Iyiyim kendi adıma
Çok şükür sibel sen nasılsın bebek nasıl
Naptin canım kocaya fırça çekmişsin akillanmis herhalde
Hava guzel biz guzeliz daha ne olsunsen nasilsin?
bende iyi sayılırım kızlar işte bildiğiniz gib pedlerimi hazırladım hazır nazır bekliyorum kırmızılarıIyiyim kendi adımasen nasılsın canım
Canim umutsuz olma bi test alip keske baksaydin. Kac gun geciktin yada kac gun var regline?
Canım hoşgeldin :)
Bat ne zamandı senin? Belli olmaz belki de artık zamanı gelmiştir
Ateş ölçme bence en güvenilir yöntem. Sabit başlık var ateş ölçme topigi oraya baksana sen. Kit bende işe yaramadı ne yazık ki :2:Arkadaslar merhaba,
Telefonumdan indirdigim uygulamada da, okudugum kaynaklarda da, bebek icin en verimli zamani ovulasyon gununun bes gun oncesi bes gun sonrasi diye aliyor. Fakat okudugum yabanci ve cok guvenilir kaynaklarda, bebek icin en verimli zamanin ovulasyon gununden onceki bes gun ve ovulasyon gunu yani toplamda 6 gun oldugunu soyluyor. Ovulasyon gununden sonra iliskide bebek ihtimalinin cok dusuk oldugunu yaziyor. Ve istisnasiz boyle, cok da guvenilir kaynaklar..
O alti gun boyunca gun asiri iliski ve ovulasyon gunu de iliski olmaliymis. Yani toplamda uc-dort iliski denemesi yeterliymis. n verimli zaman da ovulasyon gununun iki gun oncesiymis.
Ilginc geldi bana. Bence o zaman bizim ovulasyon gunumuzu kesin olarak bilmemiz gerek. En guvenilir yontem nedir? Sigortam yumurta takibini karsiamiyor. Kit mi alsam?
canım rahim salgısıyla da anlayabilirsn yumurtlamanı. adetten sonra 12. veya 13. günlerde (tabi bu kişiye göre değişiyor) yumurta akı kıvamında mukuslu akıntı yumurtladıgını gösteririArkadaslar merhaba,
Telefonumdan indirdigim uygulamada da, okudugum kaynaklarda da, bebek icin en verimli zamani ovulasyon gununun bes gun oncesi bes gun sonrasi diye aliyor. Fakat okudugum yabanci ve cok guvenilir kaynaklarda, bebek icin en verimli zamanin ovulasyon gununden onceki bes gun ve ovulasyon gunu yani toplamda 6 gun oldugunu soyluyor. Ovulasyon gununden sonra iliskide bebek ihtimalinin cok dusuk oldugunu yaziyor. Ve istisnasiz boyle, cok da guvenilir kaynaklar..
O alti gun boyunca gun asiri iliski ve ovulasyon gunu de iliski olmaliymis. Yani toplamda uc-dort iliski denemesi yeterliymis. n verimli zaman da ovulasyon gununun iki gun oncesiymis.
Ilginc geldi bana. Bence o zaman bizim ovulasyon gunumuzu kesin olarak bilmemiz gerek. En guvenilir yontem nedir? Sigortam yumurta takibini karsiamiyor. Kit mi alsam?
Topigimizde beni de ekler misinz hanmlar malesef kasmda olmadı bat 23 aralık yaş 22 deneeme 9(
Canım işte bende henüz bişey yok biliosun acaba bu aşamada da zararı olur mu bilemedim
İnşallah hamilelik kısmet olursa zaten bir süreliğine gitmeyi planlamıyorum ben de..
Gunaydinnnn topikimin guzel hatunlari... Bugun keyfim acayip yerinde bir kere daha anladimki arada sirada beyleri biraz fircayla resetlemek gerekiyomus.en azindan benimkini. Fabrika ayarlarina geri dondu iyi oldu...
slm kızlar...
18 kasımda çok az bi leke geldi ve bir daha bişey yok hala beklemedeyim hiç bir belirtimde yok...
bugün evlilik yıl dönümümüz ve ben eşime müşdeli haberi vermeyi cok isterdim içimde umut olsaydı...
Arkadaslar merhaba,
herkes nerede ya bugün övü testi yapcam kaç saat su içmeyim
selam kızçeler naslsnz özledm topiği
mrblar kızlarr ben geldımmm nasılsınz bakıyımmm....
matmazelcım işe yaramasına sevındım fırçanın :))))))))))
4 saat hergün yediğinden fazla bişey yiyip içme canım. 1 bardak sudan fazlasını içme yani
hoşgeldiniz kızlar.
ben iyiyim çok şükür
sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?