Ayın 9'undan sonra spor salonuna ara vermiştik, ne olur ne olmaz diye biraz da eşimin keyfi yoktu.
Yumurtlama dönemimde sonra erince dün gittik, spor hocası dün olmadığından bende yeni program yazdıramadım, eskisini de yapmadım. Sadece yürüdüm, ama bacaklarımda belimde sızlanmalar, kasılmalar oldu 30 dakika sonra bıraktım. Salonda duşumu da aldım eve geldim.
Eve geldiğimizde,bir kaç basamağı çıkmaya dermanım kalmadı ve acaip bir üşüme, bütün gece dondum.
Normalde o duşu alıp eve geldiğimde hararet basıyordu resmen.
Valla ben tüm bunları hayra yormaya çalışıyorum ama umarım 28inden sonra hüsran yaşamam.
Birde bu spor konusunda kararsız kalıyorum, gidip yürümenin, yüzmenin, pilatesin ya da yeni programın zararının olacağını düşünmüyorum ama ya olur sa diye de kararsız kalıyorum. Hayır bişey var mı yok mu onu bilmiyorum ama yine de tedbir alıyorum kendimce :)
Bu konuda fikri olan var mı ?
Ayın 9'undan sonra spor salonuna ara vermiştik, ne olur ne olmaz diye biraz da eşimin keyfi yoktu.
Yumurtlama dönemimde sonra erince dün gittik, spor hocası dün olmadığından bende yeni program yazdıramadım, eskisini de yapmadım. Sadece yürüdüm, ama bacaklarımda belimde sızlanmalar, kasılmalar oldu 30 dakika sonra bıraktım. Salonda duşumu da aldım eve geldim.
Eve geldiğimizde,bir kaç basamağı çıkmaya dermanım kalmadı ve acaip bir üşüme, bütün gece dondum.
Normalde o duşu alıp eve geldiğimde hararet basıyordu resmen.
Valla ben tüm bunları hayra yormaya çalışıyorum ama umarım 28inden sonra hüsran yaşamam.
Birde bu spor konusunda kararsız kalıyorum, gidip yürümenin, yüzmenin, pilatesin ya da yeni programın zararının olacağını düşünmüyorum ama ya olur sa diye de kararsız kalıyorum. Hayır bişey var mı yok mu onu bilmiyorum ama yine de tedbir alıyorum kendimce :)
Bu konuda fikri olan var mı ?
canım yanlış bilgi vermek istemem ama çevremde 2 adet örnek var.
birincisi arkadasımın ablası spor eğitmeni aynı zamanda profesyonel yüzme antrenörü. hamile kaldığında doktor 3 ay spora ara vermesi gerektiğini yapılan hareketlerden dolayı düşük olabileceğini söylemesine rağmen kız spora devam etti ve bebeği 3. ay düştü.
ikincisi ise yan komşum geçen yıl hamile kalınca sporu bıraktı. farkı doktorlar olmasına rağmen doktoru onada aynı şeyi söylemiş.
tamam hamilelikte yürüyüş iyi ama son aylarda yürünmesi yani ilk 3 ayın çok dikkatli geçirilmesi gerektiği aşikar.
bence fazla zorlama ve eğer gebelik çıkarsa bir doktora danış derim.
Gunaydinnnn topikimin guzel hatunlari... Bugun keyfim acayip yerinde bir kere daha anladimki arada sirada beyleri biraz fircayla resetlemek gerekiyomus.en azindan benimkini. Fabrika ayarlarina geri dondu iyi oldu...
Canimsin...kocaman kocaman operim seniİyi olduguna çok sevindim canım seni her zaman böyle görmek istiyorrum :))
merhaba kızlar
ben gecen ay 19 ekimde regl olmuştum henüz olmuş değilim ...ve sabırsız davranarak kan testi yaptırdım sonucum 10,27 gibi bir değer çıktı nedir durum 5 in üzerinde pozitif diye biliyorum ama erken olduğu içinmi bu şekilde ben daha önce bir gebelik yaşamıştım gec döllenme olduğunu söylemişlerdi doktorlar (kürtaj olmak zorunda kaldım onda) yine gec döllenmemidir acaba bilginiz varmı????
Canimsin...kocaman kocaman operim senisen nasilsin ? Hersey yolundadir umarim.
Bende seni 😘😘 iyiyim allaha şukur bu ay tutturmayı bekliyorum 😅
Ayyy insallah canim ben pek umitli degilim ama bi yandanda hic belli olmaz diyorum. Pek bosta gecmedi ama bakalim. Bebisim bi gelsin ben onu nasil opup koklarim ablasi.
Kısmetı geldıyse gelicek bebişin canım sen her zaman iyi düşün iyi olsun :)
slm kızlar...
18 kasımda çok az bi leke geldi ve bir daha bişey yok hala beklemedeyim hiç bir belirtimde yok...
bugün evlilik yıl dönümümüz ve ben eşime müşdeli haberi vermeyi cok isterdim içimde umut olsaydı...
Tünaydinn kizlar umarim her$ey yolundadir
Canım hoşgeldin :)
selam kızlarr nasılsınız bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?