kızlar nasılsınız neredesiniz?? Cimcime kursa başladı akşam girer bilgilerinizi ekler kızlar.
Canim kanamanin durumu ne alemde. Umarim gecmistir.
Canim yorgunluktan olabilir çünkü yattim kalktigimda hiç bi yerim agrimiyordu ve kanamam durmu$tu çok sükür seni sormalii
Iyiyim ben de kuzum.
Iyiyim ben de kuzum.
Bugün nöbet vardı çok yoruldum belim çatlıyor :2::2:
Adete bir hafta falan kaldı tatlı krizim ve bel ağrım başladığına göre kırmızıları görmem yakındır
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ıyı aksamlar cnm ıyıyz sen nasılsnn
Hamdolsun canım baş ağrım dışında sıkıntım yok
geçmiş olsn canım neden agrıyo başın
Benim ağrım olur böyle canım arada bir yorgunluk uykusuzluk stres
Evet canım 13ünde bittiYumurtlma gecti dimi
Hayırdır inşallah canım Allah hayırlara çıkarsın dua et ferahlarsın
Inşallah gelmez de tatlı asermem de başladı, bel ağrım da, kesin gelecek :2::2:
Hayirlara ciksin insallah. Bazen bendede olur oyle dus alir yatar uyurum. Kiyamam kuzuma 😔Ben bugun kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedenini bilmediğim halde surekli aglamaklı bi halim varr uyuyuo yeni gune uyanmak istiyorum 😪
Cok sukur canim. Sen yinede gecti diye tedbiri elden birakma. Kendinide fazla yorma.Canim yorgunluktan olabilir çünkü yattim kalktigimda hiç bi yerim agrimiyordu ve kanamam durmu$tu çok sükür seni sormalii
Bende de oldu uykuya doyamadm okuldn gelince hiç uyumm normaldeHayirlara ciksin insallah. Bazen bendede olur oyle dus alir yatar uyurum. Kiyamam kuzuma 😔
Cok sukur canim. Sen yinede gecti diye tedbiri elden birakma. Kendinide fazla yorma.
Bence havalar sogudukca modumuzda dusuyor ve kendimizi surekli yorgun hissediyoruz... Gerci bugun dolasmaktan ayaklarim sizliyor o ayriBende de oldu uykuya doyamadm okuldn gelince hiç uyumm normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?