Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Topigin guzel hatunlarina nazar neydi valla bi baktim herkesin bugun pestili cikmis. Ondan cok sessiz...

Bence havalar sogudukca modumuzda dusuyor ve kendimizi surekli yorgun hissediyoruz... Gerci bugun dolasmaktan ayaklarim sizliyor o ayri
Belki de ondan cnm merak ettiğim bişe var hamile olanlar bilir akıntı nası olupmuş hamileykn bnm akıntım bitmedi

canım herkese hayırlı evlat diliyorum :))) bende 1,5 yıllık evliyim çikolata kisti hastasıyım 1,5 yıldır deniyoruz.aralıkta tüp bebek deniyoruz yani nasipse bat 15 aralık :)))

hoşgeldin canım inşallah tüp bebek olumlu sonuçlanır

cimcimem benide yaz 8 aralik 24 yas 19 ay dir deniyoruz bu son denememiz olur insallah bebegim gelir

yazarım tabi canım

İnşallah cimcimecim artk bn de burdaym derslerden ve işten vaktim kaldığınca buradaym yeriniz varsa inşallah bebektir bu durumm ama ümidim yok nedense

yerimiz çok canım hoşgeldin

Ben bugun kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedenini bilmediğim halde surekli aglamaklı bi halim varr uyuyuo yeni gune uyanmak istiyorum 😪

al bendende o kadar arkadasım.
3-4 gündür sürekli ağlamaklıyım sürekli uyku halindeyim
ben genelde bat yaklaşınca böyle olurum bata 1 hafta kaldı

Bence havalar sogudukca modumuzda dusuyor ve kendimizi surekli yorgun hissediyoruz... Gerci bugun dolasmaktan ayaklarim sizliyor o ayri

bak bu doğru olabilir kuzum havalar soğudukça kedi gibi olduk sıcak bi yer arıyoruz.

selam kızlar nasılsınız
ben şimdi dershaneden geldim kemiklerime kadar dondum buz gibiydi sınıf ayaklarım falan üşüdü
normalde çarşamba perşembe gündüz olacak kursum ama ben test sürüşüne gittim bu akşam.
eve gelince mıyıştım sıckta uykum geldi vadiyi izliyorum ama sonuna kadar gitmeyecek sanırm az sonra uyurum

. Üşütmemeye calış kendni cnm dikkat et kendine kalın giyin özellkle aksamları buzz

Kolay gelsin canim. Baktin evde ders calisilmiyor dersaneye baslayimmi dedin ? Yeniden ogrencilik basladi desene... Bu arada yegeninin durumu ne oldu insallah iyiye gidiyordur.

Kızlar yarın çk önmli bir sınavm var dua edin nolur güzelce bitirm rahatca geciken adetimi oliyim sora bebişe odaklanim

Günaydın kızlar. Hava kapalı moralim bozuk.. Allah hayırlara çıkarsın :2::2:
Cimcimem sıkı sıkı giyin sen en iyisi.. Sercem Allah kabul etsin canım dualarını şu mübarek günde..

. Üşütmemeye calış kendni cnm dikkat et kendine kalın giyin özellkle aksamları buzz

evet yaa valla oturduğum yerde bacaklarım falan uyuştu bide en arkadaydım sırtım cama doğruydu cama baktım soğuk pek gelmiyo ama ben çok üşüdüm valla iyiki akşam derslerini seçmemişim dedim gündüz yine farklı olur

Kolay gelsin canim. Baktin evde ders calisilmiyor dersaneye baslayimmi dedin ? Yeniden ogrencilik basladi desene... Bu arada yegeninin durumu ne oldu insallah iyiye gidiyordur.

evet canım aynen öyle dedim evde yok kapıya bak yok yemeğe bak yok çamaşır bulaşık ütü derken ders çalışmak hayal oluyor hem ben sözelciyim dinlerken daha çok giriyo kafama. akşam bile bi sürü şey öğrendim kağıt kalemim olmadığı halde :)) bir değişiklik yok canım durumunda. hala komada. dün doktorlar film çekti sonuçlarını hala söylemediler

Kızlar yarın çk önmli bir sınavm var dua edin nolur güzelce bitirm rahatca geciken adetimi oliyim sora bebişe odaklanim

Allah zihin açıklığı versin canım inşallah güzel geçer sınavın

hepiniz icin okudum insallah Allah kabul eder

Allah razı olsun canım rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Günaydin kizlar rrr nasilsnz

günaydın canımmm

Günaydın kızlar. Hava kapalı moralim bozuk.. Allah hayırlara çıkarsın :2::2:
Cimcimem sıkı sıkı giyin sen en iyisi.. Sercem Allah kabul etsin canım dualarını şu mübarek günde..

herkesde adet öncesi olan sendrom başlamış canım sanada. havalar bahane bizler bat geliyor bu ayda olmadı diye üzülüyoruz bence :/
ben dün eve hiç gelmedim gündüz kurstan çıkınca eşimi aradım burası kafama yattı diye o gitti ücreti ödemeye. ona demişler bu akşam gelsin bi dersleri görsün diye. bende arkadasıma gitmiştim akşam eşim ordan aldı kursa bıraktı beni. haliyle dün gündüz hava çok güzeldi üzerimde öyle kalın şeyler yoktu. ama bundan sonra daha tedarikli gideceğim bütün gece üşümekten uyuyamadım eşofmanın altına kilotlu çorap üstümede hırka giydim

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız. hayırlı ve mutlu haberler alacağımız bir gün olsun inşallah.

