Sagol canim ya acayip içim rahatladiiiii kendimi yormamaya gayret ediyorum ama kagit isleri cok oluyor kosusturmak zorunda olunca mecbur hep disardayim ama bundan mutlaka dinlenmeye calisicamm Allah razi olsunn
allahhh bebegını sana bagıslasınn sana sımsıkı tutunsun ınsallahhhh cümlemızden razı olsunnn güzelll annişşşş
Allah sendende razi olsun canimmm Insallah en kisa zamanda seninde bebisin olurrrrr Aminn artik seninde haberin gelir
Umarım sadece yorgunluk belirtisidir, dua et bol bol, allah ömür versin sevgili yavruna inşallahvalla canim bugun doktorda randevum vardi oraya gittim doktorla ev arasi pek uzak degil yürüdüm eve gelince kahverengi kan geldii $u an sirtim belim karnim ve kasigimdan ayagima dogru agri var acaba düsük mü yapiyorum kötü oldum resmen
Umarım sadece yorgunluk belirtisidir, dua et bol bol, allah ömür versin sevgili yavruna inşallah
Kizlar Meryem suresini okumaya baslayan var miii
ben regl oldgm ıcın baslamadm cnm
Peki ne zaman bitiyor canim
Kızlar ben en son ekim 21 de adet oldm tam 28 gün sürmüo arada 2-3 gün ileri atıyo ama belirti olarak göğsüm cok şişer ve acır ama suan ne belirti var ne kanama ders calışyorm bu ara acaba stresten mi yoksa bebekten mi arada belim agrıo akontım bitmedi hiç kasıklarm agrıyo arada bi bide gazım var ama bunlar bnm adet belirtilerm deildi offf nedir ki
cuma gunu bıter dıye düşünüyrm cnm
Canm bat gecti 28 güne göre 18 kasımdı ama hadi diorm bikaç gün sarksa bu ara işte ama adet belirtisi yok hiçhamılelık belırtılerı gbı ama cnm bat ne zamn
Insallah canim hayirlisiyla bir an önce bitsinde artik okumaya baslarsin Rabbim sesimizi duyarda Göbisler dolar
Kızlar ben en son ekim 21 de adet oldm tam 28 gün sürmüo arada 2-3 gün ileri atıyo ama belirti olarak göğsüm cok şişer ve acır ama suan ne belirti var ne kanama ders calışyorm bu ara acaba stresten mi yoksa bebekten mi arada belim agrıo akontım bitmedi hiç kasıklarm agrıyo arada bi bide gazım var ama bunlar bnm adet belirtilerm deildi offf nedir ki
Canm bat gecti 28 güne göre 18 kasımdı ama hadi diorm bikaç gün sarksa bu ara işte ama adet belirtisi yok hiç
amınnn ınsallahhhh canımm bu sabah kalkıcaz dua içinnn :))) sabah ezanında
amınnn ınsallahhhh canımm bu sabah kalkıcaz dua içinnn :))) sabah ezanında
. Amin canm çok saol ama bebegi kafama takmıorm aslında sunumum var okulda onu takıorm geciktrdirdimi acaba diorm ama geciksede belirti verrdi gögüslerm sertlesrdi adetten önce. Bide 18 inde yani 28 güne göre batımın ilk günü gebelk testi yaptm evde negatifti bnm genelde 28 günde bi olmuo ama meraktan yaptm normal mi negatif olması???Insallah hamilelik belirtisidir fazla stres yapma çok kafana takma en kisa zamanda bebis olur
Insallah canim sabah namazimizida kilicaz birbirimize bol bol dua edicez Rabbim dualarimizi kabul eder Insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?