Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın güzellikler
Dün gece nasıl yorgunsam sabaha kadar uyanamadim maalesef. Kalkanlar olduysa dualarina kocamannn bir AMIIIIIINNNNNNNN

Vallah içimden geçti Allah cimcime sultana ikiz versin

Kııızzz içine mi doğdu ne? cimcime ikiz delisi
Koskocaman AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNN

ooyyyyyyy sizin içinizide yerim sizide yerim ulennnnn
Allah razı olsun kızlar bende çok istiyorum ikizim olmasını hatta 2 arkadasımda ikiz var ikiside bana hergün allah sana üçüz versin diye dua ediyolar çok zormuş bakımları

canım stres yapma çokda kendini yorma bol bol dinlen bacaklarını biraz yukarıda tut yatarken. yaşadıklarından oda etkileniyor şuan. kızlar zaten sana söylemiş ama bende hatırlatmak istedim.

canım cumartesi yine olmazsan test yap inşallah bebeğin seninledir.

benimde bu ay 7. denemem olucak her ay aynı heyecanı yaşıyoruz ama rabbim ol der olur zamanı var işte bazı şeylerin....

hoşgeldin canım. Rabbim OL derse oluyor biz kendimizi paralasakta boş.

Günaydın kızlar sabah ezaninda uyandim hepimiz için tüm bebek isteyenler için dua ettim tespih çektim allah dualarimizi kabul eder inşallah

günaydın canım allah razı olsun dualarını kabul etsin inşallah.

günaydın kızlar.
valla oku oku bitmedi çeneniz düşmüş 20 sayfa birden nasıl ilerlettiniz sayfayı
maşallah maşallah sayfamız hareketlenmeye başladı

Günaydın kızlar ben arannıza yeni katıldım bende 3 senelik evliyim 2senedr bebiş istiyorum 2 kere çatlatma iğnesi oldum yumurtalıklarım çok ii büyümesine rağmen tutmadı doktorum da ilaçları bırakalım bide kür deneyelim dedi bakalım tutacakmı 14kasımda adet olmam lazımdı hala olmadım kan testi yaptırdım pazartesi 0.34 beta hcg çarşamba gnü 1.04 çıktı doktorumm birdaha yapalım pazartesi daha yeni olabilir dedi çok heycanlıyım...

hoşgeldin canım inşallah bebeğin seninledir.
doktorun ne kürü uyguladı anlatırmısın

Selam herkese ne güzel dualar edilmiş Allah kabul etsin dün görseydim bende ederdim başım çok ağrıyordu akşam 9,30 da yattım yatış yatış sabaha kadar:) ağrım geçmişti ama kalkıp iş yapınca geri, başlıyor yatınca geçiyor yatmak gibi lüksüm yok oğlum ilgi bekliyor, yarın sabah bende ederim sizler için dua:)

canım kendini yorma ev işlerini bırak olduğu kadar olsun oğlunla ilgilenmen mecburi hizmet ona sözüm yok :))

Amin :)Doktorum ibrahim saraçoğlunun bana soğan kürü eşime keçi boynuzu kürünü uygula dedi ben 2hafta sabah akşam eşimde 1hafta sabah akşam içti şimdi eşim 3ay boyunca akşam içecek ..

eflalim hamileliğini onayladı özlem_ahmet inde batı bugünmüş ondan ses yok hayırlı haberlerle gelir inşallah :18:

Amin :)Doktorum ibrahim saraçoğlunun bana soğan kürü eşime keçi boynuzu kürünü uygula dedi ben 2hafta sabah akşam eşimde 1hafta sabah akşam içti şimdi eşim 3ay boyunca akşam içecek ..

hadi bakalım inşallah tutar canım. saraçoğlu kürleriyle hamile kalan çok :)

Inşallah ya içim içime sığmıyor zaten sabırsızlıkla çekiyorum pazartesiyi :))) inşallah Allah herkese hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip etsin dualarımla hepinizle :*

Dün yazdıklarınızı okuyup uyuduktan sonra (söz veremedim de sabah kalkabilirim diye) , sabah namazı vakti zınk diye uyandım.. Ama inanılmaz uykum vardı, dua edip yattım sadece aklımdan hepinizi geçirerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…