Her ay regl iki gün erken başlaması

Bir kedim bile yok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
13
2
36
30
Merhaba hanımlar 2 yıllık evliyim ve hiç bir sorunumuz çok şükür yokkeen gebe kalmıyorum çocuk çok istiyoruz burda ki yazıları okurken arada denedigim uygulamalar. İle oluyor bu sabah regl takvimime bakarken bir şey dikkatimi çekti Şubat ayndan sonra adetim hep iki gün erken başlıyor sizdede bu durum yaşandı mı yani bunun sebebini bilen var mı aranzda ?

Merhaba hanımlar 2 yıllık evliyim ve hiç bir sorunumuz çok şükür yokkeen gebe kalmıyorum çocuk çok istiyoruz burda ki yazıları okurken arada denedigim uygulamalar. İle oluyor bu sabah regl takvimime bakarken bir şey dikkatimi çekti Şubat ayndan sonra adetim hep iki gün erken başlıyor sizdede bu durum yaşandı mı yani bunun sebebini bilen var mı aranzda ?
Şimdi şöyle;
Benim de reglim 2 gün erken gelir çünkü döngüm 28 gün.
Bu ayın 10 unda olduysam bir dahaki ay 8inde olurum.
Sizin döngü uzunluğunuz ne

Şimdi şöyle;

Şimdi şöyle;
Benim normalde düzenlidir döngüm 29 gün ama son bir kaç aydır gongu de degisyor işte bu döngünün değişmesiyle ortaya çıktı normalde geçen ay 25 inde olduysam döngü tekrar bir sonraki Ayn 25 öne yada 24 üne denk geliyordu oluyordum o tarihte ama bu öyle birşey değil

Benim normalde düzenlidir döngüm 29 gün ama son bir kaç aydır gongu de degisyor işte bu döngünün değişmesiyle ortaya çıktı normalde geçen ay 25 inde olduysam döngü tekrar bir sonraki Ayn 25 öne yada 24 üne denk geliyordu oluyordum o tarihte ama bu öyle birşey değil
Ovülasyon testi kullandın mı hiç
Yumurtlama gününü bulmak için

Ovülasyon testi kullandın mı hiç
Yumurtlama gününü bulmak için
Evet testi hergun yaptm yakaladmda ama yine tutmadı bu silik çizgiyi bir sonraki iki çizgide çok belirgindi

Eklentiler

• IMG_20230603_081459.webp
    IMG_20230603_081459.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 28
Back
X