Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar hakkinizi helal edin ben kalkamadim
ama bugun herkes icin 12 tane Ayatel kursusu okuyucam insallah Allah kabul eder

canım herkese hayırlı evlat diliyorum :))) bende 1,5 yıllık evliyim çikolata kisti hastasıyım 1,5 yıldır deniyoruz.aralıkta tüp bebek deniyoruz yani nasipse bat 15 aralık :)))

cimcimem benide yaz 8 aralik 24 yas 19 ay dir deniyoruz bu son denememiz olur insallah bebegim gelir

İnşallah cimcimecim artk bn de burdaym derslerden ve işten vaktim kaldığınca buradaym yeriniz varsa inşallah bebektir bu durumm ama ümidim yok nedense

. Cok saolun kızlar inşallah vardr ama ders stresinden die düşünüp aklıma takmamaya calışyorum yoksa cok istiyorm

Canim takma takinca gercktn olmuyo bnde çok düşündüm 2 gün gecikti umutlndm ama psikolojik olrk geckti bnce inşallah senin bebistr

Canim takma takinca gercktn olmuyo bnde çok düşündüm 2 gün gecikti umutlndm ama psikolojik olrk geckti bnce inşallah senin bebistr
. İnşallah canm çok istiyorm da yarın sunumum var inşallah atlatnca stresim gidecek beklicem bakalm adet olcak mıyım inş stres deildr

kızlar nasılsınız neredesiniz?? Cimcime kursa başladı akşam girer bilgilerinizi ekler kızlar.

selam arkadaşlar nasılsınız? şimdi işten geldim bir selam vereyim dedim durumlar nasıl var mı yeni hamilemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…