Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam canım ben yazmıştım sen yoktun o ara, birkaç gündürde ben girmiyordum topiğe. tam bat günü hasta oldum. şimdi aralığı bekliyorum. bi sonraki BAT 19 aralık

kusura bakma hayatım yaa kafam dağınıktı o ara göremedim yazılanları.
düzeltiyorum hemen

Canm sagol eklemissin bni de yalnz 13 degil 23 aralik oluck :)

afedersin canım yanlışlık yapmışım düzeltiyorum

evet canımm o günlerde çok takıyordumm işte bugün yumurtlamaa tahmınen mutlaka olmalı dıye akışına bırakıcam yaa

bencede akışına bırak gitsin. birde çiftlerin en hazır olduğu en çok istediği zaman en doğru zaman bana göre. sırf programda var diye olunca isteksizlikte olabiliyor.

kimin duası kabul olur bilinmez ama yarın sabah namazına tüm topik uyanıp dua edelim mi adetli olnlar sadece dua etsin

ilginç bir fikir ama neden olmasın.. hatta yasin filanda okuyabiliriz birbirimize ama tabi sabah ezanında değil günün herhangi bir saatinde

Adetli secdeye oturuop tesbih çekince cennetin kapıları sana açılıyormuş nolur yapalım kızlar

bencedeee tamam ben kalkarımm sabah namazınaa bu sabah mı kalkıcaz

bencede akışına bırak gitsin. birde çiftlerin en hazır olduğu en çok istediği zaman en doğru zaman bana göre. sırf programda var diye olunca isteksizlikte olabiliyor.

evet canım hazırız ıstıyooruz amaa plan program bence robotik bır etkıı oluyor aşkınnn yaradılışına aykırı

Adetli secdeye oturuop tesbih çekince cennetin kapıları sana açılıyormuş nolur yapalım kızlar

ben namaza başlamak istiyorum yaaa hatta bu kararı 2 gün önce aldım. adetin bitmesini bekliyordum olmadı bu dediğinle başlarım adet bitince namazla devam ederim.

ilginç bir fikir ama neden olmasın.. hatta yasin filanda okuyabiliriz birbirimize ama tabi sabah ezanında değil günün herhangi bir saatinde

gebelik için hz zekeriyanın duası veye meryem suresi diyorlar kim ne okuyabilirse artık ALlah amele göre muamele eder

bencedeee tamam ben kalkarımm sabah namazınaa bu sabah mı kalkıcaz

evet canım hazırız ıstıyooruz amaa plan program bence robotik bır etkıı oluyor aşkınnn yaradılışına aykırı

bu sabah yapalım namaza baslayalım inş eşlerimizi de uyandıralım tabi çok ısrar etmeden sadece soralım

birdee günde allahüme ya evvelüü 100 defa okuyabılırız tesbihte çekebılırz bebek ısteyenler ıcın hayırlıyms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…