Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?

Iyiyim ben de kuzum.
Bugün nöbet vardı çok yoruldum belim çatlıyor :2::2:
Adete bir hafta falan kaldı tatlı krizim ve bel ağrım başladığına göre kırmızıları görmem yakındır

hıc sorma ya bnde nöbetcıydm yorgunlktn uyuyamadım düşün okdr yanıı ınss gelmez kırmızılarr

Ben bugun kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedenini bilmediğim halde surekli aglamaklı bi halim varr uyuyuo yeni gune uyanmak istiyorum 😪
Hayirlara ciksin insallah. Bazen bendede olur oyle dus alir yatar uyurum. Kiyamam kuzuma 😔

Canim yorgunluktan olabilir çünkü yattim kalktigimda hiç bi yerim agrimiyordu ve kanamam durmu$tu çok sükür seni sormalii
Cok sukur canim. Sen yinede gecti diye tedbiri elden birakma. Kendinide fazla yorma.

Topigin guzel hatunlarina nazar neydi valla bi baktim herkesin bugun pestili cikmis. Ondan cok sessiz...

Hayirlara ciksin insallah. Bazen bendede olur oyle dus alir yatar uyurum. Kiyamam kuzuma 😔

Cok sukur canim. Sen yinede gecti diye tedbiri elden birakma. Kendinide fazla yorma.
Bende de oldu uykuya doyamadm okuldn gelince hiç uyumm normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…