hoşgeldiniz kızlar.
ben iyiyim çok şükür
sizler nasılsınız
saat geç oldu yarın mı yapsam ya akıl verirmsniz
canım bencede yarın yapman daha mantıklı
yarın gün içerisinde yaparsın
birde hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat et
marmelat
suff
yesil_sis
kızlar batlar geçmiş ne durumdasınız. geçmişe bakamadım varmı gelen giden
1112
nrhs
kızlar batlar bugünmüş gelen giden varmı son durum ne
Kızlar tahlil sonucum pozitif değerim düşük ama reglime var daha 56,66 çıktı Rabbim hepinize nasip etsin sizlerede dua edicem.
selam canım ben yazmıştım sen yoktun o ara, birkaç gündürde ben girmiyordum topiğe. tam bat günü hasta oldum. şimdi aralığı bekliyorum. bi sonraki BAT 19 aralık
yesil-sis sen ne kadardır deniyosun
canım biz 8 kasımda denemeye başladık. 16 kasımda adet oldum. daha yeniyiz yani.. sende durumlar ne?
canım nbr napıyosun karşılasamıyorz sende regl olmussun( ınsallahh aralık ta gelır bızım bebısler benım de adetım bu ay 2 gün gecikmeli geldı umutlandım gecıkınce normalde düzenldr bu ay nıye böyle oldu anlamadm ... forumda rahmın kendısını hazırladgnı söyluyorlar gecıkmeyle dogrumudr acaba
canım nbr napıyosun karşılasamıyorz sende regl olmussun( ınsallahh aralık ta gelır bızım bebısler benım de adetım bu ay 2 gün gecikmeli geldı umutlandım gecıkınce normalde düzenldr bu ay nıye böyle oldu anlamadm ... forumda rahmın kendısını hazırladgnı söyluyorlar gecıkmeyle dogrumudr acaba
20 ay oldu bu 21. artık inşallah bu ay tüm isteyenlerin olsun bebişi
ınsallaahhhh canımm olur hayırlısıylaa dualarım kendıme ve sizeee20 ay oldu bu 21. artık inşallah bu ay tüm isteyenlerin olsun bebişi
selam marmelat.topiğimizde pek muhabbet olmayınca birkaç gün girmedim. anam bi geldim ooo sohbetler kaynaşmalar başlamış artık bende burdayım.:13: hadi inşallah dediğin gibi aralık bizim ayımız olur. bu arada bu ay adet dönemim sanki bitmiyor. çok sabırsızlanıyorum. biran önce bitsin diye bekliyorum
Benim gunu şaşmazz nneee yani daha hazır değil mii 😄😄
Benim gunu şaşmazz nneee yani daha hazır değil mii 😄😄
ınsallaahhhh canımm olur hayırlısıylaa dualarım kendıme ve sizeee
evt cnm baya muhabbet ılerledı hamıslermız varr :)) bende bı karar aldım hesap yapmıycm bu ay bıde öyle denıycemm
5 ay arayla evlenmişiz. biz daha yeni emin olduk bebek fikrinden sizin bayağı olmuş. hayırlı zamanda olur inşallah..
hesap derken yumurtlama tarihinimi hesaplıyordun??
ınsallaahhhh canımm olur hayırlısıylaa dualarım kendıme ve sizeee
evt cnm baya muhabbet ılerledı hamıslermız varr :)) bende bı karar aldım hesap yapmıycm bu ay bıde öyle denıycemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?