Allah kabul etsin canım
Günaydin kizlar sabah ezaninda kalkip hepimiz için tüm bebek isteyenler için dua ettim tespih çektim allah dualarimizi kabul eder inşallah
Canim Allah kabul etsin canim dualarini... Kalbindeki guzellikleri yasatsin rabbim sana.
Canim Allah kabul etsin canim dualarini... Kalbindeki guzellikleri yasatsin rabbim sana.
Başka kalkan varmi sabah ezaninda
Vallah içimden geçti Allah cimcime sultana ikiz versin
aminnnn :)))))
Kııızzz içine mi doğdu ne? cimcime ikiz delisi
Koskocaman AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNN
valla canim bugun doktorda randevum vardi oraya gittim doktorla ev arasi pek uzak degil yürüdüm eve gelince kahverengi kan geldii $u an sirtim belim karnim ve kasigimdan ayagima dogru agri var acaba düsük mü yapiyorum kötü oldum resmen
Kızlar ben en son ekim 21 de adet oldm tam 28 gün sürmüo arada 2-3 gün ileri atıyo ama belirti olarak göğsüm cok şişer ve acır ama suan ne belirti var ne kanama ders calışyorm bu ara acaba stresten mi yoksa bebekten mi arada belim agrıo akontım bitmedi hiç kasıklarm agrıyo arada bi bide gazım var ama bunlar bnm adet belirtilerm deildi offf nedir ki
benimde bu ay 7. denemem olucak her ay aynı heyecanı yaşıyoruz ama rabbim ol der olur zamanı var işte bazı şeylerin....
Günaydın kızlar sabah ezaninda uyandim hepimiz için tüm bebek isteyenler için dua ettim tespih çektim allah dualarimizi kabul eder inşallah
Günaydın kızlar ben arannıza yeni katıldım bende 3 senelik evliyim 2senedr bebiş istiyorum 2 kere çatlatma iğnesi oldum yumurtalıklarım çok ii büyümesine rağmen tutmadı doktorum da ilaçları bırakalım bide kür deneyelim dedi bakalım tutacakmı 14kasımda adet olmam lazımdı hala olmadım kan testi yaptırdım pazartesi 0.34 beta hcg çarşamba gnü 1.04 çıktı doktorumm birdaha yapalım pazartesi daha yeni olabilir dedi çok heycanlıyım...
Selam herkese ne güzel dualar edilmiş Allah kabul etsin dün görseydim bende ederdim başım çok ağrıyordu akşam 9,30 da yattım yatış yatış sabaha kadar:) ağrım geçmişti ama kalkıp iş yapınca geri, başlıyor yatınca geçiyor yatmak gibi lüksüm yok oğlum ilgi bekliyor, yarın sabah bende ederim sizler için dua:)
Amin :)Doktorum ibrahim saraçoğlunun bana soğan kürü eşime keçi boynuzu kürünü uygula dedi ben 2hafta sabah akşam eşimde 1hafta sabah akşam içti şimdi eşim 3ay boyunca akşam içecek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?