her ay hamile olduğunu hayal edenler topiği :)

karabiber89

❤❤çekirdek ailem❤❤
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
807
134
333
Selam kizlar :) ben 2 senedir bu hayali kuruyorum..esime nasil soyleyecegimi,onun nasil tepki verecegini,bana hamilelik suresince nasil davranacagini,cinsiyeti ogrendigimizde neler hissedecegimizi vs gibi bircok seyi iste :) bir an once bu duygulari yasamayi o kadar coook istiyorumki..yalniz olmadigimi biliyorum..gelin hayallerimizi paylasalim birbirimizden tuyolar alalim :) birbirimize destek olalim..

ben daha yenı evlıyım bendede aynı duygu var tv de goruyorum acaba dıyorum benımkı nasıl tepkı verır neler yapar ben nasıl anne o nasıl baba olur dıye hep dusunuorum allahım ınsallah tez zamanda saglıklı bır bebıs nasıp eder bızlere..

aynen bnde her ay hayal kurup duryorum napaymm herkezi görünce acep bn nasl olurum demeden gecemiyorum

benim ilk bebegimde eşimden gizli bi kamera yerleştirdim tepkisini ömür boyu saklayayım diye söyledim aklı gitti dakikalarca sarıldık kaldık gözleri doldu (çaktırmasada aglıyodu) kurbanlık adak kestik dagıttık haftasına.. Ama sonuç.. bebegim yok 8 haftalıkken boş gebelik nedeniyle aldırdım..17 haziranda oldu kürtaj şuan yazarken hala ogün gibi yaşıyorum acısını daha dogum yapmadan o masaya kürtaj için yatmak çok acıydı..

cnmmm ya kıyamam sana nasl anlattysan tuylerm diken diken oldu valahiii

benimde bi kızım var 7 yaşında
2 senedir ikinci için uğraşıyom yok.gecen sene haaziranda 4 aylıkken karnımda öldü bidahada hamle kalamıyom
dr.her gittiğimde ilk bebeğindemi tedaviyle oldu diyor..
çıldırasın geliyor.ALLAH zorlaştırınca kimse bişi yapamıyor

Dogrudur canim bende senin gibiydim yeni evliyken hep istedik yani ama henuz olmadi insallah siz bizim kadar beklemezsiniz :)

Cok guzel organize olmussun canim tebrik ederim ben olsam o kadar sabredemezdim heralde..bu arada bebegin icin cok cok uzuldum Rabbim en yakin zamanda hayirlisiyla tekrar nasip etsin insallah..

Oncelikle Rabbim kizina saglikli uzun omurler versin size bagislasin..gercekten olmayinca olmuyor iste bizde 2 senedir bekliyoruz ama ben hic gebe kalamadim dilerim en tez zamanlarda bizde mujdeli haberleri aliriz..

Oncelikle Rabbim kizina saglikli uzun omurler versin size bagislasin..gercekten olmayinca olmuyor iste bizde 2 senedir bekliyoruz ama ben hic gebe kalamadim dilerim en tez zamanlarda bizde mujdeli haberleri aliriz..

kızlar memlekete gdyorum baya gremcem byramnz mübarek olsun herkzden gzl hber beklyorum szleri cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…