Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlısı olsun be canım tez zamanda kavuşursunuz umarım.. sevdiğinden ayrı olmak zor iş hele bide sevdiğin kocan olmuşsa artık hiç ayrılası gelmiyor insanın

amınnnn canımmm evett çok zorrrr sabırla hemmm hergun evıme gıdecegım gunu ve bebısımızı beklıyorummmm ALLAHAA şükürler olsun

Kizlar kizlar... Bikac saat yoktum oooo neler neler konusulmus. Bende meryem suresini kayinvalideme rica ettim kuran-ı Kerimden sagolsun benim icin okuyor.
Ayy anlatacak cok seyim var ama once huyduz kocama yemek yediriyim hemen geliyorum. Optum sizi.

amınnnn canımmm evett çok zorrrr sabırla hemmm hergun evıme gıdecegım gunu ve bebısımızı beklıyorummmm ALLAHAA şükürler olsun

senin yine yakın Allah tan bi arkadaşım türkiyenin bi ucundan bi ucuna 5 ayda bir kocasını görmeye gidiyordu. ama Allah kavuşturdu onları tayini çıktı seninde yakın zamanda olur inşallah

senin yine yakın Allah tan bi arkadaşım türkiyenin bi ucundan bi ucuna 5 ayda bir kocasını görmeye gidiyordu. ama Allah kavuşturdu onları tayini çıktı seninde yakın zamanda olur inşallah

evettt cnmmm haklısın ama her gun evıne gıdememek zor amınn canımmm allah ayrı olan herkesı kavustrduuu

allah kabul etsınn canım.... beklıyorzz heyecanlaaa çabuk gelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…