkatli geçirilmesi gerektiği aşikar.

bence fazla zorlama ve eğer gebelik çıkarsa bir doktora danış derim.

Canım işte bende henüz bişey yok biliosun acaba bu aşamada da zararı olur mu bilemedim
İnşallah hamilelik kısmet olursa zaten bir süreliğine gitmeyi planlamıyorum ben de..

Gunaydinnnn topikimin guzel hatunlari... Bugun keyfim acayip yerinde bir kere daha anladimki arada sirada beyleri biraz fircayla resetlemek gerekiyomus. en azindan benimkini. Fabrika ayarlarina geri dondu iyi oldu...

Gunaydinnnn topikimin guzel hatunlari... Bugun keyfim acayip yerinde bir kere daha anladimki arada sirada beyleri biraz fircayla resetlemek gerekiyomus. en azindan benimkini. Fabrika ayarlarina geri dondu iyi oldu...

İyi olduguna çok sevindim canım seni her zaman böyle görmek istiyorrum :))

merhaba kızlar

ben gecen ay 19 ekimde regl olmuştum henüz olmuş değilim ...ve sabırsız davranarak kan testi yaptırdım sonucum 10,27 gibi bir değer çıktı nedir durum 5 in üzerinde pozitif diye biliyorum ama erken olduğu içinmi bu şekilde ben daha önce bir gebelik yaşamıştım gec döllenme olduğunu söylemişlerdi doktorlar (kürtaj olmak zorunda kaldım onda) yine gec döllenmemidir acaba bilginiz varmı????

Evet canim 5 in uzerindeki degerler pozitif kabul ediliyor. Degerin daha yeni oldugu icin dusuk cikmis olabilir bikacgun sonra tekrarlatirsan testi dahada emin olursun. Sonucunun iki gundebir yukselmesi lazim...

Bende seni 😘😘 iyiyim allaha şukur bu ay tutturmayı bekliyorum 😅

Ayyy insallah canim ben pek umitli degilim ama bi yandanda hic belli olmaz diyorum. Pek bosta gecmedi ama bakalim. Bebisim bi gelsin ben onu nasil opup koklarim ablasi.

Kısmetı geldıyse gelicek bebişin canım sen her zaman iyi düşün iyi olsun :)

Kesinlikle haklisin canim. Kotu dusundukce negatifi daha cok cagiriyorum moralimde mozuluyor sonra😢 bebisimin basimin ustunde yeri var keyfi ne zaman gelirse o zaman gelsin ben onu bekliyorum 😄

slm kızlar...
18 kasımda çok az bi leke geldi ve bir daha bişey yok hala beklemedeyim hiç bir belirtimde yok...
bugün evlilik yıl dönümümüz ve ben eşime müşdeli haberi vermeyi cok isterdim içimde umut olsaydı...

Canim umutsuz olma bi test alip keske baksaydin. Kac gun geciktin yada kac gun var regline?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…