Hɛʀ aʏ ɦɛʀ aʏ ɮɨҡtɨʍ artik

İyi aksamlar KK, bende hamilelik takintisi bas gösterdi uzun zamandır bu haldeyim ama eşime çok caktirmiyorum. Her ay ya hamileysem diye strese girip sürekli test aliyorum, test yapiyorum. Regl olduğunda ya üstüne gorduysem diye deliriyorum. Test yapip hamile olmadigimi görene kadar huzursuz oluyorum rahat nefes alamiyorum. Bu sorun oldu iyice biktim her ay test yapmaktan stresten ne olacak boyle ya hamileysem ve geç fark edersem diye kendimi yiyorum. Bu ay yine Delirdim reglm azcik birşey geldi ya üstüne gorduysem diyorum.Not korunduğu halde korkum geçmiyor.

Sebep ne peki ?

R
evet artik sinirlerim çok bozuldu. Eşime yansitmamaya calisiyorum bu durumu ama her ay regli günüm yaklaşırken azap yasiyorum 2-2 tane test çubuğu aliyorum iyice biktim. Yarin yine alicam
En iyisimi sen hiç şey yapma yüzde yüz garantili :KK16:

gerçi o gebelikler sağlıklı olmuyo kötü sonuçlarda doğurabiliyo

Vazektomi istedik biz de ama esim kabul etmiyor :KK43:
Kondomu tam klavuza uygun olarak kullaniyoruz, her seferinde akma kokma var mi diye kontrol ediyoruz :)
1 kez kondom kazasi oldu ertesi gun hapi kullandim :KK43:
Tekrar olursa sagligim acisindan kullanmak iyi degil diye korkuyorum su an.
Bir de emzirdigimden adetim duzensiz, bu ay 8 gun geciktim 6 test yaptim.
Mide bulantilarim da baslamisti ki adet oldum :KK70:

Ertesi gün hapinin ne zararı var

Ertesi gün hapinin ne zararı var

Çok yüksek derecede hormonlar içeriyor. Bir doğum kontrol yöntemi değil acil durumlarda (tecavüz vb) kullanılıyor ondan.Benim bir arkadaşım iki yıl önce kullandı kız resmen yan etkilerin hepsini dibine kadar yaşadı. Kaç ay adeti düzene girmemiş.

Çok yüksek derecede hormonlar içeriyor. Bir doğum kontrol yöntemi değil acil durumlarda (tecavüz vb) kullanılıyor ondan.Benim bir arkadaşım iki yıl önce kullandı kız resmen yan etkilerin hepsini dibine kadar yaşadı. Kaç ay adeti düzene girmemiş.

Allah allah bende bi kez kullandım hiçbir sorun yasamadim

Çocuk seven ve anneliği en önemli konu yapanlar çok saldırganlaşıyor hayret ediyor
Insallah Allah senin gibilerine hic cocuk nasip etmez.Amin

Çocuk seven ve anneliği aşırı önemseyenler resmen terör estiriyor. Herkes anne olmak istemek zorunda değil. Yada on yıl çocuk istemez on yıl sonra anne olmak ister çok isteyenlerden bin kat anne olur bilemezsiniz. Beddua her zaman geri döner dikkat edin sizden çıkmasın.
Ben de yeğenlerim ve arkadaşlarımın bebekleri hariç her bebeği sevimli bulmam, ağlamaları başımı şişirir. Şu an kesinlikle bebek istemiyorum ama gün gelir isterim mesela kime ne!! Ne hakla sırf çocuk istemeyen bir kadına beddua ediyorsunuz. Çok kınadım sizi. Asıl Allah kötü niyetlilere layığını versin.
Konu sahibi siz zaten sorumlu bir insansınız bence kendinizi rahatlatın doğum kontrol hapı oldukça güvenli bir yol. Endişe etmeyin bence.

Allah allah bende bi kez kullandım hiçbir sorun yasamadim

Doğum kontrol yöntemi olarak geçmiyor acil durumlar için esasında bu nedenle doktorlar pek önermiyorlar. Ama siz bilirsiniz tabii yine.
Yani ben ertesi gün hapı yerine doğum kontrol hapını kullanıyorum gayet memnunum. Hiç bir yan etkisini yaşamadım

İyi aksamlar KK, bende hamilelik takintisi bas gösterdi uzun zamandır bu haldeyim ama eşime çok caktirmiyorum. Her ay ya hamileysem diye strese girip sürekli test aliyorum, test yapiyorum. Regl olduğunda ya üstüne gorduysem diye deliriyorum. Test yapip hamile olmadigimi görene kadar huzursuz oluyorum rahat nefes alamiyorum. Bu sorun oldu iyice biktim her ay test yapmaktan stresten ne olacak boyle ya hamileysem ve geç fark edersem diye kendimi yiyorum. Bu ay yine Delirdim reglm azcik birşey geldi ya üstüne gorduysem diyorum.Not korunduğu halde korkum geçmiyor.
Kendin korun bu denli endişe duymazsın bu yıpratır seni

Hayırdır inşallah bu aralar bende de var. Hatta bugün midem bulanıyor du sabah. Bende ayyy antibiyotik kullanıyor um okadar ya hanileysem dedim yine ama iki gündür regl oldum. Mide bulantısı kesin antibiyotik yüzünden diyip rahatladım. Üstüne adet görme olayı biraz farklı mı anlatılıyor halk arasında. Benim bildiğim o bebeğin yerlesirken oluştuğu ufak kanama. Öyle adet gibi sabahtan akşama olan bir durum değil.

Bende korunuyorum ama kk de sürekli bukadar sorun ile niye çocuk yaptın sorusuna cevabı n korunurken hamile kaldım diyenlere inanıyorum sanırım içten içten

Back
X