- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
selam canım ben yazmıştım sen yoktun o ara, birkaç gündürde ben girmiyordum topiğe. tam bat günü hasta oldum. şimdi aralığı bekliyorum. bi sonraki BAT 19 aralık
Canm sagol eklemissin bni de yalnz 13 degil 23 aralik oluck :)
kimin duası kabul olur bilinmez ama yarın sabah namazına tüm topik uyanıp dua edelim mi adetli olnlar sadece dua etsin
evet canımm o günlerde çok takıyordumm işte bugün yumurtlamaa tahmınen mutlaka olmalı dıye akışına bırakıcam yaa
ayyy ne güzell olurrr ben şuan adetlıyımmm
kimin duası kabul olur bilinmez ama yarın sabah namazına tüm topik uyanıp dua edelim mi adetli olnlar sadece dua etsin
Adetli secdeye oturuop tesbih çekince cennetin kapıları sana açılıyormuş nolur yapalım kızlar
bencede akışına bırak gitsin. birde çiftlerin en hazır olduğu en çok istediği zaman en doğru zaman bana göre. sırf programda var diye olunca isteksizlikte olabiliyor.
Adetli secdeye oturuop tesbih çekince cennetin kapıları sana açılıyormuş nolur yapalım kızlar
ilginç bir fikir ama neden olmasın.. hatta yasin filanda okuyabiliriz birbirimize ama tabi sabah ezanında değil günün herhangi bir saatinde
kusura bakma hayatım yaa kafam dağınıktı o ara göremedim yazılanları.
düzeltiyorum hemen
afedersin canım yanlışlık yapmışım düzeltiyorum
gebelik için hz zekeriyanın duası veye meryem suresi diyorlar kim ne okuyabilirse artık ALlah amele göre muamele eder
bencedeee tamam ben kalkarımm sabah namazınaa bu sabah mı kalkıcaz
evet canım hazırız ıstıyooruz amaa plan program bence robotik bır etkıı oluyoraşkınnn yaradılışına aykırı
bu sabah yapalım namaza baslayalım inş eşlerimizi de uyandıralım tabi çok ısrar etmeden sadece soralım
bnde duydum meryem suresını canım 41 gün okunuyormuşş
ben eşimi telefonla uyandırırm artık gerçi o uyanıyo sabah namazlarna şuan ayrı memleketlerdyzzz
evet canım bence bu zamanda maneviyatı güçlendirirsek psikolojik olarak ta yıkılmayız
Allah kavustursun canım inşallah
neyı canımmm ????????kocalrda bunu cuma namazında 1000 kez söylesin
bencedee canımmm haklısınn canım ama ben türkçe okunusyla okusam bırsey olur mu ki arapça bılmıyorm :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?