Her ay resmen ölüyorum :(

Bekarken benimde inanilmaz agriyodi bir caybkasihi turk kahvesine yarim.limon slkkip yarim cay bardagi suda karsiyirip iciyodum birinden duymustum aninda kesiyodu ama adetimide kesiuodi zararli mi bilmiyorum bukadar fazla etkili olmasi...cunkubadet cok fazla azaliyodu onu icince

Valla bana hiç bir ağrıkesici etki etmezdi 2 gün kıvranırdım taki CİVANPERÇEMİ ile tanışana kadar. Uygun şekilde demleyip içiyorum adet günü sadece bir bardak ertesi güne kadar gerek kalmıyor. Ağrı çeken arkadaşlara tavsiye ederim. Tadı acı ama o ağrılara değiyor kesinlikle. Şeker , bal veya herhangi bir tatlandırıcı kullanmıyorum ben belki etkisi azalır diye ;)

Evet iğne yapılmakta kaynaklı. Bir iğneyi sürekli yaptırdığın zaman ölüm riski var. TaeYang TaeYang daha iyi açıklar eminim.
canım sürekli yaptırmak da bir risk faktörü tabi sonuçta allerji varsa allerji yapan etkenle vücudun karşılaşma sıklığı artıyor.
her ilacın allerji yapma ihtimali vardır zaten, basit bir ağrı kesici de olsa en etkili antibiyotik de olsa.
bu etkiler de hafif deri döküntüsü de olabilir, ölüme giden şiddetli bir allerji de olabilir.

Valla ben de bekarim ve her ay agridan bende kivraniyorum. Ben yurtdisindayim aleve feminax adli bir hapi kullaniyorum yaklasik 15 kusur yildir. Kullanmazsam agridan yerimden kalkamiyorum. Adetli iken hareket etmekte iyi geliyor aslinda. Ben bisiklet surdugum icin bol bol faydasini gordum. Bazen hapta durdurmuyor, care yok cekiyorum agriyi. Ben de 2 gun oncesinden mide bulantisiyla baslar, hic yemek istemem adetim boyunca. Millet cikolataya sariyor ben de tam tersi istahim kesiliyor. Dogum kontrol doktor bana da onerdi ama daha bekarken icmek istemedim, hap kullanmayi zorunlu olmadikca yapmam zaten.

Kizkardesim normal dogum yaptı ama onun hala sancilari var. Pek inanmıyorum dogumdan sonra bittigine.

Tr de ne iyi acile gidip igne vuruluyor demek ki. Hollanda da normal baska sekilde ölüyor olsan ambilans gelmez. Acile bile once telefon acip gidiyoruz. Siz bu acidan sanslisiniz. Imkani yok igne vurmazlar hic duymadim.

Ablamda senin gibiydi. Her ay serum yerdi. Doktor rahmin tertemiz ama bi cocuk yapmadan gecmez bu agri demisti, gercekten de cocukdan sonra regl oldugunu bile hisetmedi. Ayaklarini karnini sicak tut. Cok soguk seyler icme. İmsallah kurgulursun canim.

Şuan o haldeyim :(
Ben birtek mide bulantısı bende olur sandım. İstifar ediyorum çünkü ...
Ama çevremde kimse de yok maşallah
Darısı bize olsun, inşaallah bebek olunca geçer

:KK1:bende öyleyim ne yazıkki günümün gelmesini istemiyorum resmen bir korku alıyor beni her ay acildeyim evlendim hiçbir şey değişmedi :KK14: sadece hastalanmadan bi kaç gün önce ayaklarımı çok sıcak tuttuğumda çorap üstüne çorap patik falan bir de hastalandığım anda karnımı doyurup şerbet mazejik falan içtiğimde biraz daha rahat geçiriyorum yazık bize ama

Bu regl sancıları beni öldürecek kızlar.
Sancı beraberinde kusma oluyor bende ilk iki gün, ayakta duramıyorum.
Bacaklarım titriyor resmen. :KK43:
Gözlerim, bakışlarım değişiyor acıdan, yüzüm soluyor falan.
Bugün 2 tane buscopan aldım şuan 3. yü almamak için zor tutuyorum kendimi.
O da bir iki saat idare ediyor. :KK43:

Evlendikten sonra geçer dediler geçmedi hiç.
Ben hep böyleydim.