Cok cok iyi yapmissin canim. Daha sistemli olur en azindan calismalarin. Yegeninde insallah ayaga kalkicak canim sen kalbini ferah tut.

GUNAYDİİİNNN KİZLARRRR. Aksam hic uyuyamadim ama bugun CUMAAA. Arkidesinizin bos gunu oooohhh 3 gun tatil baslasin benim icin.
Bu arada batmalarim hala devam ediyor. Hayirlisi olsun. Kim bilir belkide bebis gelmistir.

Bu arada dun anne olmak istiyoruz topiginde bisey okudum cok uzuldum. 1112 nin bebegini alicaklarmis... Allahim yardimcisi olsun. Daha yeni ogrenmisken kaybetmesi cok aci. Hcg degeri normale gore cok az yukseliyomus. Cok uzuldum

Son düzenleme:
Cok cok iyi yapmissin canim. Daha sistemli olur en azindan calismalarin. Yegeninde insallah ayaga kalkicak canim sen kalbini ferah tut.

evet canım hem dershanenin kaynakları çok fazla yani bir yayının konu anlatımlı setini bir yayının soru bankası setini bir yayının yaprak testini bir yayınında deneme sınavlarını kullanıyor. yani piyasadaki tüm sağlam kaynakları veriyor. yanında birde canlı ders olunca bana uydu bende hemen kayıt oldum. 3 hafta olmuş dersler başlayalı ama olsun telafi eğitimi yaptırmaya çalışacağım

tek sıkıntım önlisans ve lisansların bir arada olması. mesela dün akşam girdiğim sınıfta liseler bile varmış. hoca konu sonunda bi tarama testi verdi o sorular lisanslara çıksa bilmiyorumda en az 100 net çok rahat çıkarırım şuanki bilgilerimle. Ki ben sınıfa girdiğimde hoca testleri dağıtıyodu bişey dinlemedim yani.

GUNAYDİİİNNN KİZLARRRR. Aksam hic uyuyamadim ama bugun CUMAAA. Arkidesinizin bos gunu oooohhh 3 gun tatil baslasin benim icin.
Bu arada batmalarim hala devam ediyor. Hayirlisi olsun. Kim bilir belkide bebis gelmistir.

inşallah bebeğin batıyodur

Yaa insallah bebistir. Ne tam kasigim nede yurtaliklarim arada biyerde ara ara oluyor. Ama umitlenmek istemiyorum sonra cok canim yaniyor.

Onlisansla lisans hadi yakin diyelimde lise cok alakasiz olmus. Biraz hafif kalabilir cunku soru agirliklari farkli. Ben sana sunu onerenilirim kendini ales sinavina hazirliyomussun gibi calis cunku osym bu sisteme döndü.gecen sene kardesimde bu sekilde calisti ve bayada faydasini gordu. Hatta kendini denemek icin alese bile girdi.

Son düzenleme:
Bu arada dun anne olmak istiyoruz topiginde bisey okudum cok uzuldum. 1112 nin bebegini alicaklarmis... Allahim yardimcisi olsun. Daha yeni ogrenmisken kaybetmesi cok aci. Hcg degeri normale gore cok az yukseliyomus. Cok uzuldum

ayy üzüldüm yaa bulmuşken kaybetmek ne demek çok iyi biliyorum allah yardımcısı olsun gelmiyo buraya artık

benimde göğüs uçlarım o kadar acıyoki dokunmak ne kelime kolumu kıpırdatınca zonkluyo

evet ben özellikle lisansların yoğun olduğu sınıfı istiyorum dedim. akşamki sınıfta 1 tane lisans varmış çok alakasız konuları anlatıyolar lisanslarla. bakalım gündüz grubunda durum ne haftaya onu göreceğim. şuan benim elimde ihtiyaç soru bankası ve konu anlatım setleri var 2012 den kalma uzman kariyer ve yine ihtiyacın soru bankası ve konu anlatımlı setleri var. dershaneden yediiklim konu anlatımı yargı soru bankası data konu tarama testleri ve ihtiyacında yaprak test ve deneme testlerini veriyolarmış. inşallah faydasını görürüm. dediğin gibi birde ales denemekte fayda var. tabi bütün sorular testler bittikten sonra ona geçerim.
ben düz memurluk istiyorum alan bilgisine girmeyeceğim.

Selam herkese,

Dün akşam işten gelince yemek yapmak için mutfağa geçtim, bi 15 dakika sonra bacaklarım ağrımaya başladı duramadım ayakta. Kasıklarımda batmalar vardı yine.
Bugün yine ağrılarım var belime vuran, sanki regl olmadan önceki gün olacak ağrılar gibi. BAT 28 ama sürekli ağrım var, erken m regl olacağım bu sefer nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…