Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim umutsuz olma bi test alip keske baksaydin. Kac gun geciktin yada kac gun var regline?

Canım hoşgeldin :)
Bat ne zamandı senin? Belli olmaz belki de artık zamanı gelmiştir

hoşbulduk canım...
normalde 5 kasımda adet olmam lazımdı ama adetlerim düzensiz olduğu için ben pek takmadım.
ama 18 kasımda kırmızı leke wc kağıdına geldi o da.
ondan başka ne gelen ne giden bi belirtide yok.

Arkadaslar merhaba,

Telefonumdan indirdigim uygulamada da, okudugum kaynaklarda da, bebek icin en verimli zamani ovulasyon gununun bes gun oncesi bes gun sonrasi diye aliyor. Fakat okudugum yabanci ve cok guvenilir kaynaklarda, bebek icin en verimli zamanin ovulasyon gununden onceki bes gun ve ovulasyon gunu yani toplamda 6 gun oldugunu soyluyor. Ovulasyon gununden sonra iliskide bebek ihtimalinin cok dusuk oldugunu yaziyor. Ve istisnasiz boyle, cok da guvenilir kaynaklar..

O alti gun boyunca gun asiri iliski ve ovulasyon gunu de iliski olmaliymis. Yani toplamda uc-dort iliski denemesi yeterliymis. n verimli zaman da ovulasyon gununun iki gun oncesiymis.

Ilginc geldi bana. Bence o zaman bizim ovulasyon gunumuzu kesin olarak bilmemiz gerek. En guvenilir yontem nedir? Sigortam yumurta takibini karsiamiyor. Kit mi alsam?

Ateş ölçme bence en güvenilir yöntem. Sabit başlık var ateş ölçme topigi oraya baksana sen. Kit bende işe yaramadı ne yazık ki :2:

canım rahim salgısıyla da anlayabilirsn yumurtlamanı. adetten sonra 12. veya 13. günlerde (tabi bu kişiye göre değişiyor) yumurta akı kıvamında mukuslu akıntı yumurtladıgını gösteriri

Topigimizde beni de ekler misinz hanmlar malesef kasmda olmadı bat 23 aralık yaş 22 deneeme 9 (

tabiki canım. hoşgeldin aramıza

Canım işte bende henüz bişey yok biliosun acaba bu aşamada da zararı olur mu bilemedim
İnşallah hamilelik kısmet olursa zaten bir süreliğine gitmeyi planlamıyorum ben de..

sen şimdi kendini çok kasmayacak hareketler yap. bacaklarındaki ağrı kasılma çok yüklendiysen olmuştur. bundan sonra bata kadar daha hafif şeyler yap mesela 1 saat yürüyorsan yarım saat yürü. battan sonra duruma göre hareket edersin canım

Gunaydinnnn topikimin guzel hatunlari... Bugun keyfim acayip yerinde bir kere daha anladimki arada sirada beyleri biraz fircayla resetlemek gerekiyomus. en azindan benimkini. Fabrika ayarlarina geri dondu iyi oldu...

erkekler arada fırça yemeden kendilerine gelemiyolar canım hepimizinki öyle :)

canıııımmm hoşgeldinnnn seni burada görmek ne güzel
rabbim bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin nice nice birlikte güzel yıllara
inşallah bu ay olmasa bile önümüzdeki ay müjdeli haberi verirsin kuzucum

kızlar elcemden haber varmı bu arada. bugün bat günüymüş :18:

Canım aslında iki bilgide aynı.
Program sana muhtemel günleri gösteriyor opsiyonlu olarak çünkü yumurtlaman bir kaç gün erken ya da geç olabilir, bundan dolayı sondaki o ek günler.
Kaynaklar yumurtlama öncesi önemli diyor çünkü sperm hücresi yaşama sansına göre bakarsın taa 4 gün önce tüpe yerleşmiş sperm işe yarayacaktır :) Yumurtlamadan sonra 1 gün diyor çünkü yumurta çoğunlukla 24 saat canlı kalıyor.

Bundan dolayı sen programı takip et, kaynaklar doğruyu söylüyor ama program o doğruyu kabul ederek yol gösteriyor :)

Son düzenleme:
mrblar kızlarr ben geldımmm nasılsınz bakıyımmm....
matmazelcım işe yaramasına sevındım fırçanın :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…