İki farklı dr ultrasonla falan baktı hiç bir sorun yok dedi.
Neden bu kadar acı çekiyor olabilirim ben acaba?

Belime dolanmış şal, yüzümde küçük Emrah ifadesi, midem ağzımda resmen.

Rahatlatacak bitkisel çözümlere de razıyım.
Gerçekten çok kötü oluyorum :KK43:
ah canım ya kendimi gördüm sende ben de aynı senin gibi oluyorum

Kızlar anion ped diye bisey var kullaninca adet dönemi agrisiz bir sekilde geçiyormuş. Benim arkadasim kullaniyo cok memnum. Bana da bi tane verdi kullandim cok guzel ama uzun sureli kullanmak lazim tabi 3 adet donemi falan. Simdi bende alicam paket kullanmaya baslicam bakalim cidde agrisiz gececek mi adet dönemlerim. Internetten arastirin bakin adi secret&angels sanirim. Deneyin bisey kaybetmezsiniz.

En korktuğum şey adet sancısı amann Allahım o kadar ağrılı geçer ki %99 hastane kaldırılırım :)
Doktorlar bişey bulamıyor ama ben resmen acıdan bayılıyorum :)) Bu ay şükür ağrımadı.

Ben hep böyleydim.

Bir çok kadın böyledir sanırım canım...
Ben de öyleydim...
Mutlaka ilk gün ağrı kesici içmem gerekiyordu yoksa belimi tartamıyordum dayanamıyordum yataktan çıkamıyordum...
Evlendim geçmedi..
Bebeğimi kucağıma aldım...
Sonra gerçekten şaşılacak derecede şimdi regl olacağımı bile hissetmiyorum...
Olacağım gün çok hafif bir bel ağrısı o kadar..
Ve çok yoğun olurdu benim kanamam o bile çok çok azaldı...

Bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum canım ama rahminde perde olanlar da regl günlerini çok sancılı geçiriyorlarmış..
Benim doğumda anlaşılmıştı rahmimde perde var..

Analjezik ilaçlar kanamanızı gereksiz bir şekilde arttırır öncelikle bunu söylemeliyim. Bende yıllardır bu dert ile uğraşıyorum 1 hafta önceden çökmeye başlıyorum bel sırt kemiğim birbirine kaynıyor sanki tövbe yarabbi. Kızken evlen geçer dediler evlendim çocuk doğur geçer dediler yok olmadı boşandım ben kocaman eşek kadar kadın oldum hala çekiyorum doktorlar en ufak birşey bulamıyor ooo çok sağlıklısınız da yumurtalar o biçimde miyom falanda yokta deyip beni gönderiyor psikolojik değil bildiğim tek şey bu ve geçmeyecek bu regli sancıları kabul ettim artık bu da 2...

Bende ne çektim bu ağrılardan bee. Görüyorum ki pek çok varmış benim gibisi. Artık hap map da kar etmiyor bana, kendimi mümkün olduğunca sıcak tutmaya çalışıyorum, ilk olduğum gün ateşler içinde yanıyorum artık bir de, nerdeyse havale geçirecek duruma geliyorum, hem üşüyorum hem yanıyorum, önceden böyle bari olmazdım, bir süredir ateşleniyorum da. Etrafımda, üç güncük adet görüpte, benim yaşadığım bir haftalık sıkıntıya dudak büküp, abartıyormuşum gibi davrananları boğasım geliyi.

Ben hep böyleydim.

Kekik çayı için çok iyi geliyor Ağrı'yı azaltır inş

Okurken üye ismine dönüp dönüp baktım önceden açtığım konuyu kim paylaşmış diye
Yıllardır bende birebir senle aynı şeyi yaşıyorum burda da konu açtım ,fakat hayatımda değişen hiç bişey olmadı , doktordan doktora gezdim herşey normal iyi kist yok ama ben her ay felç geçiriyorum , mide bulantısı , bel bacak ağrılarından doğrulamam doğum yapacak kansınlar gibi yürürüm resmen her ay iki günüm böyle
En son gittiğim doktor , regl günümden 3 gün önce ağrı kesici almaya başlamamı 1.ve 2. gününe kadar.
Deneyemedim çünkü çocuk düşünüyoruz , bende olmuştur diye 3 gün önceden içemiyorum

Back
X